torstai 7. tammikuuta 2016

Paviljonki Deluxe Suiten neitsytyö Holiday Club Saimaalla

Ensimmäiset.



Kukaan muu ei ole ennen meitä nukkunut tässä huoneessa, viettänyt yötä tässä sängyssä. Venytellyt aamulla raukeana, ja käpertynyt taas lämpimään kainaloon.

Se on vasta valmistunut osaksi Holiday Club Saimaan jo ennestäänkin laajaa huonetarjontaa. Me olemme huoneen ensimmäiset vieraat.





Holiday Club Saimaa on kohtuullisen kokoinen kompleksi aktiivilomailijalle, kylpylöijälle tai hemmottelulomaa kaipaavalle. Ihan kaikkea sellaista siis tarjolla mistä me pidämme. Alueen kylpylätoiminnalla on pitkät perinteet, sillä ensimmäinen kylpylä avattiin yli 120 vuotta sitten. Sittemmin paikalla toimi sairaala, mutta pitkän tauon jälkeen kylpylätoiminta palasi, kun vanhat sairaalarakennukset on kunnostettu nyt palvelemaan eri tavalla hoitoa kaipaavia ihmisiä. Jotkut rakennukset odottavat vielä vuoroaan, vaikka hotellista löytyykin jo yli 220 huonetta, useampi ravintola ja kylpylä.

Uusia Paviljonki Deluxe Suiteja on ainoastaan 8 kappaletta.








Uutuuttaan hohkava Paviljonki Deluxe Suite



Paviljonki -rakennus on tähän asti ollut käyttämätön. Sen kahdeksan upouutta Deluxe Suitea on tehty palvelemaan luksusta ja paremman tason huoneita kaipaavia. Olemme aiemmin yöpyneet täällä standardhuoneissa, sekä Gant-huoneessa, eivätkä nekään mitenkään huonoja ole.


Paviljonki Deluxe Suitessa kaikki
on vaan vähän paremmin, 'lite bättre'.






Olemme tulleet viettämään Holiday Club Saimaalle 6. hääpäiväämme, ja toisen synttäreitä. Ne ovat perättäisinä päivinä. Yleensä olemme olleet jossain maailmalla, sillä häitäkin vietettiin Havaijilla. Nyt olemme vasta palanneet vuoden maailmanympärimatkalta. Ei jaksa lähteä minnekään. Tämä vaihtoehto on meille täydellinen. Avulias ja superystävällinen henkilökunta toivottaa meidät tervetulleiksi, ja ohjaa kohti Paviljonki-rakennusta.

Vanhan, herraskaisen ja keltaisen talon käytävässä tuoksuu uusi kun astumme sisään. Vähän maalia, vähän uuden kalusteen tuoksua, puhtaita lakanoita, uusia petivaatteita. Kaikki on hohtavaa ja viimeisen päälle laitettua valaistusta myöten. Avaamme huoneen ja vastassa on kauniisti valaistu, tilava eteinen. Hyvästä suunnittelusta kielii pieni syvennös heti oven oikealla, ja tilavat kaapit vasemmalla, joihin syttyy automaattisesti sisävalo kun oven avaa. Kaapin oven takaa löytyy myös pieni minibaari ja jääkaappi.









Heti eteisen jälkeen eteemme avautuu tyylillä sisustettu vajaa 40 m2 huoneemme.


Sisustus


Huoneen sisustuksesta on vastannut muun muassa Helsingin hotelli Lilla Robertsinkin suunnittelut Jaakko Puro. Kunhan olen potkaissut kengät jalastani ja huomannut ilokseni juhlaan sopivat skumppapullot tummalla kirjoituspöydällä, istahdan fiilistelemään huoneen tummaa ja tyylikästä sävyä mustalle sohvalle.


Mieli alkaa rentoutua ja hymy 
nousee huulilleni kuin varkain. 


Eiköhän täällä kelpaa viettää juhlaputkea paremmin kuin hyvin.








Valaistus on säädettävä aina aistikkaammasta hämärästä kirkkaampaan varianttiin, joka ei kuitenkaan mitenkään hyppää silmille. Laskettuun kattoon piilotettu epäsuora valaistus antaa seinille enemmän valoa.

Hyppäämme suureen sänkyyn köllöttelemään, ja silmäni osuu tapetin kuviointiin. Sen safarihenkisyys kirahveineen, norsuineen, seeproineen ja leijonineen ilahduttaa - Afrikan safarit ovat meillä reissubucketlistillä, heti kunhan vaan ollaan keräilty itseämme tarpeeksi, jotta taas jaksetaan. Tapetin kuviot yhdistyvät upeasti himmeästi hohtaviin, pimentäviin verhoihin.











Peilejä on sekä sohvan takaseinällä että sängyn päädyssä luomassa tilantuntua. Ainoastaan telkkarin asettelu hieman hämmentää - suoraan suuren ikkunan edessä, josta on ihanat näkymät suoraan Saimaalle. Ikkunalauta on niin leveä, että siihen mahtuu istumaan ja ihailemaan maisemia. Päätämme siirtää telkkaria hieman sivummas, jotta voimme sängystä katsoa ilman näköhäiriöitä ulos.








Toinen meistä lötköilee suuressa sängyssä, toinen ikkunalaudalla. Skumpat poksautellaan yhdessä sohvalla ja kilistellään meitä.


Aina kannattaa juhlia, kun on syytä.





Kylpyhuone


Hyvin tilavasta kylpyhuoneesta löytyy hyvin tilaa altaan vierestä levitellä ihan kaikki mahdollinen kaunistautumistarvike mitä mukana onkaan. Erityisesti lämmittää erillinen suihkukaappi sekä kylpyamme. Seinälle on tehty printtilasi, joka on valaistu kauniisti takaa. Vessa on vielä erikseen oman oven takana kylpyhuoneessa, taaten yksityisyyden vaikka asuinkumppani kylpisikin.








Vaikka hotellin kylpyläpuolella hoidetaankin varsinainen lilluminen, päätän ottaa itselleni syntymäpäiväni päätteeksi illalla ihan omaa aikaa vaahtokylvyn muodossa mansikan ja kuplajuoman kera kynttilänvalossa.

Huomaan ajattelevani, miksei 
meillä ole kylpyammetta kotona.







Kylpyhuoneesta löytyy myös paksut, pehmeät, muhkeat aamutakit, jotka sitten voikin kietoa päälleen kylvyn päätteeksi, ja sujauttaa jalkaansa tohvelit.

Niin teen minäkin, ja heittäydyn seuraavaksi pehmeälle, suurelle, sängylle. Juuri näin on hyvä.


Pehmeitä unia


Yksi hotellihuoneen tärkeimpiä ominaisuuksia on tarjota vierailleen hyvät unet. Paviljonki Deluxe Suiten sängyt niin totta totisesti tekivätkin. Ainakaan tänne ei ollut ehtinyt muodostua kuoppia eikä mitään muutakaan ennen meitä! Aika siistiä että saimme olla ihan ihka ensimmäiset vieraat täällä!

Otettiinko kaikki siitä irti? No tottakai, katsokaa vaikka!






Hiljaisuus valtaa talon, jossa me taidammekin olla ainoat asukkaat - eihän tätä ole kunnolla vielä vihitty käyttöönkään. Synttärisankari saa kokovartalohieronnan ja pääsee täysin rentoutuneena hipsimään unten maille.

Nukumme pitkät, ihanat yöunet, ja aamulla heräämme hyvin levänneinä.







Aamiainen


Kuten ehkä aiemmista postauksista onkin käynyt ilmi, olen aamiaisfriikki. Holiday Club Saimaalla on tarjolla runsas buffet päärakennuksen alakerran ravintolassa. Buffet tarjoaa oikeastaan ihan kaikkea mitä aamiaisella voikaan ajatella haluavansa aina munakokkelista, nakeista ja pekonista muroihin, mysliin, jugurtteihin, salaattiin, hedelmiin, kasviksiin ja leipiin. Kyytipojaksi saa valita mehua, maitoa, vettä sekä kahvia ja teelajitelmasta omansa.

Keliaakikoille on oma pöytä, josta löytyy yksittäispakattuja leipiä, pullaa, muffinsia ja mysliä. Valitettavasti leivät ovat sitä kuivahkoa mallia, samoin pullat. Niinhän nämä gluteenittomat ja yksittäispakatut yleensä tuppaavat olemaan. Harmillisesti keliaakikon kannalta puurokaan ei ole kaurapuuroa. Lämpimästä buffet'sta keliaakikkokin saa kuitenkin lähes mitä tahansa aina lihapullista nakkeihin, munakokkeliin ja uunitomaatteihin. Gluteenittoman aamiaisen saa itsellensä koottua hyvin muustakin, vaikkei juuri tästä leivästä niin välittäisikään.


Normiruokailijan erityiseksi 
bonukseksi nousee vohvelirauta. 


Vohveleita saa paistaa itselleen juuri niin monta kun sielu sietää.








Buffet on runsas, mutta sen laadussa olisi toivomisen varaa - kaikki tarjottavat ovat aika standardinomaisia. Suurimman pettymyksen aiheuttaa purkkihedelmäsalaatti, jonka helposti voisi korvata muutamalla tuoreella hedelmällä.

Kuten yleensä, tässäkin tapauksessa toimisi sanonta less is more. Tai could be more. Ei tämä huono siltikään ole.

Ympäristö on todella mukava ja kodinomainen, jossa viipyy mielellään teekuppi kädessä tai vohvelia nauttien hieman pidempäänkin.


Ruokailu



Holiday Club Saimaa sijaitsee jokseenkin reippaan ajomatkan päässä sekä Lappeenrannasta että Imatralta, joten hotelliasukas on pitkälti hotellin ravintolatarjonnan varassa, ellei ole vuokrannut joko mökkiä tai huoneistoa.

Periaatteessa kylpylällä on tarjota montaakin eri ravintolaa nälkäiselle, ja kesällä tarjonta on kaikista laajinta kun kalaravintola ja rantaravintola pitävät oviaan auki. Hiljasempina ajanjaksoina talvella vain lounasravintola pitää oviaan auki lounasaikaan, pientä välipalaa, kuten paninia tai pizzaa saa hauskasti sisustetusta Beatles-baarista, ja päivällisaikaan ovensa avaa sporttibaari O'Learys. Viikonloppuisin tarjontaa on myös pikkuisen paremman pihviravintolan muodossa, mutta harmillisesti emme ole viikonloppuna juhlimassa, joten se jää kokeilematta.






Hääpäivän ja syntymäpäivän illallisiksi syömme siis sporttibaari O'Learysin hampurilaiset. Ja se käy kyllä oikein mainiosti, sillä hyvintehty burgeri maistuu aina, vaikka ehkä Boulevard Socialin kampasimpukat olisikin saattanut olla tilasuuteen hieman sopivammat. Noh, kaikkea ei voi saada.

O'Learysilla tarjotaan muuten hampurilaiset pyydettäessä gluteenittomana. Ja ne ovat hyviä. Harmittaa ettei viivytä tarpeeksi pitkään jotta voisimme käydä koko listan läpi.

Syntymäpäivänä päädymme tilaamaan hampurilaisillallisen huoneeseen, joka onnistuu kyllä, mutta lisälaskua tulee 15 euroa. Säästyypähän kävelemästä ulos, sillä Paviljonki -rakennus ei ole ihan päärakennuksen yhteydessä.


Paviljonki Deluxe Suite ja kokemus


Vanhaa kunnioittaen kunnostettu ja sisustettu huone oli aivan omiaan meidän juhlapäiväputkelle. Korkeat huoneet, suuret ikkunat, näkymät järvelle, tyylikäs sisustus, hiljaisuus, pehmeä sänky ja vaahtokylpy saavat meiltä lämpimän suosituksen muillekin parempaa kylpylälomaa kaipaaville, joskaan kylpylän gastronominen puoli ei meitä tällä kertaa päässyt hurmaaman.

Hinta Paviljonki Deluxe Suitelle on 258 € / yö, sisältäen kylpyläpaketin. (tammikuu 2016)


Aktiviteetteja hotellissa ja sen ympäristössä on tarjolla ihan huiman paljon, ja kaikki huisin hauskoja. Eikä ihan vähiten itse kylpylässä! Siitä lisää kuitenkin seuraavassa postauksessa, jossa saatte muun muassa todistaa, miten kovaa Gia kirkuu vesiliukumäessä.


Eikä nämä Saimaan maisemat ole kai minkään vuodenajan kohdalla muuta kuin kauniit.






Vietimme hää- ja syntymäpäiväjuhlaputkea Paviljonki Deluxe Suitessa yhteistyössä Holiday Club Saimaan kanssa. Loistavasta huonetarjonnasta vastaa hotelli, ja kokemuksesta ja mielipiteistä me.

60 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttävä huone, jossa on tosiaan jotain samaa kuin Lilla Robertsissa :). Ja otitte tosi hienoja kuvia, joista välittyy niin kiva fiilis :)!

    Kiitos hyvästä ja kattavasta arvostelusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimiva ja kaunis yksilö, kertakaikkiaan. :) Lilla Roberts on vielä kokeilematta, pitäisi sekin varmaan johonkin sopivaan väliin saada kokeiltua!

      Ja kiitos Jerry, mukava kuulla hotelliammattilaisen suusta moista. ;)

      Poista
    2. Kannattaa ehdottomasti testata sekin :).

      Vai että ihan ammattilaisen :D. Siitä en tiedä, mutta kiitos ;).

      Poista
  2. Ihan huippuja fiiliskuvia! Tää siis todistaa, että muutkin pomppii hotellisängyillä kuin me :D
    Tuo ikkunasyvennys on aivan ihana. Muutamissa huoneissa on ollut sellainen, ja siitä on tullut välittömästi minun paikka. Noin isolla ikkunalla en ole kyllä vielä päässyt olemaan. Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei todellakin pomppii! :D Pitää aina vaan vähän rajottaa, ettei tule painoraja kestävyydellä vastaan. ;)

      Ikkunasyvennykset on parasta, voisin istuskella niissä katselemassa ohilipuvaa elämää, päivää, ihmisiä, hetkiä. Olisi ihana saada moiset kotiinkin, asettua johonkin vanhaan rakennukseen asumaan, mieluiten kakluunin kanssa.

      Saimaalle siis hengailemaan sopivan hetken tullen! :)

      Poista
  3. Mulberryn tekstiilit? I'm sold! Ja iiiik mikä sohva! Ja aamiaisen jäätyä väliin kurnii maha tuon postauksen jälkeen entistäkin epätoivoisemmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää siltä, mutta en pysty vahvistamaan. Ihanat, laadukkaat ja kauniit ne ainakin olivat. Olis niin siistiä jos omaankin kotiin saisi moisen sohvan sopimaan, mutta pitäisi vissiin pari juttua ensin muuttaa ennen sitä.

      Aamiainen tuolla oli kyllä varsin runsas, ja vohvelit nyt maistuu tietysti aina, vaikkei aamiainen olisikaan jäänyt väliin! :)

      Poista
  4. OOoh tonne ois kiva mennä!! Tosi hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotas kun näet sen kylpyläosaston! Vaikka olihan tämä huonekin itsessään jo! :) ♥

      Poista
  5. Me ollaan nyt täällä: http://www.aktivhotel-veronika.at/en/zimmer-suiten-en (The "Hohe Munde" family Junior Suite) ei ihan yllä tuo Holiday Club samaan (tosin painivatkin ihan eri ryhmässä)... ja upgrade saatiin junior suitesta - aika usein muuten ollaan saatu upgrade hotellissa (lieneeköhän syynä ulkomaalainen sukunimi?). Noissa Radissoneissa se ei hämmästytä, koska niissä on yövytty ylivoimaisesti eniten (hei Sidneyn yöt maksettiin pojoilla (ja kyllä, saatiin siitä huolimatta molemmilla kerroilla upgrade) ja säästettiin apaut 1000 euroa kolmelta yöltä...) ja kanta-asiakkuus on jo kivunnut alimmalta tasolta ylemmille, mutta näissä muissa se tuntuu kivalle :)

    Mutta se mistä tykkään ihan kauheesti on se, että saitte puhkaista Neitsyyden!

    - glenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Radissoneilla on yleensä todella hyvä taso hotelleissaan, en ole niihinkään vielä toistaiseksi pettynyt. Monasti työmatkoilla tulee yövyttyä niissä. :)

      Poista
  6. Jopas jotakin, ootte eksyny ihan kotikulmilleni! Tai pitäisi ehkä sanoa, että lomakotikulmille, kun opiskelen toisessa kaupungissa, mutta kuitenkin ;) Aika ihanalta näyttää tuo teidän huone! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole hassummat lomakotikulmat siellä lainkaan! :) Kyllä Saimaalla kelpaa.

      Huone oli ihan vimpan päälle, ja niin sen tässä hintaluokassa kyllä kuuluukin olla!

      Poista
  7. Itse olin viime kesänä tuolla samaisessa hotellissa. Rakastin huonetta, rakastin kylpylää, mutta en myöskään keliaakikkona voinut rakastaa täysillä sitä aamiaista. Vähän harmitti, kun normiruokavalioisille ihmisille oli kyllä montaa leipälajia tuoreena, oli lettuja, oli vohveleita oli puuroa oli vaikka mitä... mutta ei sitten vaan erikoisruokavalioiselle... Kyllähän siellä yritettiin, mutta olisin toivonut, että annetusta palautteesta olisi otettu jotain opikseen, mutta ei näköjään ollut.
    Keliaakikko on kuienkin yleensä se perheenjäsen, jonka ehdoilla matkustetaan ja joka valitsee perheessä sen paikan missä majoitutaan. Minä olen hyvinkin tarkka siitä, että myös minä saan aamupalaa, jossa en koe jääneeni mitään ilman. Muuten siis oli ihan kiva hotelli... mutta ruoka menee mulla aina ennen kaikkea muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella usein ihan sama stoori monessa hotellissa. Keliaakikon valikoimaa saattaa olla, ja jopa aika laajanakin, mutta siitä puuttuu se laatu. Juuri se, että ne gluteenittomat voisivat hyvin olla keittiönkin puolella ja tuotaisiin aina pyynnöstä. Se on harmillista ettei vinkistä myöskään oteta vaarin, sillä kyseessä on loppupeleissä aika pieni panostus jolla voi olla suurikin merkitys.

      Kirjoitin Aromi-lehdelle jutun siitä miksi keliaakikkoa kannattaisi palvella hyvin. (juttu löytyy täältä http://aromilehti.fi/artikkelit/kun-gluteenittomasta-tuli-bisnes/)

      Jos ei muuten niin ihan sen takia että todella usein keliaakikko eri tilanteissa määrää loppuvalinnan. Ei ole kerta eikä kaksi kun on itse teilannut isommankin porukan ruokapaikkaehdotuksia heikon gluteenittoman valikoiman takia.

      Harmittelin hieman ettei päästy muuta valikoimaa ravintoloissa kokeilemaan, vain tuota O'Learysiä, mutta täytyy kyllä sanoa että siellä nuo gluteenittomat sandwichit ja burgerit olivat kyllä oikein mainioita. Listalta olisi löytynyt muutakin, mutta burgerin ystävänä päädyin niihin. :)

      Muuten meidän huone oli aivan jumalaisen hyvä, ja hotelli on muutenkin toiminut aina todella hyvin - eikä tämäkään ollut poikkeus.

      Poista
  8. Upeita kuvia! Teillä on selvästi ollut ihana loma <3

    VastaaPoista
  9. Sänkykuva on aivan huippu! Riittää teillä virtaa, kun jaksaa tällaisia kuvia ottaa :-D

    Täytyisi käydä tutustumassa tuohon kompleksiin itsekin ja miellellään kesäaikaan. Huoneenne näytti kyllä varsin viihtyisältä, ei niinkään perinteiseltä hotellihuoneelta. Eli siinä mielessä konsepti näyttää onnistuneen. Onhan se muuten varmasti hieno tunne takaraivossa, kun on ensimmäinen vierailija hotellihuoneessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat on elämän suola! Eikun bloggaajan suola! Vai miten se meni. :) Hauskoja muistoja näistä jää itselle.

      Kesällä tuolla on paljon kaikkea puuhailtavaa, aktiviteettipostaus on vielä tulossa. Talvellakin täällä on kaikenlaista aktiviteettia, rekiajelua yms.

      Mökkiloma täällä voisi toimia aika kivasti kesäbreikkinä!

      Poista
  10. Äh, mikäköhän koneessa tökkii kun nyt kolmatta kertaa yritän kommentoida :D toivottavasti ei mene spämmäilyksi...

    Veikkaan että tuossa huoneessa on aivan oma viehätyksensä talvisaikaan, kun voi hyvällä omallatunnolla pötkötellä sängyssä ja nautiskella vaahtokylvystä :) Kelpaisi niin tuollainen miniloma arjen keskellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sitä, ihana breikki, voi lötköillä kauniissa puitteissa ja käyttää hyväksi palveluita. :) Kylpylä toimii vuodenajasta riippumatta!

      Poista
  11. Parhaalta tässä kuulostaa se että ootte päässyt ihan uunituoreeseen hotellihuoneeseen! :P Oon nimittäin huomannut sen että viiden tähden hotelleissakin tunnelmaa latistaa huomattavasti se jos huonekalut on vähän aikansa eläneitä ja pinnoista huomaa että olisi aika pienelle uudistukselle. Upean kattavan postauksen ootte jaksanut tehdä, arvostan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan uusi kokemus meillekin, ja todella mieluisa. Aina ei tosissaan todellisuus ole se mitä kuvissa ja esitteissä luvataan.

      Kiitos, mukava kuulla että tässä oli asiaakin!

      Poista
  12. O'Learys tuolla jossain keskellä ei-mitään on hieman yllättävää! Meillä kun on jo pienoiseksi tavaksi muodostunut käydä lähtöoluilla Kööpenhaminan lentokentän ja Helsinki-Vantaan O'Learyseissä, ruokaa en kylläkään ole koskaan testannut.
    Huone näyttää todella viihtyisältä, mutta aamiaisen purkkihedelmäsalaatille olisin minäkin nyrpistellyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla Holiday Clubin konseptiin kuuluva tuo O'Learys. :)

      Täällä oli nyt vähän pakko tuota ruokaa testata, ellei halunnut lähteä Imatran suunnille metsästämään apetta. Vaan oikein hyväksihän se nyt tuli todettua, joskaan gourmeta tämä ei ollut.

      Huoneelle iso peukku, aamiainen normiruokailijalle toimiva, keliaakikolle huomattavasti heikompi esitys!

      Poista
  13. Olipas hieno hotelliesittelypostaus! Tosi tyylikkäästi ja monipuolisesti tehty! Isoja peukkuja! :) Kävittekö Kylpylän yläkerrassa olevalla saunaosastolla? Me vierailimme siellä toissa kesänä ja se oli yksi paikan kohokohta! :) Toki teillä kohokohta varmaan on ollut itse hulppea huone kuoharien kera ;) Kyllä kelpais itsellekin joskus korkata ihan uutuuttaan tihkuva hotellihuone :D
    Titta / IKILOMALLA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki tuli kylpyläkin testattua ihan kunnolla - vaikka se jo vanha tuttu onkin. :) Mukavaa hengailla siellä rauhassa kunhan on ensin pärskinyt vesiliukumäissä!

      Hyvässä ja kauniissa huoneessa mieli lepää ihan eri tavoin, juuri passeli juttu juhlaputken viettämiseen.

      Poista
  14. Olipas hieno hotelliesittelypostaus! Tosi tyylikkäästi ja monipuolisesti tehty! Isoja peukkuja! :) Kävittekö Kylpylän yläkerrassa olevalla saunaosastolla? Me vierailimme siellä toissa kesänä ja se oli yksi paikan kohokohta! :) Toki teillä kohokohta varmaan on ollut itse hulppea huone kuoharien kera ;) Kyllä kelpais itsellekin joskus korkata ihan uutuuttaan tihkuva hotellihuone :D
    Titta / IKILOMALLA

    VastaaPoista
  15. Ehkäpä omalaatuisin kuvavalikoima hotelliarvostelulle, mitä olen koskaan nähnyt. Usein skippaan hotelliarvostelut blogeista, mutta tässä jo pelkät kuvat houkuttelivat skrollaamaan läpi. :D Onnittelut teille molemmille näiden juhlien johdosta, aina kannattaa juhlia kun vaan syytä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hyvässä vai huonossa? Jos me tehdään ne vaan vähän eri tavalla. :)

      Kiitos, ja näinhän se on, että aina kannattaa vähän juhlia!

      Poista
  16. Ehkäpä omalaatuisin kuvavalikoima hotelliarvostelulle, mitä olen koskaan nähnyt. Usein skippaan hotelliarvostelut blogeista, mutta tässä jo pelkät kuvat houkuttelivat skrollaamaan läpi. :D Onnittelut teille molemmille näiden juhlien johdosta, aina kannattaa juhlia kun vaan syytä on!

    VastaaPoista
  17. Ajatus Holiday Clubista on mulle aika nounou, mutta tuo sviitti on sen verran kiva, että kyllä siinä viihtyisi. :) Safaritapetti sopisi mulle aika mainiosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen vähän alkanut viehtymään näihin paikkoihin monipuolisuuden takia. Ja helppouden.

      Holiday Clubin kokemukset tähän saakka on olleet laadultaan tasaisen hyviä, aina tietää mitä saa. Ja nämä vähän paremmat huoneet tekevät tietysti lomasta vähän eksklusiivisemman aina. Kannattaa kenties antaa mahdollisuus?

      Poista
  18. Onnea teille molemmille! Kuudes hääpäivä on jäänyt itseltäni kokematta, samoin nuo upeat huoneet! Oikeasti tuolla jää uupumaan ainoastaa kylpyankka vaahtokylvystä. Tuo pihalla oleva tötterö tuo mieleen, muuten, Kampin kappelin. Minusta töllötin on ihan turha varuste missään hotellihuoneessa. En varmasti mahtuisi istumaan ikkunalaudalle, mutta kivaahan se on, ellei kylmä ilma puhalla luihin eikä ytimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä juuri tämän huoneen profiiliin tuo kylpyankka olisi ollut vähän too much. :)

      Pitkillä matkoilla telkkari kyllä nousee ihan uuteen arvoonsa, ja tottahan hyvinvarustellussa huoneessa sellainen pitää olla. Meiltäkin kyllä jää katsomatta, niin kotona kuin hotelleissakin kun on niin paljon elämää elettävänä. :)

      Ikkunalauta oli kyllä sen verta leveä että siihen mahtui hyvin tällainen vuoden matkallakin levinnyt peffa.

      Poista
  19. Jopas jotakin! Aivan ihanan näköinen huone, saitte siitä hienoilla kuvilla vieläkin houkuttelevamman..

    VastaaPoista
  20. Kivan näköinen huone ja hotelli ihan yleisesti :) Ja ihana huoneen eläinkuvioinen tapetti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäin oikein ihmettelemään itse etten olisi koskaan keksinyt laittaa moista tapettia seinälle, ja oikeita materiaaleja yhdistämällä tunnelma ja kokonaisuus oli todella hienostunut. Kyllä sen näkee kun on ammattilainen ollut asialla.

      Itse pidän näistä harmonisista yhdistelmistä, ne jotenkin rauhoittavat. Oli välillä aikamoista kestämistä pitkällä matkalla ollan ties millaisissa paikoissa yötä jossa edes päiväpeittoja, seinän väriä ja verhoja ei oltu saatu mitenkään mätsäämään, vaikkei siihen paljoa vaivannäköä edes tarvittaisi.

      Poista
  21. Kivasti toteutettu hotelliesittely, tosi hyvät kuvat! Näyttää oikein mukavalta, kyllä tuolla kelpaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sviiteissä on aina oma hohtonsa ja uudessa sviitissä vieläkin parempi hohto. :)

      Poista
  22. Huone on kyllä ihana! Mutta tuolle eläintapetille en ihan syty. :D Mutta kai sitäkin pari yötä kattelisi. Koitteko te, että hinta-laatusuhde oli tässä kohdallaan? Ilmeisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, onpa jännä, minusta se tapetti oli aivan mainio! :)

      Kyllä tässä paketissa on hinta ihan kohdillaan. Tuohon hintaan kuuluu myös kylpyläpalvelut, jotka jo yksistään on parikymppiä per henkilö, varustelutaso huoneessa on kohdillaan, ja tilaa on riittävästi. Kylpyhuoneeseen on myös panostettu erillisellä, tilavalla suihkukopilla, erillisellä vessalla sekä kylpyammeella.

      Viettäisin täällä mieluusti pidemmänkin aikaa kuin kaksi yötä. :)

      Poista
  23. Ei ole tuo suunta oikein innostanut ... olisiko tuossa jotain samaa fiilistä kuin Imatran Valtionhotellissa, jossa sentään on joskus yövyttykin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä ei ole taas tullut koskaan käytyä, mutta lievästi ehkä epäilen että valtionhotelli ihan samalle tasolle yltäisi. :)

      Saimaalle kannattaa ehdottomasti suunnata erityisesti kesällä! Siellä on aivan älyttömän kaunista.

      Poista
  24. Upean näköistä ja mahtava fiilis ja tunnelma välittyy kuvista! Varmasti aivan täydellinen paikka rentoutumiseen ja oman ajan ottamiseen itselle.

    VastaaPoista
  25. Kun kaivelen muistin sopukoita, niin tuntuu etten ole välttämättä koskaan sen kummemmin tutustunut Holiday Clubiin, paitsi jos joskus lapsena enkä sitä muista ja sitähän ei lasketa! Mutta tapettia lukuunottamatta näyttää kivalta huoneelta jossa viihtyisin, Saimaa on ihana joten kesällä ehdottomasti lähtisin. ^__^ Oliko huoneessa kylpyvaahto omasta takaa vai miten sait aikaan noin muhkeat vaahdot? Mua aina ärsyttää hotellihuoneissa se, että on kylpyamme mutta ei mitään kunnolla vaahtoavaa kylpysaippuaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tapetti ei iskenyt? :D Hassua miten se näyttää jakavan ihmisten mielipiteitä!

      Kyllä vain, huoneen puolesta tuli muhkeat vaahtokuplat, missä kelpasi kylpeä oikein hyvin. Ja ihan totta, on kummallista jos on kylpyamme mutta ei vaahtoa. Oletan kyllä että tämän tason huoneista sellainen pitää ehdottomasti löytyä.

      Poista
  26. Ihanaa, että pääsitte ensimmäisinä testaamaan huoneen ja viettämään hemmotteluhetkiä merkkipäivien kunniaksi.

    Huoneessa näyttää olevan fiksu tilasuunnittelu ja on hienoa, että huoneen sisustukseen on panostettu eikä menty perinteisten suomalaishotellien kaavan mukaan. Omaan makuun on ehkäpä sekoitettu liian montaa kuosia, mutta muutoin huone on sitä mitä Deluxe Suiten kuuluukin olla. Tämä täytyy pitää mielessä, jos joskus suuntaamme näihin maisemiin!

    Hienosti toteutettu hotellipostaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin erityisen ilahtunut juuri siitä että täällä on uskallettu ottaa vähän rohkeampaa otetta sisustukseen. En olisi itsekään osannut sekoitella näin paljoa vaihtoehtoja, mutta lopputulos oli erittäin tyylikäs!

      Tänne siis seuraavaksi askel kun päätätte lähteä näille suunnille. :)

      Poista
  27. No onpas luksusta yllin kyllin, sekä puitteiden että kuvituksen puolesta. :)

    VastaaPoista
  28. Hulppeissa puitteissa olette saaneet kyllä juhlia! Ja näyttää sille että viihdyitte oikein hyvin ;) Mä RAKASTAN (hyviä) hotelleja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Teki todella tiukkaa välillä rtw:llä olla ties minkälaisissa luolissa olosuhteiden pakosta - vaikka otti parasta mitä oli tarjolla, se ei välttämättä ollut vielä kovinkaan hyvä.

      Opettaa toisaalta taas arvostamaan näitä vähän parempia puitteita enemmän. :)

      Poista
  29. Kyllä kelpaisi tännekin tuollainen hemmottelupaketti, vaahtokylpyineen ja mansikoineen. Upeita tunnelmakuvia ja monipuolinen arviointi, kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kannattaa hemmotella itseään pikkuisen paremmalla, erityisesti kun on syytä juhlia. :)

      Poista
  30. Tuollainen miniloma ja hemmottelu kelpaisi näin talven keskelle oikein hyvin. Kiinnitin huomiota hotellihuoneen söpöön tapettiin, kiva yksityiskohta!

    VastaaPoista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!