torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappuristeily Milford Soundsissa - hauskaa vappua Suomi!

Aloitettiin tämä vappuaaton aamu UNESCOn perintökohteesta, Uuden-Seelannin eteläsaaren Fiordlandin luonnonpuistosta. Sen yksi komeimpia nähtävyyksiä lie Milford Sound, syvä ja pitkä vuono, jossa jylhät vuoret kohtaavat syvän ja tumman meren. Täällä sataa noin 180 päivää vuodesta, joten meidän auringonpaiste oli todella hyvää tuuria! Täällä ei myöskään ole puute vesiputoksista, kuten videosta parhaiten näette.
Koko huiman laaja luonnonpuistoalue on aivan mahtava, joten sieltä tulee vielä lisää henkeäsalpaavaa matskua tänne.


Tänään me silti tehtiin vuonoristeily, ja koska on vappu, ja koska me ollaan suomalaisia, skumppaa ja serpenttiiniä oli pakko olla mukana. Iloksemme saatiin seuraa 7 kuukauden maailmanympärimatkaa lopettelevasta Karinista ja Matista, joiden kanssa skumppakin tuhottiin, tiukasta risteilyn tehovalvonnasta huolimatta oikein iloisissa tunnelmissa. Kaikenlaisia tyyppejä sitä voikin lippujonossa kuulkaa tavata!

Videolta selviää miten hirveän jotenkin näpsäkästi selvitään livenä valvonnasta. Tällaiselta on ehkä viimeeksi tuntunut teininä. :)


Mutta tänään tämän myötä haluttiin toivottaa teille oikein hyvää vappua sinne Suomeen!


Oikein huikean hauskaa vappua Suomi täältä näistä maisemista ja tunnelmista!

4 kommenttia:

 1. Parasta reissulla onkin ihmisten tapaaminen. Travellerit kun suihkii suuntaan ja toiseen maailman ympäri, niin pallo tuntuu pieneltä. Hauskaa wappua hienoissa ympyröissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Mekin törmättiin meidän vanhoihin naapureihin Gileillä. Ja muutenkin tosi mukavia tyyppejä tullut täällä matkalla vastaan. :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma välittyi tänne asti! Hauskaa vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Sanna! Varsinkin noi selittelyt oli videolla ihan parhaita: :D

   Hyvää kesänodotusta sinne! ♥

   Poista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!