lauantai 10. lokakuuta 2015

Maailmanympärimatka ja unelma - Game Over


Tyhjä ruutu, vaikka pää on täynnä ajatuksia. Jotenkin niitä ei saa muodostettua tähän oikein. Miten kerrot lyhyesti, ytimekkäästi ja ymmärrettävästi 340 huikean hienoa päivää, elämäsi siisteimmän ja rankimman vuoden koskaan? Miten muodostat tarpeeksi vahvoja sanoja unelmastasi joka toteutui, niin että muut ymmärtäisivät?


Miten selität sen tyhjyyden ja haikeuden, sen ilon ja onnen, jännityksen ja levollisuuden, kaiken samassa, siinä tunteiden sekamelskassa?


Tänään on ollut meidän viimeinen kokonainen päivä maailmanympärimatkaa. Se kesti hitusen vähemmän kuin vuoden, mutta kokonaiset 342 päivää kuitenkin siinä vaiheessa kun sunnuntaina lentokoneen pyörät kohtaavat Helsinki-Vantaan lentokentän asfaltin.

Huomenna istumme tähän aikaan lentokoneessa, viimeisellä lennolla tällä matkalla, kohti kotia. Taakse jää viimeinen kohteemme, Miami Beach, joka oli juuri sopivan lötkö lopetus matkalle, joka ei ihan jatkuvasti ole ollut mitään lomailua, vaikka tajuton kokemus kylläkin.Tänään joimme jättikokoisia Miami Vice -drinkkejä South Beachin Art Deco -kadun ravintolassa. Istuimme rannalla ihailemassa noita kauniita värejä, nautimme lämpimästä illasta, myöhäisestä auringosta. Tankattiin ihan viimeisimmätkin, mitä vaan irti saadaan ennen paluuta Suomen syksyyn.

Ja sitten teimme teille pienen videon.

Kolme yllätyskysymystä minulta Miikalle. Kolme yllätyskysymystä Miikalta minulle. Tästä reissusta.


Minkä tavaran olisi voinut jättää kotiin? Mikä kaduttaa?
Mitä halusimmekaan toisillemme sanoa kaiken kokemamme jälkeen?
Miltä nyt tuntuu?

Senhän te halusitte tietää.


Yksi toteutunut unelma. Viimeisen illan fiilikset siinä vielä eläessä. Ja sitten tämä maailmanympärimatka on game over.Koko tämä kokemus on nyt osa meidän historiaa. Se elää ja on meissä niin kauan kun olemme.Ja oikeastihan tämä loppu on vain yksi uusi alku. Uusi mahdollisuus uusille unelmille ja niiden toteuttamisille.


67 kommenttia:

 1. Voihan. Kyllä vuosi (tai siis 340 päivää) kului kuin siivillä. Kiitos kun jaoitte sen kanssamme. Niin ja tervetuloa kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka kun olet ollut meidän kanssa matkalla. Toivottavasti jatkat mukana, sillä blogi ei ole katoamassa minnekään!

   Aika tosissaan kuluu nopeasti - vaikka kotona vuosi tuntuu pitkältä ajalta, näin matkan päällä se menee yllättävänkin nopeasti.

   Ja hei, tämähän on vain uuden alku. Uusia unelmia kohti, täysillä! :)

   Poista
 2. Oi kamala, iski itsellekin kyyneleet silmiin tuossa lopussa... Aivan huikean kokemuksen olette saaneet elää ja varmasti paljon vielä tulossa! <3 Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Todella, kaikesta rankkuudestakin huolimatta en vaihtaisi tätä mihinkään! Ja sitten kohti uusi seikkailuja. :)

   Poista
 3. Oi mikä haikeus tuli täälläkin! Kiitos kun sain olla mukana matkalla bloginne kautta ja kaikesta siitä inspiraatiosta, jota tarjositte! Unelma oman näköisestä maailmanympärimatkasta on syntynyt täälläkin ja sitä suunnitellessa palaan näihin bloginne vanhoihin juttuihin varmasti vielä useasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, iso ja lämmin kiitos näistä sanoista. ♥ On ollut mahtavaa huomata miten ihmiset innostuvat bloginkin kautta uudenlaisiin kokemuksiin kun niistä kertoo. Sharing is caring. :)

   Minä toivon hartaasti että pääset joskus toteuttamaan maailmanympärimatkan ja sen unelma. Kun on ajankohtaista, tiedät että aina saa kysyä kaikesta. Olen itseasiassa sinun myötäsi alkanut kiinnittämään huomiota esteettömiin asioihin ympäristössä paljon enemmän.

   Kiitos kun olet ollut mukana ♥

   Poista
 4. En oikeastaan osaa sanoa mitään muuta kuin kiitos ja tervetuloa kotiin! :)

  VastaaPoista
 5. Kohti uusia unelmia ja niiden toteutuksia! Tervetuloa takaisin Suomeen. Ps. Kamoilla ei oo mikään kiire meidän puolelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Ei tämä elämä tähän sitten lopukaan, ja vielä jäi aika paljon maailmaa näkemättäkin!

   Kattellaan niitä kamoja, ja kiitos avusta. ♥

   Poista
 6. Täällä kyynelet silmissä.. Kiitos teille kun jaksoitte jakaa kokemuksianne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei muuta täällä ole ollutkaan kun kyyneleet silmissä jatkuvasti. Kiitos kun olet ollut mukana, ja toivottavasti pysyt jatkossakin - ei lopu tarinat vielä kesken ja uusia hamutaan jatkuvasti. ♥

   Poista
 7. kiitos matkasta ja tervetuloa tänne yöpakkasiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtista kun on saanut niin hyviä reissukavereita tänne mukaan!

   Yöpakkaset ei haittaa kun on kunnolla rakennettu talo ympärillä - harvinaisuus maailmassa on tämä kokoemus osoittanut! :D

   Poista
 8. Voi ei, itsekin herkistyin videon lopussa! Mulla on takana kolme eri kertaa, jolloin reissu on venähtänyt vähintään vuoden mittaiseksi. Kyllä se Suomeen paluu on aina ollut aikamoista tunteiden sekamelskaa. Mukavaa kotimatkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kolme kertaa tällaisissa fiiliksissä - osaatko jo kuvailla niitä jotenkin paremmin? :)

   Liikutun kaikista näistä kommenteistakin niin että vollotuttaa vaan. ♥

   Poista
 9. Kuinka nopeasti aika kuluukaan , vastahan te lähditte ! Teillä on ollut upea , muistoihin jäävä vuosi , tervetuloa koti- Suomeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se nimenomaan tuntuu, mutta kun katselee kuvia, tajuaa kuinka paljon aivan huikeita kokemuksia sitä onkaan ehtinyt saada. Kiitos kun olet ollut mukana ♥

   Poista
 10. Wau! Uskomatonta, että vuosi on jo mennyt! Tervetuloa ja kiva nähdä mitä olette seuraavaksi keksineet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja mekin jäädään odottamaan miten saadaan seuraavat unelmat toteutettua! :) ♥

   Poista
 11. Tervetuloa takaisin :-) Taisi olla hyvä ajoitus teillä vapaaseen, sillä tämän syksyn uutiset Suomessa ovat kuullostaneet siltä, että vuorotteluvapaan mahdollisuutta ei monelle enää jatkossa ole tarjolla. Eipä silti, että siihen nykysäännöilläkään olisi kaikilla ollut mahdollisuus, sillä subjektiivinen oikeushan se ei ole ollut (mrr.. mrr... kun oma työnantaja ei ajatukselle lämmennyt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä matka ihan tarkoituksella ajoitettiin tähän hetkeen kun nähtävissä oli että pelkkiä tiukennuksia ja leikkauksia on tulossa. Harva sitä varmaankaan uusilla ehdoilla enää saa. Ja meillä kävi kyllä älytön tuuri vielä että molempien työnantajat olivat myötämielisiä - tosin kuten reissun alussa tehdyssä Anna -lehden jutussakin todetaan: joskus voi olla parempi antaa ihmisen mennä ja säilyttää tyytyväisyys. Vuosi on verrattain lyhyt aika...

   Poista
 12. Äkkiä se vuosi meni, juurihan juhlittiin teidän läksiäisiä! Niinkuin Miikalle kerroinkin jo aiemmin fesessä tsättäillessä, sitä tunnetta, joka oli valloillaan, kun leijailtiin Helsingin yllä, en varmasti unohda koskaan. Rutistin A:n kättä - jännitti... Niin innoissani odotin kotiinpaluuta, ja sitä kaikkea ihanaa, mitä olimme ikävöineet jo usean kuukauden ajan. Samaan aikaan tajunnassa jyskytti täysillä tunne menetyksestä - kun pyörät iskeytyvät Helsinki-Vantaan asfalttiin, meidän iso unelma, jota niin pitkään suunniteltiin, on oikeasti ohi ja siirtyy pelkästään muistoihin arkistoitavaksi sen sijaan, että sitä elää nykyhetkessä. Kaikessa väsyttävyydessäänkin se oli elämän upein kokemus ja kaiken sen googlettamisen arvoinen. Jotenkin se onni ja haikeus oli todella intensiivistä, eikä oikein tiennyt, miten päin pitäisi olla. Tsemppiä siis siihen, on se kotiinpaluu kuitenkin ihanaa ♥♥♥
  P.S Aivan upea kuva tuo, jossa Miika heittää Bellaa ilmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän tunteen voi varmasti tajuta vaan ne jotka on tehneet pitkän matkan itsekin. Jotenkin ihanaa, haikeeta, kamalaa, jännittävää ja kaikkea. On myös jännä nähdä millaisiin uomiin elämä taas tämän jälkeen löytääkään, mutta epäilemättä se jollain tavalla löytää.

   Kiitos kaikesta tuesta sekä järkkäilyissä, että matkatessa! ♥

   Poista
 13. Voi itku, kirjaimellisesti. Onneksi ne on vaan onnen kyyneleitä ruudun tälläkin puollella <3 Hienoja vastauksia ja erityisesti Gian viimeinen vastaus kiteyttää niin upeasti sen miksi sitä jaksaa aina vaan haaveilla laukkujen pakkaamisesta uudelleen. Nyt on kiva varmaan välillä purkaa kamat paikoilleenkin, mutta onneksi maailma on avoinna edelleen ja voitte sitten taas jatkaa tutustumista uusiin kolkkiin ja palata fiilistelemään niin moniin tuttuihinkin, joita olette päässeet tämän vuoden aikana kokemaan. Tervetuloa kotiin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu ihanalta saada pitkästä aikaa tavaroille oma paikkansa, päästä valitsemaan vaatekaapista vaatteensa ja surauttaa mustikkaiset aamusmoothiet omalla blenderillä.

   Maailma ehti näyttää vaan pintaraapaisun kaikesta, vielä on niin paljon nähtävää ja koettavaa sitten joskus taas kun jaksaaa miettiä kamojen pakkaamista taas. Kiitos kaikesta jeesist Milla, ja mahtista kun teiltä aiemmin samaan rupeamaan ryhtyneiltä on saanut niin paljon tukea myös matkan päällä! ♥

   Poista
 14. Tuli melkein haikee olo itellekin. Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
 15. Tuli melkein haikee olo itellekin. Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Herbina! ♥ Onhan tää. Haikeeta. Ihanaa. Kamalaa. Jännittävää. Ja mitä kaikkea vielä. :)

   Poista
 16. Tervetuloa kotiin. On teitä odotettukin, mutta mukana eletty ja nautittu.
  Lappeenrantakin on muuttunut, mutta vety on ja säilyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Vetyjä tässä onkin ehditty odotella jo tovi jos toinenkin! :D

   Poista
 17. Voin kyllä kuvitella miten haikeaissa fiiliksissä siellä ollaan. Olen itse tehnyt kaksi juurikin vuoden mittaista matkaa, ja ne ovat kyllä olleet sellaisia kokemuksia ettei paremmasta väliä. Toisenlaisia tietysti, kun tukikohta oli yhdessä paikassa eikä meno siten niin hektistä, mutta kuitenkin. Vuosi on samalla tosi pitkä ja todella lyhyt aika. Yhden aikakauden loppu on haikea asia, mutta samalla - kuten kirjoitittekin - uuden alku. Sitten on vain itsestä kiinni onko se alku hyvä vai huono. :) Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sarrri! ♥

   Se on juuri näin, lasi voi olla täysin tyhjä tai äyriään myöten täysi - ja meille se on täysi tämän jälkeen. Täysi kokemuksia, elämyksiä, uskallusta, rohkeutta, mahtavuutta, iloa, onnea ja kaikkea niitä tunteita mitä täällä ollaan saatu tuntea.

   Ensi kerralla näin pitkä matka saisi olla nimenomaan sellainen, missä on tukikohta jossain pidemmän aikaa. Ja onneksi tässä elämässä on aikaa tehdä lisää asioita, kokea ja oppia. Ihan mahtavaa tämä silti on ollut. ♥

   Poista
 18. Tervetuloa Suomeen, toivottavasti kotimatkanne ja paluunne sujuvat hyvin! Ihana postaus ja video, haikeus tuli tänne ruudun toiselle puolelle saakka. Matkaanne on ollut mukava seurata. Toivon että saan joskus itsekin toteuttaa vielä pidemmän maailmanympärimatkan, kaikki teidänkin blogin vinkit tulevat sitten ehdottomasti käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset joskus tällaista toteuttamaan! Kokemus on ihan huippu, vaikka rankkaa - eli kunhan tajuaa ettei se ole pelkkää lomailua vaan. :)

   Ihan superia että olet täällä matkannut ja jaksanut hengata meidän kanssa, vinkkejä satelee vielä myöhemmin roimasti lisää. Ihania suunnittelija sinne! ♥

   Poista
 19. Tervetuloa kotiin, on ollut melkoisen huikeaa seurata teitä koko tämä vuosi! Myös täällä aamukaffipöydässä tirahti muutama kyynel videota katsellessa. Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kyyneleet tirahtelee näitä kommentteja lukiessa. Miten upeaa onkaan kun olette meidän kanssa olleet mukana kokemassa tätä kaikkea. ♥

   Ihanaa syksyä myös sinne Kielo!

   Poista
 20. Tervetuloa kotiin! :) Mä niin muistan tuon tunteiden eri kirjon. Siitä se lähtee tasoittumaan ja teillä on todellakin muisteltavaa koko loppuelämäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! ♥ Se on hurjaa kun mennään ihan hirmuista vuoristorataa tunteesta toiseen. Mutta niin se kai on tarkoituskin, suuria tunteita täältä lähdettiin hakemaankin. Ja muistot on meillä aina. :)

   Poista
 21. Tervetuloa takaisin Suomeen ja kotiin! Kiitos ihanasta matkasta kanssanne :) Täällä aurinko paistaa ja pieni pakkanen raikastaa ilman. Ei yhtään huono hetki saapua. Ihana video ja Bellalla loistava ajoitus tulla mukaan. Hieman saattoi oma silmäkulmakin kostua. Siitä vain totuttelemaan taas arkeen :) -Janni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin ihan että vau mikä keli, kun eilen kone iski pyörät HeValle! Suomi antaa meille parastaan. ♥

   Bellalla on välillä äärettömän hyvä tilannetaju (ja välillä ihan kamalan huono :D ), mutta nyt osui kohdilleen. Kiitos kun olet matkannut mukana Janni!

   Poista
 22. Kiitos mahtavasta blogista! :) Olen seurannut reissuanne ensimmäisistä postauksista asti ja lukenut lähes kaikki postaukset. Reissaaminen on parasta, kiitos kaikista vinkeistä, joita pääsin jo itsekin hyödyntämään Indonesian reissullani! Odotan innolla uusia postauksia niin tästä maailmanympärimatkasta kuin tulevistakin matkoistanne. Tsemppiä kotiinpaluuseen, nauttikaa! :) -ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihan himputin hienoa kuulla että näistä jutuista on jopa apua jollekin! Indonesia on ihan huippupaikka kun löytää ne oikeat kohteet vaan.

   Täällä odottelee jotain 30+ postausta vielä tältäkin matkalta, ja seuraavatkin reissu ton hahmotelmissa. Vaikka eihän meidän pitänyt mihinkään lähteä hetkeen... :D

   Kiitos ansku matkaseurasta, ja lämpimästi myös sanoistasi! ♥

   Poista
 23. Täälläkin ruudun takana herkistyttiin videon lopussa! On varmaan kyllä omituista tulla kotiin ja palata normaaliin arkeen noin uskomattoman kokemuksen jälkeen. Tsemppiä siihen! Olisi mielenkiintoista lukea postausta miten arkeenpaluu on sujunut jne. Ja aina kiinnostaa jutut pienen lapsen kanssa matkustamisesta :) Me lähdetään 6 vkon päästä reppureissuun reilu vuoden ikäisen jäbän kanssa ja täältä blogista voittamamme uv-vaatteet tulee kovaan käyttöön, kiitos siis niistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtista että lähdette kersalle näyttämään vähän maailmaa! Siitä tulee ihan mahtavaa, lupaan sen. :)

   Ihan kummallista on kun ihmiset puhuu ympärillä suomea ja ymmärtää mitä sanotaan, kun suihkussa ja vessassa on käsisuihku, ja siinä kunnollinen vedenpaine, ja kaikki vaan toimii. Suomi. ♥

   Juttuja täällä suolletaan ulos vielä pitkään tän matkan jälkeen, ja tulevista reissuista myös, sitten kun seuraavia tulee. Ihanaa matkaa, ja täällä taas treffaillaan - ja jos hei on mitään kysyttävää lapsen kanssa matkaamisesta, jota ei tajuta kertoa, kysy ihmeessä!

   Poista
 24. Hui kuinka nopeaan vuosi onkaan kulunut..! Huippua että jaksoitte niin aktiivisesti kirjoitella reissustanne maailmanympäri :) Täytyy lisäksi kiittää, että osaksi tämän(kin) blogin inspiroimana otin lennon kohti Australiaa 1,5kk sitten eikä paluusta ole vielä tietoakaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kuulostaa asiameinigiltä! Australia on AIVAN SAIRAAN SIISTI paikka! Että ihan nappivalinta! Meillä on Ausseista tosi paljon juttuja vielä kirjoittamatta, toivottavasti ehditään heittämään vinkit kehiin ennen lähtöäsi! Ja iso peukku myös sille ettei ole paluupäivää. :)

   Meistä kun tuntui ettei edes kunnolla jaksettu kirjoittaa kaiken matkasäätämisen ja huonon yhteyksien takia, mutta on todella kiva huomata että silti te olette jaksaneet meidän kanssa täällä matkustaa. ♥

   Mahtavaa reissukuumeilua sinne!

   Poista
 25. Tosi kivasti toteutettu video! Muistan myös itse osittain aika samat fiilikset. Tosin itse olin yksin reissussa ja 7kk, mutta kyllä vikana iltana tuli kelailtua mielessä kaikenlaista. Varsinkin tuo mitä sanoitte, että ennen reissua kuvitteli näkevänsä koko maailman, mutta tosiasiassa mitä pidemmälle matka eteni, ymmärsi miten suuri maailma on ja miten vähän sitä oikeasti onkaan itse nähnyt. Jotenkin niin totta. Mitä enemmän näkee, sitä vähemmän tuntee näkeneensä... Ja hei, mun täytyy kyllä vähän puolustaa nyt hiuskiharrinta! Täällä Meksikossa ollessa olen kaivannut sitä niin paljon, että meinasin jo ostaakin yhden - mikä sinänsä ois ihan oikeutettua, koska itseasiassa en Suomessakaan sitä itse omista, vaan olen käyttänyt kämppiksen. Kaikkea hyvää teille Suomeen paluuseen, yrittäkää ottaa kaikki ilo irti siitä ihan tavallisestakin arjesta siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa reissaaminen olla vähän niinkun elämä ylipäänsä - mitä enemmän näkee, sen enempi sitä tajuaa miten paljon maailmalla onkaan näytettävää ja koettavaa, että aika vähän sitä loppupeleissä on tullut koluttua tätä maailmaa. Ja sitten ihan oikeasti jossain vaiheessa vaan tulee ähky. Ei jaksa vetää kamalalla vauhdilla ympäri ämpäri, eikä jaksa jatkuvaa uusien juttujen kokemistakaan jatkumolla. Ei lopu maailma kuitenkaan ihan heti kesken. :D

   Hiuskiharrin! Kamala miten vähän sitä tuli käytettyä, kun olis melkein pitänyt olla kuivaaja ensin aina, kun märkää hiusta on vaikeempi kihartaa. Sen takia sitä on sitten tullut käytettyä niin vähän, mutta kyllä sille olis ollut käyttöä - sen näkee tästä postauksen kuvistakin. :D Jäätävässä kunnossa hiukst ja valuu vaan päätä pitkin, mutta kunhan tässä pääsee taas arkeen kiinni, jaksaa niitäkin vähän laittaa. Mutta kyllä kannattaa kiharrin hommata, ja hyvä sellanen, tuntee ittensä vähän enemmän ihmiseks kun saa hiukset laitettua. :) Eli peukku kihartimelle!

   Ihan näin enshätään Suomi tuntuu kyllä aika ihanan tutulta ja turvalliselta paikalta taas. Ja niin kotoisalta. Kelitkin on just nyt aivan upeat. Kirpeitä, kuulaita syyspäivä. Ihanaa. ♥

   Poista
 26. Tervetuloa takaisin <3 Katsoin tuon videon silloin heti tuoreeltaan ja kyynelhän siinä tuli. Niin paljon kaikkia muistoja nousi esille omasta vastaavasta irtiotosta... Voi elämän ihanuus! Ei näitä tälläisiä asioita oikein sanoilla aina voi kuvailla. Nauttikaa jokaisesta uudesta hetkestä täällä. Rohkeutta on uskaltaa ja te teitte sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mikä on kanssa niin mahtavaa on että on teitä muitakin kenen kanssa jakaa näitä tunteita, te tiedätte tasan mistä puhutaan. ♥ Muistot on aivan mahtavia, ja kaikesta matkailun rankkuudesta huolimatta en vaihtais tätä kokemusta pois mistään hinnasta!

   Suomi tuntuu ihanalta just nyt. Tuntuu siltä kun megalomaaninen stressi olis just kadonnut hartioilta ihan kokonaan (vaikka osa siitä jäi kyllä jo matkallekin kun sai kaikki suunnitelmat tehtyä :). Ja muutenkin, just tässä ja just nyt on hyvä olla.

   Nähdään pian Sanna!

   Poista
 27. Aika hurjaa, sinne se vuosi livahti! Tervetuloa takaisin ja tsemppiä sopeutumiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, niinpä, sinne se vaan meni! Kiitos Katja, ei tää nyt ensimmäisen 12 tunnin perusteella ihan kamalalta vielä tunnu, mutta eiköhän tässä ehdi travelblues vielä iskeä. :P

   Poista
 28. Kiitos kun jaksoitte jakaa meille muille kokemuksenne :) ja ihana että blogi jatkuu vielä reissun jälkeenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissaaminen ei tähän vielä loppunut ja tältäkin matkalta niin paljon vielä kirjoitettavaa ettei tosi. :) Ja niin mahtavaa kun te ootte täällä meidän kanssa reissanneet! ♥

   Poista
 29. Kiitos! Maailmanympärimatkalla on oltu hartaasti mukana, eipä ole tainnut kovin moni postaus jäädä lukematta. Rentoa kotiinpaluuta & ihanaa syksyä! (nm Petra, joka muistaa millainen after-travel-blues seurasi kerran noin kuukauden reissun jälkeen, mutta se kuuluu asiaan ja olette arvattavasti varautuneet siihenkin jo vähintäänkin seuraavilla matkalipuilla. ;-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi kelit ainakin ovat meidän puolella ja ruska alkaa olemaan kohta kauneimmillaan.

   On ollut todella hienoa päästä jakamaan näitä kokemuksia teidän kanssanne, kiitos kun olet sinäkin, Petra ollut meidän mukana! Tästä me jatketaan. :) ♥

   Poista
 30. Kiitos tästä mahtavasta matkasta teille koko perheelle. Hassua miten vieraiden ihmisten "seurasta" voi nauttia näin paljon. Onnellisia ne ihmiset, jotka saavat teidät ystäväpiiriinsä lukea :-).

  Anna Lontoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärin laittaa bloggaaja näin liikuttumaan ruudun välityksellä. ♥

   Kiitos kaunis paitsi matkaseurasta, myös tällaisista sanoista. Ja ihan huippua kun olet ollut matkaamassa mukana Anna!

   Poista
 31. Täälläkin meni tädillä roska silmään videon lopussa..
  On teillä ollut huikea vuosi, ja sitä on ollut mahtavaa seurata täältä ruudun takaa, kiitos =) ja täällä pysytään, mielenkiinnolla odotellen seuraavia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut joku kestoroska silmissä tosta videon lopusta saakka aina tähän päivään.

   Ihan superia satu kun täällä oot ollut mukana, ja seuraat jatkossakin. Eihän tässä liian pitkään kuitenkaan malteta paikoilleen jäädä makoilemaan! :)

   Poista
 32. Löysin teiän blogin jotain tunti sitten. Teillä on hieno matka takana! :) Ja tää video, vitsit miten iloseks tulin sitä katsoessa. Hienosti kokositte fiiliksiä ja ajatuksia. Teistä myös näkee, että ootte onnellinen perhe, joka on päässyt tekemään jotain todella ainutlaatuista yhdessä. Tuli lämmin olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsit, mahtavaa että löysit tänne vaikka vasta nytkin, mutta blogihan jatkuu edelleen ja tältä rtw:ltäkin tulee vielä juttua ihan olan takaa. Olihan aikamoiset tunnemyllerrykset kun ollaan videota tehty, ja on itseasiassa vieläkin. Ja tuon kun katsoo niin tulee vielä tuplana päälle.

   Me ollaan onnellisia ja myös hyvin onnekkaita. Harvalle osuu niin monta lottovoittoa edes elämään. Tosi mahtavaa jos sitä saa säiteltyä myös muille, vaikka lämpimänkin olon muodossa.

   Kiva kun jaksoit ilahduttaa kommentilla! ♥

   Poista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!