torstai 4. helmikuuta 2016

Puolison kanssa kannattaa nauraa.


Jalkoihin sujahtavat valkoiset froteetohvelit,
ihoa hyväilee suuri, pehmeä, valkoinen
kylpytakki johon suorastaan hukkuu,
sellaisella hyvällä tavalla.


Lähdemme loistavasta Paviljonki Deluxe Suite -huoneestamme kohti varsinaista kylpylärakennusta.

Parisuhteen on tarkoitus olla elämän tärkeimpiä ihmissuhteita ja sitä pitää vaalia. Parisuhde ei kuitenkaan elä ihan itsestään. Yksi tapa saada lisää puhtia hommaan on nauraa yhdessä. Onhan se tärkeää saada positiivisia, yhteisiä kokemuksia sitomaan yhteen vaikeampiin aikoihin.



Holiday Club Saimaalla on paljon erilaisia aktiviteetteja, mutta me olemme ihan ensimmäiseksi suuntaamassa näyttävään ja monipuoliseen kylpylään hakemaan hieman adrenaliinipotkua, naurua ja hemmottelua.



Cirque de Saimaasta ei puutu iloa


Kylpylän pukuhuoneista muistuu mieleen Budapestin kylpyläkulttuuri, jossa miehillä ja naisilla on yhteiset tilat, mutta vaatteet pääsee vaihtamaan erillisiin koppeihin. Siistit suihkutilat sentään ovat erillään.

Kun kylpylään astuu sisään, kävijää tervehtii ensimmäisenä lasten kahluuallas ja saunaiglu, missä muksut voivat hyvin kevyissä löylyissä lämmitellä Tomin & Jerryn seurassa. Niin, eipä ollut meillä kersana kyllä saunoja telkkarilla. Ennen vanhaa oli kaikki eri lailla, tiedättehän.

Kylpylän pääallasta kiertää rata, jota voi mukavasti lillutella virran mukana ympäri. Vastavirtaan uidessa voi jopa kuvitella saavansa hieman treeniä. Cirque de Saimaaksi tätä kylpylää kutsutaan kuitenkin erityisesti altaan keskitasanteen takia.




Puolen tunnin välein tasanteella alkaa vesi suihkuamaan valon ja musiikin siivittämänä pikkuhiljaa voimistuen, ja elämys kasvaa kuin huomaamatta varsinaiseksi showksi! Vau! Ja parasta - sinne voi mennä itse mukaan hippaloimaan keskelle ilmiömäisesti suihkuavaa vettä vaikkapa Lady Gagan tahtiin. Rohkeimmat meistä saattoivat hytkytellä lanteitaankin siellä!









Koko spektaakkelia voi tietenkin myös ihailla kolmesta eri vesihierontasyvennöksestä, vain aikuisille tarkoitetusta lämpimästä porealtaasta tai miksei vaikka omasta privaattiteltastaan käsin skumppalasin kera.

Unohdinko mainita että, täällä on luonnollisesti myös ravintolatarjoilu?


Kevyttä kirkumista vesiliukumäessä!


Naurun ohella pieni jännityskään ei tee pahaa. Parasta on jos nämä kaksi voi yhdistää.



Couples who laugh together,
stay together
.



Eipä kestänyt meiltä kauaa kun haettiin liukurenkaat alle, ja lähdettiin kiipeämään portaita pitkin kohti putkivesiliukumäen aloituspäätä. Milloin viimeeksi olet käynyt laskemassa vesiliukumäkeä? Jos et, suosittelen todella lämmöllä kokeilemaan.

Tältä se näyttää ja kuulostaa!







...ja sitten saunamaailmaan rauhoittumaan



Kun naurut oltiin liukumäissä naurettu, siirryimme yläkertaan saunamaailmaan, jonne on 4:n vuoden ikäraja. Muistelisin aiemmilta käynneiltä tänne olleen korkeampikin ikäraja, mitä olisin voinut itse suosia - välillä saunamaailman muuten oikein ihanissa puitteissa melskasi ja hyppi lapsia kohtuullisen kovaäänisesti, jolloin takkatulen loimusta nauttiminen kuplivan kanssa on vähän vaikeampaa. Melskaamiset voisi mielummin jättää sinne isoihin altaisiin ja pitää yläkerran saunamaailman aikuisten keitaana.

Ei lasten tarvitse ihan kaikkialle tulla.









Saunamaailmassa löytyy kuitenkin saunaa jos jonkinmoista, ja koko ympäristön on muuten omiaan luomaan mielenrauhaa kaikin puolin. Omiksi lemppareiksi muodostuivat höyrysauna sekä mietolämpöinen suolasauna, jossa useimmiten oli ihanan hiljaista.

Säästä tämä loppupäiväksi, sillä kaikkien vesileikkien ja saunomisen jälkeen olet valmis nukkumaan.


Loppurentoutus hoitolasta


Kylpylä ei tietenkään ole kunnon kylpylä ilman hoitolaa. Ihan uusimpana uutuutena Harmony Spa -hoitolaan on tuotu ääniaalloilla rentouttava Neurosonic-tuoli.

Hämärässä, hiljaisessa huoneessa menen makaamaan punaiselle tuolille, saan käteeni pädin, ja valitsen itse minkälaisen ja minkä pituisen ohjelman haluan. Jo on hifiä, kun saa pädillä valita omat hoitonsakin. Vedän peiton päälleni ja suljen silmäni. Tunnen pientä värinää eri kohdissa kehoa, milloin missäkin, ja nautin hiljaisuudesta.





Yllättävän nopeasti 40 minuuttia menee ohi, ja olo on totta tosissaan hyvinkin rentoutunut.


Liukkaasti luistimilla, maisemia makustellen


Koska toisella meistä on takana kilpaurheilu-ura luistimilla, emme suinkaan voineet jättää kokeilematta kylpylään rakennetun jäähallin yleisövuoroa. Hokkarit ja kypärän saa pientä maksua vastaan lainaan, ja sitten ei muuta kuin jäälle. Täällä saa myös varovaisesti lyödä mustaa kumilätkää niin halutessaan ihan oikean kokoisella lätkäkentällä. Me tosin päätimme keskittyä ihan vaan luisteluun.


Arvatkaapas tämän videon perusteella kumpi meistä on ollut luistimilla enemmän? :)





Kylpylän lähistöllä on myös aivan upeat ulkoilumaastot, jonne ei sen kummempaa tarvitse, kunhan laittaa tassua toisen eteen ja lähtee nauttimaan. Saimaa on paikka, joka ei koskaan petä. Näistä maisemista kannattaa lähteä ottamaan kaikki irti.







Kylpylän viereen pystytetyt golfkenttä sekä seikkailupuisto ovat auki vain kesäkaudella, joten ne jäivät meiltä harmillisesti testaamatta, samoin kuin kylpylän sisätiloissa toimiva keilahalli.


Angry Birds Activity Park on myös aikuisille


Kun joku puhuu Angry Birds Activity Parkista, tulee mieleen lähinnä jokin lasten sisäleikkipuiston kaltainen säätö, jonne ei viitsisi jalkaansa laittaa älyttömän metelin takia. Varsinaisen hotellikompleksin vieressä toimiva, kaksikerroksinen Angry Birds Activity Parkit on kuitenkin myös aikuisille hauska kokemus. Ei pelkkää liukumäkeä ja kontattavaa tunnelia, vaan esimerkiksi vaahtomuoviallas, jonne voi hypätä voltteja, polkuautoja myös aikuisten kokoisena, köysikeinurata ja vaikkapa yläkerran mission impossible -henkinen laserpeli, jonka läpi pitää selvitä osumatta säteisiin. Lisäksi liuta videopelejä löytyy testiin.

Hauskaa!










En edes viitsi miettiä miltä kuulosti kun hyppäsin kolmesta (tai ehkä viidestä?) metristä jättimäiselle, puhallettavalle patjalle! Jos ette vielä ole huomanneet, kirkuminen on todellakin juttuni. ;)


Kun mukana on vähän lapsenmieltä, tämä on hauskaa myös aikuiselle. Minä todella nautin siitä, että välillä saa oikein heittäytyä tällaisiin juttuihin, olla ottamatta itseään turhan vakavasti ja nauttia elämästä myös näin. Se jos joku on aivan loistavaa palauttavaa toimintoa mielelle.





Meidän taannoinen juhlaviikonloppu Holiday Club Saimaalla sujui aivan loistavissa merkeissä. Paitsi että Paviljonki Deluxe Suiten ensimmäisinä vieraina saimme nauttia hulppeasta huoneesta, aktiviteeteissa löytyi juuri sopivasti kaikkea yhteistä tekemistä, jonka tiimoilta saatiin nauraa yhdessä, vähän kilpailla siitä kumpi on parempi ja nauttia yhteisestä ajasta.


Vielä huvittaisi kesällä tulla testaamaan viereinen golkenttä ja sen maastot sekä seikkailupuisto Atreenalinin ulkoilmarata kylpylöinnin ohella.

Sehän on siis varmaa, että me näemme vielä uudelleen!


Ja sinä siellä:
muista pitää hauskaa
ja nauraa puolisosi kanssa.




Holiday Club Saimaalla vietimme aikaa yhteistyössä Holiday Clubin kanssa. Hauskanpidosta ja mielipiteistä vastaamme me.


66 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia noi teidän videot! :D Toivat naurua tähän torstai-iltaan. Saimaan läheisyydessä Suomen luonto on kyllä ehdottomasti parhaimmillaan. Ja palatkaa ihmeeessä hoodeille kesällä niin näätte Holiday Clubin ympäristön parhaassa mahdollisessa muodossaan. Ihan lähellä on myös pitkä, mutkainen ja mäkinen frisbeegolf-rata, joka kannattaa myös testata jos yhtään löytyy innostusta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa jos sai hymyn huulille, Ida :)

      Kesäinen Saimaa on meille hyvinkin tuttu. Ja totta puhut, että upeita maisemia sieltä löytyy, ei millään malttaisi odottaa ensi kesää että pääsee taas veneilemään! Frisbeegolf kyllä kiinnostaisi - jos se sujuisi edes vähän paremmin kuin oikea golf :D

      Poista
  2. Aika upea sisustus! En ole vuosiin käynyt kylpylässä, mutta toi näytti varsin kiinnostavalta ja hauskalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hieno! Joskus takavuosina kylpylät olivat kovin erilaisia, mutta tuolla on kyllä kaikki kohdillaan.

      Poista
  3. Sattuipa somasti, myös mun tän viikon striimin postaus on samasta paikasta :)

    Kylpylä ei vaan oo mun juttu ja änkkäripuistonkin jätän lapsille, mutta näistä postauksista sen huomaa miten eritavalla kaksi ihmistä kokee saman paikan.

    Saunamaailman ikäraja saisi olla vähintään 16 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi hyvää paikkaa liikaa hehkuttaa! Kaikki ei tosiaan kylpylästä tykkää, mutta tuolla on onneksi niin paljon kaikkea valinnanvaraa että jokaiseen makuun löytynee jotakin. Siitä saunamaailmasta ollaan kyllä samaa mieltä, ikärajaa saisi vähän nostaa :)

      Poista
  4. Uu mä rakastan kunnon kylpylöitä, ja oon niiden kanssa kyllä aika valikoiva. Suosin juurikin niitä aikuisten hemmottelupaikkoja ja Kolin Spa ja Flamingon aikuisten spa-puoli on mun suosikkeja. Tuolta siis iski enemmänkin se saunaosasto, johon ehdottomasti minäkin laittaisin kyllä ikärajaksi vaikka sen 18 tai 20 mitä Flamingossa ja Kolilla taitaa olla. Mutta näytti siltä että viihtyisin :) Ihanaa kun teillä on ollut noin hauskaa yhdessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni hemmottelu kylpylässä tulee kyllä niin tarpeeseen kaiken melskaamisen ja hauskanpidon jälkeen, että mikäs sen ihanampaa kuin ottaa iisisti, saunoa hyvin ja rentoutua altaissa - mielellään pienen kuohuvan kera. Eli varmastikin viihtyisit! :)

      Poista
  5. Onpas hauskan ja rentouttavan oloinen paikka :) Täytyy myöntää etten ole vielä koskaan päässyt nauttimaan Saimaan tarjonnasta mutta ei kuulosta kyllä ollenkaan huonolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on sitä! Jos kylpylöinti yhtään houkuttelee, niin tuonne kannattaa suunnistaa vaikka sitten vähän kauempaakin :)

      Poista
  6. Näyttää ja kuulostaa hauskalta! Ehkä tuonne voisi joskus lähteäkin, vaikka niin kovin kaukana onkin. Rentoutukseen tarkoitetut paikat ei kyllä lapsia kaipaa. Lapsiparkki saunamaailman ulkopuolella voisi olla hyvä lisä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsiparkki olisi monessa paikassa oikein hyvä lisä :D Tuolla on se pieni iglusauna minne lapset voi laittaa katsomaan Tomia ja Jerryä, mutta sekään ei ihan saunamaailman vieressä ole. Siitä kenties pieni parannusehdotus? :)

      Poista
  7. Onpas ihanan värikäs kylpylä. Itse kun olen Suomessa kylpylässä käynyt viimeksi varmaan joskus yli 10 vuotta sitten niin mieleen tulee vaan valkoiset seinät ja lattiat. Nuo värit kyllä tuo pisristystä kylpylään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat kokemukset takavuosilta on kyllä aikalailla vastaavat. Ehkä värillisiä laattoja alettiin valmistaa vasta viime vuosina? :D

      Poista
  8. Hyvin toitte esille kylpylän eri puolet. On kyllä aivan omanlaisensa paikka postauksen mukaan, mihin on tullut totuttua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saimaa on kyllä ihastuttavan monipuolinen paikka, siellä saisi useammankin päivän kulumaan ihan heittämällä, eikä tekeminen loppuisi kesken :)

      Poista
  9. No ehkä pikkuinen ero teidän luistelutaidoissa :D
    Hyvä muistutus pitää hauskaa kumppanin kanssa, se on oikeasti tärkeää!

    VastaaPoista
  10. Ihanaa kun hassuttelette noin avoimesti! Mietitään usein puolisoni kanssa olemmeko ihan pähkähulluja kun huumori kukkii ja meillä on aivan omat höpöilyt.
    Tuolla olisi kiva käydä riekkumassa ja sitten yhdistää siihen rentoilua tuolla luksuspuolella :)
    Naurattaa kun muistan kerran veljeni ostaneen meille joululahjaksi hotelli&kylpylä paketin Flamingoon ja sinne span puolelle tietty. Noh ei ihan sitä tajuttu eikä ikinä löydetty spahan. Ihmeteltiin vaan että on erinäköistä kuin kuvissa ja "vähän lapsenmielistä eikä mtn aikuisille". Noh ei pahoitettu mieltä vaan juostiin kolme tuntia vesiliukumäissä.
    Hieman nolotti kun saatiin myöhemmin tietää että jätettiin se aikuisten puoli käymättä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän suhteessa nyt hassuttelua pitää olla, ei olisi tosikon elämä mukavaa! Harmi että missasitte Flamingon span, vaikka tosin kuulostaa siltä, että jotakin toista pariskuntaa se "pelkkä" vesiliukumäkiin keskittyminen olisi saattanut harmittaa enemmän :D

      Kun käytiin siellä aikalailla heti avaamisen aikoihin, niin niiden hurjin liukumäki oli K-18 ja siitä sai laskea vain kypärä päässä. Enkä sinänsä ihmettele, sen verran kylmää kyytiä oli... Ja nyt kun sanoit, niin se span sisäänkäynti taisi tosiaan olla jotenkin syrjässä.

      Mutta hei, ensi kerralla sitten paremmin orientoituneena nautiskelemaan!

      Poista
  11. Nauraminen yhdessä, todellakin <3. Näyttää kuvissa viihdyttävältä paikalta. Kylpyläloma kelpaisi kyllä tähän väliin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteisen hauskanpidon merkitystä ei voi liikaa korostaa suhteen kannalta! ♥

      Ja kyllä, oikein viihdyttävää oli! En kokisi ongelmaksi lähteä takaisin vaikka heti :D

      Poista
  12. Mä en ole tuolla tavalla "kaksikielinen", että pystyisin vaihtamaan kaunokkaat hokkareihin, tai pystyn, mutta sitten toisin päin lennän lärvilleni. Ylipäätään on pitkä aika siitä, kun viimeksi laitoin luistimet jalkaan. Mahtava vesiliukumäki on kyllä hauska! Tuonne olisi kiva mennä, mutta kun se on hevon kuusessa ja siellä on huono huone. Mä olen ihan sataprosenttisen lapsimoodissa, arvatkaas, miksi minulle ankat ja etenkin kylpyankat ovat niin tärkeitä. Minun toiseen lapsuuteeni ei kyllä kuulu mitkään riehumiset tai juoksemiset, eivät kuuluneet oikein ensimmäiseenkään, vaan lähikontaktit paijattavien eläinten kanssa ja hassut vesilinnut. Sellaiset aikuisten jutut kuin dokaaminen ja iskeminen tai shoppaaminen ja fäshiöön eivät oo mun juttujani laisinkaan. Tässä iässä voi olla jo vähän ankka.
    Ikinä en ole pystynyt kestävää parisuhdetta muodostamaan, jotenkin se ei minulta koskaan onnistu, mutta sen sijaan mukavat altaat ja takkatuli kiinnostaa minua. Arvaatteks mitä, minä lapsena luulin, että Neuvostoliitossa oli valtavat uima-altaat Siperiassa, kun puhuttiin, että "Altailla on kotkametsästäjiä" tai vastaavaa, niin minä heti ajattelin, että metsästäjät ovat uima-altailla kotkineen. Mutta joo, mä tykkään olla hassu ja sit lopun aikaa minä olen masentunut.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvempi niihin luistimiin taitaa ylipäätään koskea kouluiästä päästyään, ja nuorempana opittua luistelua kaunokeilla saattaa olla kyllä haastavaa oppia poiskaan. Mutta tuo on kyllä huikea paikka kaikkine aktiviteetteineen, eikä meille ole myöskään useamman käynnin kokemuksella osunut huonoa huonetta.

      Repesin täysin siun kotkanmetsästäjäkommentille :D Ymmärrän kyllä hyvin miks oot lapsena saanu mielikuvia kotkien ja metsästäjien suosimista uima-altaista, onhan tuo nyt vähintääkin harhaanjohtavaa ollu pienelle ihmiselle!

      Ja hei, pidä hassuttelu! Muutenhan sitä olisi kaiken aikaa masentunut, ja masennusta on maailmassa muutenkin tarpeeksi. Hassuja tarvitaan. Ja kylpyankkoja.

      Poista
  13. Kyllä nauramisen allekirjoitan minäkin ja inside-vitsit! Pari viikkoa sitten laskin vesiliukumäestä, hauskaa oli.
    Tuli mieleen, että Saksassa sitten taasen usein kylpylöissä ollaan alasti, ainakin saunassa, jossa on sekasaunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesiliukumäet on kyllä mahtavia, ne saa jotenkin niin lapsenomaisen ilon pintaan! Mutta aika mielenkiintoista, että jäykkinä pidetyt saksalaiset käyvät sekasaunoissa alasti! Luulin että se on suomalaisen kesämökkeilyn erikoispiirre, mutta että saksalaisetkin. Kaikkea sitä oppii.

      Poista
  14. Hei ihan huippua! Oon itse lapsenmielisyyden, paskan läpänheiton ja ikuisen nauramisen puolestapuhuja, joten tää osu ja uppos! Kyllä kelpais tuommonen hauska rentoutusreissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä, että osaat olla ottamatta elämää liian vakavasti! Just hyvä, pidä toi :)

      Poista
  15. Mulle nuo kylpylät eivät koskaan ole olleet mitään suurinta herkkua, mutta kyllä niissä voi jonkin aikaa notkua. Viimeksi on tullut käytyä Flamingossa ja sitä edellisellä kerralla Vuokatissa (ja siinäpä ne aikuisiän käynnit sitten taitavat ollakin). Kiinnostaisi kyllä käydä tuolla Holiday Club Saimaalla, kun samalla voisi näpsästi käväistä vanhoilla kotiseuduilla Imatralla. Kesällä tuolla olisi ihanaa ulkoilla, Saimaalla on ihan parasta luontoa. Seikkailupuisto kiinnostaisi myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on välillä ollu pitkiäkin aikoja ettei olla käyty kylpylässä, mutta nyt ollaan jotenkin löydetty uudestaan ne viime vuosina. Mutta Saimaa (sekä kylpylä että vesistö) on kyllä hieno, ja Imatrahan siinä on tosiaan ihan kivenheiton päässä. Meillä jäi harmillisesti seikkailupuisto kokematta, joten vaatinee uusintakierroksen jahka talvesta selvitään :)

      Poista
  16. Me ollaan miehen kanssa käyty useamman kerran Vantaan Flamingon vesipuistossa. Kaikki liukumäet on testattu useaan kertaan ja hauskaa on ollut - ihan joka kerta. Ja sekoilun jälkeen on mukava mennä aikuisten puolella lämmittelemään saunoihin ja syömään jotain pientä. Yhdessä on mukavaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet irtiotot arjesta puolison kanssa on kyllä parasta ♥

      Kylpylässä on jotenkin ihanasti koko paletti tarjolla, kun ensin voi pitää hauskaa ja nauraa ja sitten rentoutua yhdessä. Mahtavaa!

      Poista
  17. Huomenna suunnataan samoille huudeille.. Oisko ihan peräti teidän ekan postauksen ansiota ;) Kivalta paikalta näyttää ja mahtavaa kun pääsee yhdessä tekemään ja touhuamaan. Luistelu vaihdetaan kyllä keilaukseen, mutta tällei en-osaa-enkä-halua-luistella -ihmisenä ei voi kun ihailla sitä miten jotkut kiitää terien päällä. Vautsi! Suppausta oisin halunnut kokeilla, mutta se jää nyt odottamaan toista kertaa ja kesää. Kotikaupungin ankkalammessa ei viitsi lähteä yrittämään, vaikka täälläkin sitä kesäisin tarjotaan. Pitää siis lähteä merta edemmäs kalaan :) -Janni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mahtava valinta! Mitä piditte?

      Ei se keilauskaan huono vaihtoehto ole - jos osaa yhtään keilata :D Täällä yleensä rännit kolisevat, ja juuri kun luulee saaneensa ideasta jotenkin kiinni, niin mokoma keilapallo löytää taas oman tahdon ja menee minne sattuu. Ja suppausta kannattaa ehdottomasti lähteä kokeilemaan, siinä pääsee ihanasti lähelle luontoa ja samaan aikaan saa hyvän keskivartalo- ja tasapainotreenin. Mutta ehkä tosiaan sitten kesämmällä vasta :)

      Poista
  18. Ainut kylpylä jossa olen viihtynyt, oli Saksassa iso Tropical Islands. Tai löytyy niitä muutama muukin, mutta tosiaan Saksasta. Ihaninta on sellaiset missä alle 18 vuotiaat on kielletty. Saa loikoilla rauhassa oman kaverinsa kanssa, vaikka nakuna, jos siltä tuntuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsilta kielletyissä paikoissa kieltämättä on oma hohtonsa... Mutta tällaista lapsenmielistä kyllä houkuttelevat ne vesiliukumäetkin kovasti :)

      Poista
  19. Nauramme kyllä, mutta emme kylpylöissä, sillä emme oikein perusta tuollaisista tekemällä tehdyistä aktiviteettikeskuksista :-) Meillä useimmat hassut jutut tulevat vastaan ihan tavallisessa ympäristössä ja ihan tavallisissa tekemisissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta onkin, että omasta arjesta löytyy iloa puolison kanssa. Ei meilläkään varta vasten kylpylään saakka tarvitse mennä nauramaan, mutta kyllä se silti hyvää tekee yhteisten arjen hetkien lisäksi!

      Poista
  20. Tosi hyväntuulen postaus ja upea kylpylä! Mitä nauramiseen tulee, olen koko "pienen" ikäni kuullut naurustani ja siitä että olen kova nauramaan. Nauru, oli sitten puolison kanssa tai ilman puolisoa piristää päivää kummasti, ja uskon minä vanhaan viisauteen että nauru myös pidentäisi ikää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauru todellakin pidentää ikää! Synkistelijän elämä olisi tylsää, kyllä ilon pitää antaa kuulua ja näkyä - sehän voi vaikka tarttua :)

      Poista
  21. Heh, näyttää siltä, että kivaa on ollut :) Oon Lappeenrannasta kotoisin ja useampi frendi on tuolla töissä, mutta silti jostain syystä ei oo tullut ikinä käytyä. Ei oo ollu kyllä erityistä kiinnostustakaan. Mutta näyttää kieltämättä ihan hauskalta paikalta, kenties joskus mekin eksytään sinne nauramaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä pelkästään näytä! Mutta vai että Lappeenrannasta, sieltä tuntuu olevan useampikin matkabloggaaja. Ja muutenkin hienoja ihmisiä kaupunki pullollaan! ♥

      Kannattaa ehdottomasti kotiseutuja kierrellessä eksyä tuonne kylpyläänkin, jos joskus sieltä maailmalta Suomeen suoriudutte :)

      Poista
  22. Kivoja videoita :) Aika moisen näköinen kylpylä, näyttää hienolta! Mä en oikein mikään kylpyläihminen ole, mutta joskus voisi sellaiseenkin mennä uimaan. En edes muista koska viimeksi olen kylpylässä käynyt.
    Hyväntuulinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa kuulla että ilo välittyi ruudun toisellekin puolelle! Kylpylät ei välttämättä kaikkia puhuttele, mutta kannattaa antaa mahdollisuus :)

      Poista
  23. Näyttävän näköinen kylpylä, mutta omaan makuuni liikaa värikkäitä valoja. Aivan kuin discovaloja! Muistan kun kävin vuosia sitten uudistuneessa Peurungan kylpylässä; ensin olin vaikuttunut valoista, mutta sitten ne alkoivat häiritsemään. Omaan makuuni sopii sellainen pehmeätunnelmallinen ja rauhallinen kylpylä, joita löytyy vaikkapa juuri Budapestistä. Tuo Angry birds puisto taas näyttää täysin minun jutulta! Olen niin lapsenmielinen - niinkuin tekin selvästi hyvällä tavoin olette - että varmasti viihtyisin siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valo- ja vesishowhan on tuolla muutaman minuutin kerrallaan, puolen tunnin välein - muuten siellä on hillitympää. Mutta tiedän kyllä mitä tarkoitat. Sellaiselle ihanalle, rauhalliselle spa-elämykselle on kyllä sillekin aikansa ja paikkansa. Ja eikö olekin upeaa, että meille lapsenmielisillekin on tarjolla tuollaisia Angry Birds -puiston tyylisiä aktiviteetteja!

      Poista
  24. Itse en ole mikään kylpyläihminen, mutta tämä kyllä näyttää niin turboahdetulta kohteelta ettei varmasti tulee tylsää - ei lapsillakaan tuota puuhapuistoa katsoessa! Aika näyttävä :) Hyväntuulinen postaus - oman puolison kanssa pitää nauraa. Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, Mira! Naurua tarvitaan suhteeseen ja elämään ylipäätään, ja hienoa että on paikkoja joissa siitä on tehty helppoa :)

      Poista
  25. Kyllä tuonne on jossain vaiheessa yksinkertaisesti vaan mentävä. Pääsee itsekin vähän ottamaan rennommin asioita ja hyvä niin! Samaa mieltä tuosta, että ei kaikkialle tarvitse lasten päässä. Paljon tulee lasten kanssa reissatessa mietittyä sitäkin, että missä pitäisi antaa olla aikuisten rauhassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsille on kyllä paikkansa ja aikansa, mutta niin on myös aikuisten rauhalliselle yhdessä ololle. Mutta mene ihmeessä nauttimaan kylpylästä! Ei se täysin kamalaa ole ;)

      Poista
  26. Olipas ihana hyväntuulen postaus. Jos vain tollaiseen kylpylään pääsisi silloin, kun ei olisi muita, niin rentoutuminenkin onnistuisi paremmin :). Kaikkein ihanimpiä tässä oli kuitenkin noi rauhoittavat luontokuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonto on siellä kyllä niin ihanasti läsnä. Vedellä on jotenkin ihanan rauhoittava vaikutus, ja tuo Saimaan seutuhan on ylipäätään aivan superkaunista ♥

      Poista
  27. Mä en lähtökohtaisesti välitä kylpylöistä, yleensä ne on mun mielestä silkkaa rahanhukkaa. :D Mutta tämä yksilö näyttää kyllä varsin viihtyisältä! Tosin itsekin haluaisin saunoa saunaosastolla rauhassa, ja mielestäni toi 4v. ikäraja on liian matala.

    Ja oot ihan oikeassa, että on ihan parasta välillä vaan heittäytyä ja melkeinpä unohtaa olevansa aikuinen. Ei oo mitään niin rasittavaa kuin itsensä liian vakavasti ottavat ihmiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keksin äkkiseltään aika monta muutakin asiaa joita voisi miettiä rahanhukaksi, mutta jotka silti ovat mahtavia :D Kannattaa antaa kylpylälle mahdollisuus :)

      Ja kyllä, naurua tarvitaan. Ei ole tosikon elämä maireaa, ei.

      Poista
  28. Joo, jos olis puoliso, niin voishan sitä yhdessä naureskellä. Mut kun ei ole : )

    VastaaPoista
  29. Ihanan iloisia kuvia ja nää videot on todella kiva lisä postuaksiin! Enpä oo tiennyt että Holiday Club Saimaalla on noin tyylikkään näköinen mesta, pitänee joskus tehdä pien retki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, se kannattaa!

      Kiva että tykkäsit, Veera! Videot tuovat kyllä mukavan pienen lisäripauksen postaukseen kuin postaukseen :)

      Poista
  30. olisihan se kiva kun olisi parisuhde jonka kanssa elämän seikkailut jakaa... :-( ei se silti onneksi estä muiden puolesta iloitsemasta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se sieltä tupsahtaa, kun osaat sitä vähiten odottaa :) Ja pidä tuo elämänasenne - toisten puolesta iloitseminen on niin harvinaista, että siihen kykenevät ihmiset loistavat valona pimeydessä ♥

      Poista
  31. En tiedä mistä mulle on syntyny kuva, et Holiday Club Saimaa ois vähän semmonen ei niin siisti paikka. Tiedä sitten, sekoitanko johonkin toiseen, mutta taisin jokatapauksessa olla väärässä. Ei meinaan näytä tylsältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei ole myöhäistä korjata käsitystä! Tuo on kyllä varsin siisti paikka, eikä tylsyydestä tietoakaan :)

      Poista
  32. Iloiselta näyttää teidän yhdessäolo. Huumoria ei tosiaan saa unohtaa, eikä arjessakaan saa kasvaa liian aikuiseksi. Paljon on aktiviteetteja tuossa hotellissa, hyvä juttu. Kylpylä näyttää mukavan siistiltä, se on kylpylässä itselleni erityisen tärkeää. Saimaan alue on upeaa, kannataa palata kesälläkin sinne naureskelemaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekemistä tuolta tosiaan löytyy, paikka on omiaan tuomaan lisäiloa parisuhteeseen. Ja siisteydessä ei tosiaan ole huomauttamista, sen enempää kylpylän, huoneiden kuin muidenkaan fasiliteettien osalta. Ja luontohan tuolla on aivan mahtavaa, siellä viihtyisi pidemmänkin hetken :)

      Poista
  33. Hulvatonta meininkiä! Hassuttelu ja semmonen hyvällä tavalla sekopäinen touhuaminen on kyllä aikamoinen henkireikä täälläkin! Eihän sitä nyt jaksaisi olla aikuinen, jossei välillä saisi heittää aivoja ihan narikkaan. Olen kyllä ihan samaa mieltä, että yhdessä nauraminen, sisäpiirivitsit ja hulluttelu pitää suhteen kunnossa! Mekin viihdyttäis tuolla niin hyvin, jopa Angry birds -puistossa :D Suolasaunaa ja altaita voisi kokeilla sitten vastapainoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on juuri näin! Kyllä elämässä täytyy olla iloa, naurua ja vähän meteliäkin välillä :D Ja kaiken melskaamisen ja iloitsemisen jälkeen rentoutuminen saunoissa ja altaissa, kenties pienen skumppalasin kanssa tuo mukavasti tasapainoa :) Suosittelen!

      Poista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!