sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uuden vuoden kilpailu - voita liput Matkamessuille ja aamiaiselle!


Joidenkin mielestä vuosi 2016 on ollut hirveä. Ei se meillekään lempeä ollut kaikin puolin, mutta ihan hyvä. Monelle asialle on rakennettu pohjaa, jotta ne saadaa toteutettua ehkä jo 2017. Paljon hyviä asioita tapahtui. Voimia kerättiin maailmanympärimatkan jälkeen.


Vuosi vaihtui eilen aivan ihanasti, matkabloggareiden mahtavassa seurassa. Ensin yhteisissä bileissä Siveltimellä -blogin Sannan luona (kiitos emännälle ja hurmaaville muille vieraille!), ja sen jälkeen vielä Pako Arjesta -blogin Jerryn kanssa Helsinki SkyWheelin korkeuksissa privaatttivaunussa shamppanjan kera ilotulituksia ihastellen. Helsinki, se on kuulkaa kaunis kaupunki. Ja niin toimivia!

Päällimmäisenä nyt vuodenvaihteessa meillä on tietysti mielessä uusi koti ja sinne muutto.

Edellisessä postauksessa kerroimme paitsi siitä, myös ensimmäiselle vuosipuoliskolle varatuista matkoista, joita on kokonaiset viisi kappaletta. Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta, joten osa matkoista kohdistuu myös meidän upeaan, kauniiseen kotimaahan.

Aloitamme reissuvuoden laskettelumatkalla Leville. Vieläkään meillä ei ole suurta hinkua päästä aurinkorannoille makaamaan, vaikka pikkuhiljaa nekin alkavat kutsua enemmän. Nyt on kuitenkin kovin kuume päästä suksien päälle puuterilumeen, kuten viime vuonna kahteen kertaan Rukalla, jossa Bellakin alkoi parin päivän päästä vetelemään kanssamme mustia mäkiä alas. Toivottavasti näemme revontuliakin!Minä lähden tämän jälkeen käymään Barcelonassa pikaisella käynnillä, Miikan ja Bellan jäädessa kotiin. Mitä siellä tapahtuu, on vielä arvoitus. :)

Heti sen jälkeen tämä rouva jättää muun perheen keskenään toistamiseen ja lähtee Pyhälle vapaalaskemaan. Pyhätunturilla järjestetään useampana viikonloppuna tapahtumia, ja tämä maaliskuinen viikonloppu on vain naisille suunnattu Mimmi Free'kend. Sikäli jännää, sillä vapaalaskun suhteen olen täysi noviisi vaikka laskemista muuten rakastankin. Lähdetkö kanssani mukaan opettelemaan? Tsekkaa lisätiedot Pyhän sivuilta täältä!Pian tämän jälkeen perheen komeampi osapuoli lähtee piipahtamaan Saksassa pelireissun merkeissä, eli tiedossa on aktiivilomailua uimahalliolosuhteissa.

Lisäksi meistä toinen täyttää tänä vuonna pyöreitä (noin 25 vuotta tietenkin), ja sen kunniaksi lähdemme viettämään todellista seikkailu- ja aktiivilomaa Kroatiaan. Samalla juhlimme ystäväporukalla sankaria, toivottavasti hulppeissa puitteissa!

Matkamessut ja kilpailu!


Ja Matkamessut, nehän on tulossa taas ihan pian! Helsingin messukeskuksessa kokoontuu 19.-22. tammikuuta koko pohjoismaiden matkailun kerma ja sieltä löytyy inspiraatiota reissuun jos toiseenkin!

Itse olen puhumassa lauantaina 21.1.2017 klo 16:30–17:00 aiheesta "Kyllä sinne kannattaa lähteä" - Maailmanympärimatkan ABC. Paikka on siis Mondo Stage.


Lisäksi päivystämme Blogipaviljongilla säännöllisen epäsäännöllisesti uuden kodin ja muuton takia. Paviljongilla on liuta matkabloggaajia, joilta voi kysyä kaikkea maan ja taivaan väliltä, saada rehellisiä mielipiteitä kohteista, ja inspiraatiota tulevaan. Tutustu lisää Blogipavlijongin ohjelmaan ja seuraa Facebook-sivua saadaksesi viimeisimmän tiedon!

Katso koko messujen ohjelma täältä.

Lue parhaat messutärpit Live now, dream later -blogin Saanan postauksesta!

...ja sitten itse kilpailuun!

Arvomme kaksi lippupakettia:


 • 2 x liput Matkamessuille + aamiainen 2 hlölle yhdessä meidän lempiaamiaispaikoista Helsingin keskustassa
 • lohdutuspalkintona 2 x liput Matkamessuille

Säännöt ovat seuraavat:

Voit osallistua arvontaan yhdellä tai useammalla arvalla.

 - Osallistu yhdellä arvalla blogissa jättämällä kommentti tämän postauksen alle ja kerro kommentissa paitsi minne haluaisit matkustaa vuonna 2017 ja jätä joku yhteystieto, jotta saamme sinut kiinni jos arpaonni suosii. Yhteystietojasi ei luovuteta kenellekään, eikä niitä säilötä mitään tarkoitusta varten.

 - Osallistu yhdellä arvalla kommentoimalla tämän postauksen jakoa Miika & Gia - matkakuume.net -facebooksivuillamme mikä käymistämme kohteista on ollut mielenkiintoisin ja tykkäämällä sivusta.

 - Osallistu kahdella arvalla tekemällä molemmat yllämainituista ja kerro jommassa kummassa kommentissa osallistuvasi kahdella arvalla.

 Arvonta sulkeutuu kello 23.59 loppiaisena 6.1.2017 ja voittaja ilmoitetaan viimeistään seuraavana päivänä! Jos voittajaa ei tavoiteta samana päivänä, arvotaan lippupaketit uudestaan.


Paljon onnea arvontaan ja mahtavaa reissuvuotta 2017!
69 kommenttia:

 1. Mahtavia reissusuunnitelmia teillä! Itselläni vuoden 2017 bucket listalla on Rukan reissu sekä matka Ecuadorin luontoa ihmettelemään. Elokuussa olisi kiva juhlistaa omia pyöreitä vuosia esim. pikareissulla Espanjaan. Minut tavoittaa meilitse tmakynen@hotmail.com. Nyt peukut pystyssä, että arpaonni suosisi!

  VastaaPoista
 2. Stalkkasinkin jostain Facebook-ketjusta, että suunnittelitte tuota maailmanpyöräjuttua! Siistiä, että toteutitte sen! Näyttää mahtavalta. :-) Hyvää uutta vuotta ja törmäillään Matkamessuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä tosi kiva! Eikä ollut väentungosta jatkuvasti ympärillä. :)

   Hyvää Uutta vuotta sinne myös Lotta ja kiva nähdä messuilla!

   Poista
 3. Pitkän Aasiassa olon jälkeen mieli tekee Italiaan ja Ranskaan syömään ja juomaan hyvin tänä vuonna. Kiinni saa miiarouhiainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Haaveena Australia, ensimmäistä kertaa perheenä :) Mielenkiinnolla olenkin seurannut teidän perhematkoja. Annaes@iki.fi

  VastaaPoista
 5. Haluaisin matkustaa Venäjälle tai Aasiaan, toivottavasti myös vähän pidemmäksi aikaa kuin pelkäksi viikoksi. tiipadaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Suunnitelmissa ja toteutumassa Gili Air - inkeri.suojanen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Haluisin matkustaa vaikka minne! :D mutta Espanjaan nyt ainakin joka toteutuukin helmikuussa ja paluusta ei vielä tietoa :) eli muuttopuuhia sinne. Ja osallistun kahdella arvalla

  S-posti: mikla91@msn.com

  VastaaPoista
 8. Haluaisin matkustaa Uuteen-Seelantiin. Ja moneen muuhunkin paikkaan, Alpeille, Sisiliaan, Kanadaan...

  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Hyvää uuttavuotta!
  Me aloitetaan tämä vuosi läkölomalla (tai minä lököilen/juoksen lapsen perässä ja mies sukeltaa) Lanzarotelle, mutta haaveena olisi nyös vanhempien kahdenkeskinen irtiotto johonkin päin eurooppaa ja loppuvuodesta jonnekin päin Aasiaa.. Thaimaa, Vietnam, Bali.. matkamessuille olisi kiva päästä inspiroitumaan :)

  VastaaPoista
 10. Minä olen haaveillut jo kauan pääseväni Japaniin. Liekö tänä vuonna toteutuu, tai sitten 2018 :D
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lupasin itselleni että näen viimeistään sinä vuonna kun täytän pyöreitä Japanin kirsikankukinnot. :) Joten samoja haaveita täälläkin! :)

   Poista
 11. toiveena päästä uudelleen San Franciscoon. Kaksi arpaa :)

  VastaaPoista
 12. Olen jo pitkään halunnut matkustaa Islannin jylhiin maisemiin!
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 13. Utsjoella olisi taas kiva käydä. stacy . siivonen (at) tintti . net

  VastaaPoista
 14. Haaveissa Vietnam ja Sri Lanka. jkulmala83@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ecuadoriin ❤ anneliturunen52@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Olisi aivan mahtavaa päästä tänä vuonna Australiaan joka on ollut pitkään haaveena. Vaatii pidemmän loman kuitenkin.

  VastaaPoista
 17. Joskus vielä haluaisin päästä Chileen ja eritoten sen eteläkärkeen. Nähdä pingut... Nähdä ne maisemat. tupajunen(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen että pahimpaan pingukuumeeseen katsot Vaihda Vapaalle -blogin Elinan postauksia pingviineistä juuri noilta suunnilta!

   http://www.vaihdavapaalle.fi/2016/03/falklandinsaaret-osa-2-volunteer.html

   Poista
 18. Haluaisin matkustaa Afrikkaan, etenkin käydä safarilla. Myös Alpeille laskettelemaan olisi ihan päästä.

  VastaaPoista
 19. Karibia kiinnostaisi. jmnystrom (miukumauku)luukku.com

  VastaaPoista
 20. Ehdottomasti Mongoliaan, se on pyörinyt mielessä viimeaikoina. An_de94@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Kiitos teille juhlaseurasta ja toi Helsinki SkyWheel näyttää kyllä erittäin jees! Ja ilmeisesti sieltäkin oli ihan kelpo näkymät vuoden vaihteessa ;) Happy New Year ja nähdään taas! (En osallistu arvontaan) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille bileistä! Ja olihan se kyllä, tosi kiva. :) Saattoi tosin olla että kokonaisuus oli Töölönlahdelta katsottuna näyttävämpi, mutta täällä ei tungosta ollut, eikä kylmäkään. ;)

   Pidetään sut poissa arvonnasta, ihme sakkia nää matkabloggaajat, kun ei tartte lippuja. ;)

   Poista
 22. Vuosi 2017 pitänee sisällään yhden perus rantaloman Kanarialle ja ehkäpä myös haavematka Skotlantiin vihdoin toteutuu... sitten aletaankin jos säästää seuraavan talven Karibian reissua varten.
  lms(at)luukku.com

  VastaaPoista
 23. 2017 odotettu irtiotto 6kk Aasian suunnille. En ole koskaan käynyt matkamessuilla mutta nyt jos koskaan olisi hyvä aika sille! :-) sinisimpukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Toiveena olisi päästä kokemaan Irlanti ja sen vehreät nummet!
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Malagan-seudulle kun kesällä pääsisi, olisi vuoteni pelastettu.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 26. Haaveita olisi monta, mutta ehkä Tukholman reissu saadaan toteutumaan;)
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Mulle on jäänyt vähän takaraivoon sukelluksen takia se Gili ja eikä sitä tiedä milloin se toteutuu, asioilla on kun tapana tapahtua joskus dominona :) luen juttuja muutenkin ja ranskan juttu oli oman mielenkiinnon vuoksi kohteista myös mieleen jäävä. Uusin jutuin vuoteen -17 :) pieniaihmeita@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 28. innariak (a) gmail.com2. tammikuuta 2017 klo 20.12

  Ruotsiin vanhempien luo vaikka sydän kaipaa Dubliniin.

  VastaaPoista
 29. Haaveissa on ollut jo kauan Islanti, sen ainutlaatuisen luonnon vuoksi.
  pins-ku@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Haluaisin matkustaa Välimerelle, mutta tarkempi kohde siellä on vielä avoinna :)

  T:Utu

  utua at utlook.com

  VastaaPoista
 31. Los Angeles ois kyllä ihan unelma.<3 T. Vilma
  vilmakontturi2001@gmail.com

  VastaaPoista
 32. En lähde arvontaan mukaan, mutta kiitokset vielä mukavasta vuodenvaihteesta :)! Se oli hyvä idea!

  Ja täytyy myöntää, että olis kiva, jos kalenterista löytyisi jo monta matkaa, mutta valitettavasti vielä ei olla ehditty varaamaan mitään :P. Mutta teidän reissuvuosi kuulostaa kyllä jo nyt hyvältä! Tsemppiä remppaan ja mahtavaa vuotta 2017 :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kumma, et tartte lippuja vai? ;)

   Kiitos teille seurasta, ja näyttäis siltä että tekin pääsette piakkoin reissuun myös! Viimesiä vedellään rempassa, kyllä tää tästä. :)

   Poista
 33. Thaimaa kiinnostaisi kovasti =). Mukaan yhdellä arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Portugali kiinnostaisi. Ja kahdella arvalla mukana. t. Sari (sari.harjula@saunalahti.fi)

  VastaaPoista
 35. Kävin joka vuosi -90 luvulla Kreetalla ja Agios Nikolaoksessa.
  Olen nyt useamman vuoden ajan toivonut sinne vielä pääseväni fiilistelemään ja muutenkin olisi hauska nähdä mihin suuntaan on kaupunki vuosien aikana muuttunut..joskohan 2017 kesällä sinne pääsisin??Messuille olisi ainakin parin vuoden tauon jälkeen kiva mennä kiertelemään.
  koti44@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Sri Lanka ja Malediivit
  heidi.vekuri@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 37. Kroatia olis sellainen paikka mihin haluaisin matkustaa . Matkamessuille olis upeaa päästä, monenan vuonna se on jäänyt vain suunnitelma asteelle, joten jos tänä vuonna pääsis ihan paikan päälle ja samalla hakemaan matkavinkkejä tulevaa Dubain reissua varten.

  - Tanjuska
  tanja.moisanen@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Haluaisin matkustaa New Yorkiin!
  merja9999@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Bali on ollut haavelistalla jo pitkään!
  rasimuspaula@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 41. Hei jee, kiitos linkkauksesta! :) Vitsi teidän vuoden ensimmäinen puolisko kuulostaa huikealta! Mullakin on sentään jo tammi- ja helmikuulle lennot varattuna (wuhuu!) ja maaliskuullekin pitäisi yhden reissun varmistua lähiaikoina.. eli en valita minäkään. Toi Kroatian aktiivi-/seikkailumatka kuulostaa ihan just eikä melkein mun Bucket list -reissulta, olen itse asiassa kerran jo yhteen kisaan suunnitellut siihen matkaohjelmankin, mikä löytyisi valmiina koneen kätköistä – ei muuta kuin toteuttamaan! :P Messuilla nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulosta sun vuoden alkukaan yhtään hassumalta! :)

   Olis pitänyt sulta kysäistä ohjelmaa tonne kun se kerta oli jo tehty valmiiksi! Katotaan meneekö yhtään yksiin sen kanssa mikä meillä sit toteutuu. :)

   Kiva nähdä messuilla! <3

   Poista
 42. Australia, haaveissa vainko oot mun... vielä jonain päivänä, mutta ei ehkä vielä tänä vuonna
  karicepu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Japani on listalla ja hyvässä lykyssä pääsen sinne tähän kesään mennessä!
  noonatak(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Praha ja Krabi seuraavaksi matkakohteina :) Kahdella arvalla mukana! heidi.kurki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 45. Kyprokselle haaveilen pääseväni, yhdellä arvalla mukana :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Madeiralle tai Englantiin olisi ihan päästä :)
  evehmas (at) gmail.com

  VastaaPoista
 47. Haluaisin Israeliin, en ole sielä vielä käynyt.
  helmiriitta1@gmail.com

  VastaaPoista
 48. 2 arpaa. Pohjoismainen kierros pitäisi tehdä.
  Oonjustiina @gmail.com
  Kristiina

  VastaaPoista
 49. Kahdella mukana ja Islanti kiinnostaa
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Maaliskuussa pitäisi mennä jonnekin lämpimään viettämään talvilomaa ja luultavasti matka suuntautuu kanarialle lämmön ja matka-ajan takia. Toivotaan että messuilta tulee muita ideoita. ismo.anttonen@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Jenkkeihin tahtoisin viimein sukulaisia tapaamaan. Mummin täti lähti sinne joskus sata vuotta sitten ja sen jälkeen ei ole eri maissa asuvat kohdanneet. Olisi siis aika :)

  nyomien hotmail com

  VastaaPoista
 52. Kroatia ja Santorini ovat viimeaikoina houkutelleet tätä tyttöä kovasti!
  Onnea vielä uuteen kotiin ja tsemppiä remonttiin!

  Minut tavoittaa meilillä susski (at) Gmail . Com

  VastaaPoista
 53. Mukana yhdellä arvalla. Eurooppa missä vaan millon vaan, sekä Kuuba!
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 54. En ole hetkeen Lapissa käynyt poroja ja revontulia katselemassa, mutta kyllä se veri sittenkin vetää etelämmäksi eli Euroopan kohteista Praha ja Kroatia kiinnostaisivat. Vähän kauemmaksi kun mennään, niin Jordania voisi olla kiinnostava. Ei ole joka heppu siellä käynyt - en siis minäkään, vielä. Islannissa voisi käydä ihastelemassa issikoita ja Blue Lagoonia. Siinäpä ne tämänhetkiset Wishlistillä olevat. t. Ansku annekaarina@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Haluan matkustaa ainakin Miamiin tänä vuonna T.nooraaaaa_n@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 56. Tällä hetkellä haaveena on safari Afrikassa. Kovin todennäköistä sen toteutuminen tänä vuonna ei ole mutta haaveilla silti pitää :) osinje at hotmail piste com

  VastaaPoista
 57. Haluaisin matkustaa intiaan! Pitkä aikainen haaveeni!!

  VastaaPoista
 58. Isoimmat matkahaaveet Thaimaa ja Seattle! Kahdella arvalla osallistun.

  helena.arvio@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Tällä hetkellä vuoden 2017 matkoista varattuna ovat Eesti, Puola ja Bulgaria. Suunnittelen kuukauden kesälomaa Espanjassa ja kaukomatkaa joululle 2017. En voi sanoin kuvailla, miten onnellinen olen, kun olen tavannut ja saanut rinnalleni viime vuonna kumppanin, joka kokee myös matkailun intohimonaan. <3
  (tiina.leppaniemi@gmail.com)

  VastaaPoista
 60. Etelä-Amerikka, Lontoo tai Praha kiehtois! Osallistuin kahdella arvalla.

  Veerapirktakin@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Haluaisin matkustaa häämatkalle Mauritiukselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vielä s.postini jos arpaonni suosii :) tanja.lintunen@hotmail.fi

   Poista
 62. Tänä vuonna haluaisin matkustaa parayiitiisiin Malediiveille :)
  Muutaman viikon päästä suuntaan kaupunkilomalle Dubliniin.

  jila.vesterinen@gmail.com

  VastaaPoista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!