perjantai 8. joulukuuta 2017

Lähtisitkö Pete Parkkosen kanssa lapsia auttamaan?


Koskaan ei ole liian myöhäistä auttaa niitä, jotka apuamme tarvitsevat. Avustusmuodonkin voi ihan itse valita, samoin kohteen. Meillä on edelleenkin meneillään 300 paremman elämän -äitiyspakkauskeräys yhdessä WorldVisionin kanssa. Se on yksi hyvä tapa auttaa.
Tavoitteena on saada kolmesataa 35 € äitiyspakkausta kerättyä Kenian köyhimmille, tuleville äideille, ja samalla saada aikaan muutos ajattelumaailmassa siitä miten odottavia äitejä ja syntyviä lapsia tulisi siellä hoitaa, jotta lapsi- ja äitikuolleisuus vähenisi.

Pakkauksia on meidän kolmen bloggaajan kautta mennyt jo lähemmäs 250, joten nyt on hyvä hetki ottaa vielä loppuspurtti! 35 € on täällä kohtuullisen pieni summa, mutta se voi olla tässä tapauksessa jopa ihmishengen hinta.


Olisin aivan superiloinen jos haluisit osallistua tähän kamppikseen yhdessä meidän kanssa!


Tänään voi osallistua WorldVisionin toimintaan myös muilla tavoin. Telkkarista tulee nimittäin hyväntekeväisyysgaala tänään Neloselta kello 20.00, jossa Sami Hedberg ja ystävät kannustavat auttamaan omalla tavallaan. Sami itse on useaman lapsen kummi. Kummeillekin on tarvetta.

On sydänta raastavaa katsoa millaiset olosuhteet lapsilla ympäri maailmaa on pahimmillaan. Ja onhan se ominkin silmin tullut todistettua. Tuntuu hyvältä kun pystyy edes auttamaan hieman. Jos ei kaikkia saa pelastettua, niin aina jonkun.

Käytiin paikan päällä katsomassa jo show livenä, ja se on erittäin viihdyttävä. Jos et lähde meidän kanssa auttamaan, niin entäs Pete Parkkosen? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!