torstai 22. helmikuuta 2018

Double King on huone perheelle, kavereille tai leveästi nukkuville pariskunnille - varaa omasi alekoodilla!


Harmittaako, kun isommalla porukalla joutuu aina varaamaan useamman huoneen, tai laittamaan jonkun nukkumaan vähän epämukavampaan lisäsänkyyn hotelllissa? Tilaa ei ole aina kunnolla muutenkaan.

Radisson Blue Seaside Helsingissä on ratkaissut ongelman isommalla jengillä matkaaville Superior Double King  -huoneillaan. Sinne nimittäin mahtuu vaivatta neljä aikuista, tai jopa viisihenkinen perhe. Tai sitten vaikka pariskunta, joka tykkää nukkua leveästi ja eri sängyissä, kuten kuulemma aasialaiset usein. Kaikkea sitä oppii.

Muistatteko ne äskettäiset varpajaiset, jotka pidin ystävien kera? Kävimme sviitissä vain saunomassa ja viettämässä aikaa. Kolmen (hullun) ystäväni kanssa yövyimme tällaisessa Double King -huoneessa.


Ensin mietin että hieman mälsää kun sviittikin oli käytössä, mutta kun asetuimme tähän huoneeseen, mietteet muuttuivat.


Usein yöpyessä isommalla porukalla, huoneita tarvitaan useampi. Meilläkin kun perhe on kasvanut yhdellä jäsenellä, mietin jatkuvasti että mitenköhän jatkossa menee hotelliyöpymiset - pakotetaankohan meidät ottamaan kaksi huonetta? Kun lapsia ei voi laittaa vielä pitkään aikaan keskenään, tarkoittaisi se sitä, että me Miikan kanssa jouduttaisiin aina eri huoneisiin.

Superior Double Kingissä löytyy kuitenkin tilaa neljälle aikuiselle, tai nelihenkiselle, ehkä jopa viisihenkiselle perheellekin, jos kolme lasta saa nukkumaan yhteen sänkyyn. Tämä on erittäin tervetullut huonemuoto ainakin meille.

Sängythän ovat siis kokonaiset 2 metriä leveät!


Sängyt ovat  myös SUPERmukavat. Radisson Blu on panostanut niin kutsuttuun BluDreams -konseptiin, ja heille on mm. kehitetty ihan oma MagicBed -vuode. Älypatja mukautuu jokaisen nukkujan kehoon yksilöllisesti, ja sen materiaalit reagoivat kehon lämpöön ja painoon. Tyynyn ja peiton voi valita monipuolisesta valikoimasta, joskin itse olin erittäin tyytyväinen ihan vaan niistä, jotka sängystä jo valmiiksi löytyivät.


Huoneeseen voi myös maksutta tilata muun muassa selkä- ja jalkahierontalaitteita tai korvatulpat, jos pelkää heräävänsä mihinkään ääniin. Sarastusvaloja saa herätystä varten hotellin vastaanotosta.Me kotiuduimme kaupungilla vietetyn mukavan illan jälkeen neljään pekkaan huoneeseen. Pitkään siinä ei mennyt, ennenkuin uni tuli kaikkien silmään. Kolme muuta äitiä nukkuikin makoisasti aamuun asti. Itse tietysti heräilin perheen uusimpaan tulokkaaseen liityvistä syistä muiden nauttiessa katkottomista unista aina aamupalaan asti. Mutta sain minäkin onneksi oikein hyvät unet alle jaksaa taas vauva-arkea kotona. Hotellien sängyt ja lakanat vaan jotenkin takaavat niin hyvän unen, ja täällä erityisen hyvän.

Huoneessa on bonuksena tilava eteinen, ja wc ja kylppäri on erotettu toisistaan, joten yksityisyys säilyy ja ilta- ja aamutoimet joutuvat jouhevasti. Kaikkien tavarat mahtuvat myös hyvin huoneeseen kiitos eteistilan.
Tähän huoneluokkaan voi valuta myös maittavan SuperBreakfast - aamiaisen. Erityismainintana buffetaamiaiselta löytyy normiruokailijoille herkullinen paistopiste, jossa on croissanttia, leipää, lettuja ja ties mitä herkkua tarjolla. Hieman harmittelin itse, että gluteeniton puoli on vastaavasti jäänyt riisikakkujen ja muutamien yksittäispakattujen leipien tasolle, se kun voisi olla jotain niin paljon enemmänkin.

Aamiainen on muuten onneksi todella runsas ja hyvälaatuinen smoothieineen, briejuustoinen ja hedelmä- ja kasvisvalikoiminen. Ja miksei myös yksi Virgin Bloody Mary jos edellisilta meni turhan villiksi. :)

Radisson Blu Seaside on tehnyt tästä Double King -huoneesta älyttömän hyvän tarjouksen teille lukijoille pääsiäisen ajaksi. Välillä 29.3. - 1.4. voit varata itsellesi tällaisen huoneen 80 € hintaan / 2 hlö.

Nyt kannattaa tarttua tarjoukseen! Hinta kolmelle on 95 € ja neljälle 110 €. Jos olit ajatellut mennä kolmen kaverin kanssa vaikka brunssille, saat sekä huoneen, että aamiaisen 27,50 € / nuppi. Se ei ole hinta eikä mikään. Varaa Superior Double King -huone täältä!

Taidanpa varata meillekin pienen hotelliloman samalla tarjouksella, joten ehkä nähdään. :)Yövyimme Radisson Blu Seasidessa blogiyhteistyönä.------------------------------------

Enemmän tarinoita, uusimmat jutut ja hetkiä elämästä muutenkin löydät meidän facebooksivuilta ja instagramista - olethan jo seurannut?

8 kommenttia:

 1. Katoin hintoja niin näyttää kyllä 2aikuiselle ja kahdelle lapselle hinnaksi 100euroa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   kiitokset huomiosta. Olin itse tarkastanutkin hinnat vain yhdelle ja kahdelle henkilölle, huomasin vasta nyt jälkikäteen. Kolmelle aikuiselle hinta on tosissaan 95€ja neljälle 110€. Neljä kun yöpyy hinnaksi jää tosissaan 27,50€ / hlö, joka ei sekään korkea ole tästä.

   Pahoittelut virheestä, ja toivottavasti tarjous tuntuu kuitenkin tarpeeksi hyvältä!

   Poista
 2. Jos onnistuu elokuulle moinen tarjous, niin sitten passais, mut nyt Pässiäisenä mennään Dolomiiteille ja Madridiin - vahva suositus sekä (uudistetuille) hotellihuoneille kuin aamiaisellekin silti (vaikkakin olen antanut palautetta tuosta gf-aamiaisesta - ennen uudistumista ne leivät ja pullat kun sai pyytämällä ja lämmittelivät ne sitten, olivat paljon parempia kuin nuo hieman jo kuivahtaneet pussitetut - tarjonta ei kyllä päätä huimaa...)! Terguin glenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että elokuu on sen verta sesonkia ettei tarjouksia heru, vaan mistäs sitä tietää! Dolomiitit kuulostaa todella hyvältä! :)

   Poista
 3. Åh, ser härligt ut. Dit sku vi nog rymmas alla 6 tror jag!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag tror med! Sängarna är faktiskt riktigt, riktigt bra, och tillräckligt breda också. :)

   Poista
 4. No nyt on kyllä hyvä tarjous! Tarjoushaukka on näistä aina innoissaan. Pitääpä jutella kotosalla illalla jos tehtäisiin pieni Hesa-matka pääsiäisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama juttu, kyllä on sen verta hyvä hinta että mieli tekee varata! Varasitteko jo?

   Poista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!