keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Kyllä minä niin mieleni pahoitin Villa Prestigessä!


Toisen kerran kun menee johonkin paikkaan, sitä alkaa katsomaan ihan eri silmin. Ei ole enää niin pahasti ensihuumassa. Huomaa enemmän puutteita. Niin kävi meillekin kun tulimme nyt toistamiseen tänne Villa Prestigeen, Baska Vodan kupeeseen Makarskan Rivieralle Kroatiaan.

Viime vuonnahan vietimme täällä jonkun 40-vuotissynttäreitä isolla porukalla. Sama porukka lähti tänäkin vuonna matkaan. Plussana matkassa on mukana yksi uusi vauva.


Heti ensimmäisenä asetuimme taas uima-allasterassille. Siinä samaan tapaan kuin viime vuonnakin otimme esiin kuohuvan juhlistaaksemme alkavaa lomaa. Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun huomasin ettei villalla ollut kuohuviinilaseja. Siinä sitten juotiin kuplia ihan viinilaseista. Parempi olisi kun ei tuollaisia aurinkoterasseja ollenkaan olisi, niin ei mieli tekisi kuohuvaakaan juoda.Seuraavana päivänä asetuimme nauttimaan five o'clock teasta viereiselle terassille.

Huomasimme että pergolaan oli laitettu kangaskatos, mutta esimerkiksi köynnöksiä tai kasveja ei. Kyllä siinä koko porukka niin mielensä pahoitti kun ei mitään kasveja seinältä löytynyt.
Ja sitten istuttiin keittiössä aamupalalla (siis joka aamu!) ja totesimme että ulkona ei ihan yhtä pitkällä ole kevät vielä kuin viime vuonna. Kyllä me niin mielemme pahoitimme siinä ulos katsellessa liukuovista. Parempi olisi kun ei kunnon ikkunoita lainkaan olisi, niin ei ulos näkisi.'Sitten siinä keittiössä on espressokonekin, josta saa kupin kerralla vastapaahdettua espressoa. Kyllä meillä niin mieli pahoittuu kun joudutaan odottamaan omaa kahvivuoroa aamulla. Siinä saattaa pahimmillaan mennä 10 minuuttia jos kaikki kahvinsa ottaa, ja se on paljon se pienen vauvan äidille!


Hirveän paljon lapset täällä tykkää uida. Ja hirveän vaikea on tässä näitä pyyhkeitä pitää erillään. Että aina menevät nämä harmaat pyyhkeet ihan sekaisin lasten kesken. Kyllä se niin mielen pahoittaa, kun ne lapset uivat uima-altaassa ja sitten pyyhkeet sekoittavat.

Helpompaa olisi, jos ei koko uima-allasta olisi.


Että kyllä pitää miettiä voiko tänne enää uudelleen tulla kun mieli tässä niin pahoittuu tälläkin lomalla.


Aikaa täällä Villa Prestigessä vietämme kutsuttuina vieraina. Jos itsekin haluaa mielensä pahoittaa, niin laita viestiä, ja saat siitäkin hyvästä -10% normihinnoista, lupasi villan omistaja.

5 kommenttia:

 1. Hyh, oli kyllä niin pahan mielen juttu, että oikeen pahaa teki ;) Ei vaan, vaikuttaa kyllä niin huikeelta paikalta, että voi juku!! Ja ihan on makoisan näköiset eväätkin teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti löytyy eväistäkin joku syy pahoittaa mieli jos oikein yrittää. :)

   Toivottavasti et nyt kamalasti mieltäsi tästä pahoittanut kun luit!

   Poista
 2. Nauroin ääneen :) Ihanaa lomaa teille !

  VastaaPoista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!