sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Apua! Amazing Keski-Suomi tulee! 10 kysymystä mitä siitä ajattelen


Kuulkaa, tällä viikolla se on! Ai mikä niin? No 24 tuntia kestävä Amazing Keski-Suomi -kisa, jonne olen lähdössä yhdessä Kohteena Maailma -blogin Ramin, Lanttimatkojen Antin ja Live now, dream later -blogin Saanan kanssa. Meille on annettu varustelista, joka pitää olla mukana, ja muuta emme sitten tiedäkään.

Päätettiin Saanan kanssa vähän haastella toisiamme koskien tätä kisaa. Että mitkä fiilikset ja tunnelmat, ja millä strategialla mennään. Meillähän on Saanan ja Lanttimatkojen Lotan kanssa historiaa takana muun muassa Muoniosta ja aktiviteeteista siellä.

Mutta here you go, 10 kysymystä ja vastausta.1. Mikä on paras muistosi Keski-Suomesta? Jos et ole koskaan käynyt Keski-Suomessa, keksi sellainen.

En ole ihan satavarma että mikä lasketaan keski-Suomeen ja mikä ei (koska mitäpä helsinkiläinen mistään mitään tietäisi, kaikki on varmasti nähneet tämän kartan?).

Mutta ainakin Jyväskylästä on tosi hauskat muistot eräältäkin jääurheilun harrasteleiriltä. Tai siis tavallaan. Siellä oli tapana tehdä jäyniä toisille, ja löysinkin omat alapääsuojani hotellihuoneen ovesta, eräänkin Anun laittamana. Sen oli löytäneet myös monet muut, ja sain kuulla siitä kerran jos toisenkin. Tietysti se oltiin kyltitetty nimelläni.

Yhden kaverin luistimista oltiin otettu narut pois ja laitettu väärin päin takaisin. Se on kiva huomata se, just kun pitäisi mennä jäälle.

Vähän kyllä töökeetä sanon minä.

Ja sitten meidän suorituksia videoitiin siellä. Kävi ilmi, että jostain syystä kieleni elää ihan omaa elämää, ja luistellessa se hypähtää suusta ulos ja alkaa vispata puolelta toiselle. Olen siitä lähtien yrittänyt pitää kielen keskellä suuta.


2. Mikä sai sinut lähtemään mukaan Amazing Keski-Suomi -kisaan?

Jaa-a, kuulkaa, sitä ihmettelen just nyt itsekin!

Erityisesti näin pienen vauvelin mutsina, ja en ihan niin täysiä yöunia aina nukkuvana en edes tiedä, miten selviän hereillä 24h. Että morjes vaan. Mutta lähtökohtaisestihan olen aina valmis juuri tällaisiin itsensä haastamisiin, että varmaan just se.


3. Mitkä 3 korvaamatonta ominaisuutta tuot mukanasi kisaan?

Peräänantamattomuuden, can do -asenteen, ja sarkastisen huumorin, joka ihan varmasti on tarpeen yön pimeinä tunteina.4. Kerroit pakkaavasi mukaan Leathermanin. Mitä aiot sillä tehdä?

No kun tietäisi mitä siellä pitää tehdä! Mutta sillähän voi tehdä ihan mitä vaan! Ellei muuta niin avata viinipullon tai tonnikalapurkin. Jos joku väline, niin Leatherman on sellanen McGyver -tykki. Aina kannattaa kysyä "what would McGyver do?".


5. Mitkä 3 lausetta tulet 99 % varmuudella toteamaan Amazing Keski-Suomi -kisan aikana?


Voi v***u.
Voi saa***a.
Tästä on hyvä jatkaa.


6. Millaista tehtävää et ikimaailmassa suostuisi suorittamaan?

En. Koske. Käärmeisiin.


7. Kuvaile itseäsi joukkuepelurina viidellä sanalla.

Jengin maalivahti, se joka pelastaa.


8. Mainitse yksi asia, mikä tulee takuulla ajamaan sinut raivon partaalle 24-tuntisen kisan aikana.

Olen aika satavarma että Kohteena maailman Rami ja sen jutut. :D


9. Mihin joukkueesi joutuisi ilman sinua?

Perikatoon ja viimeiselle sijalle!


10. Miksi voimme olla varmoja, että Kohteena LanttiKuumeUnelma voittaa Amazing Keski-Suomi -kisan?

Meillä on asenne, aivot ja lihakset. Mikä VOISI mennä vikaan?
Seuraa Amazing Keski-Suomi -lähetystä:

perjantaina 18.5. klo 15.00–16.00 ja 18.30–20.30
sekä
lauantaina 19.5. klo 11.00–13.00 ja 15.30–18.00 täältä


Tämän lisäksi meidän mainio Kohteena LanttiKuumeUnelma -tiimi tekee lähetyksiä omalle fb-sivulleen suoraan kilpailusta ja minä laaitan tietysti meidän omiin kanaviin! Käy tykkään niin pysyt mukana meidän varmasti todella fiksuissa tekemisissä.

Enemmän tarinoita, uusimmat jutut ja hetkiä elämästä muutenkin löydät meidän facebooksivuilta ja instagramista - olethan jo seurannut?*osallistumme kisaan yhteistyössä Amazing Keski-Suomen kanssa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!