sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Se olis viimeinen ilta Helsingissä tänään


Kukaan ei ole sairaalassa, keneltäkään ei ole murtunut mikään paikka, kaikki ovat hengissä, emme ole saaneet minkäänlaisia soittoja että matka olisi peruttu. Näillä näkymin todellakin olemme siis HUOMENNA LÄHDÖSSÄ! 

Uskaltaako tätä edes sanoa ääneen?

Tämä on aina ihan kummallinen olo. Juna puksuttaa raiteillaan eikä millekään oikeastaan voi enää mitään. Tuntuu lähes surrealistiselta ajatukselta, että huomenna liplattelemme Itämeren laineilla kohti talvea etelän auringon alla.

Muistan tunteen jo vuodelta 2014 ennen maailmanympärimatkaa. Silloinkin majailimme näiden samojen ystävien nurkissa, tosin lapsia oli yksi vähemmän. Vetelimme hirveitä hiilariövereitä, koska edessä oli pitkä matka ilman gluteenitonta mitään. Lisäksi poksauteltiin kaapista shamppanjoita, jotka eivät kuitenkaan missään varastoissa olisi hyvänä säilyneet. Ihan samalla tavalla tuntui kummalliselta ajatus, että kohta olisimme Kathmandussa, kaksi hotelliyötä varattuna. Nythän yhtään hotelliyötä ei ole varattuna, mutta onneksi sentään Finnlinesin paatin hytti Travemündeen. :)

En edes tiedä mitä kaikkea tässä on ollut hoidettavaa ennen kuin ollaan päästy tähän pisteeseen, mutta voin kertoa että ihan järjettömästi isoja ja pieniä asioita, pieniä detaljeja, mutta kaikki niin tärkeitä.


Huomenna pitää vielä ehtiä mm. ostaa juustohöylä mukaan matkaan, kaikki äidinmaitokorvike mikä autoon saadaan mahtumaan ja hoitaa muun muassa yhden lehden kuvauksetkin. Niin, ja iskeä täältä nurkista kaikki omat tavarat rinkkoihin ja sinisiin Ikea-kasseihin.

Olin elätellyt toiveita, että olisimme jaksaneet vielä kerätä kasaan ihmiset lasilliselle skumppaa jonnekin, mutta siihen ei yksinkertaisesti paukut riittäneet. Lähtörutiinina nautimme ihan vaan Helsingistä ja kerrankin yhtenä päivänä jonkinlaisesta kiireettömyydestä.

Tänään vietettiin pitkää aamiaista ystävien kesken, käytiin Allas Sea Poolilla nauttimassa Helsingistä, saunasta ja kelistä ja vähän syömässäkin. Isken vielä yhden gluteenittoman pullan huuleen, makaan hetken aikaa tässä sohvalla katsomassa Tanssii Tähtien kanssa, joka muuten on ensimmäinen kerta kuukausiin kun tällaiseen on aikaa, ja sitten menen nukkumaan.

Koska huomenna, silloin alkaa jälleen yksi seikkailu!Enemmän tarinoita, uusimmat jutut ja hetkiä elämästä muutenkin löydät meidän facebooksivuilta ja instagramista- olethan jo seurannut?

6 kommenttia:

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!