maanantai 12. elokuuta 2019

Back to work -upgrade - lukijaetu ihaniin Meimin ja House of Simonen koruihin!


Ihan ensimmäisenä, lämmin kiitos teille kaikille ihanista tsemppiviesteistä edellisen postauksen jälkeen! Ensimmäinen työpäivä meni todella vauhdikkaasti, mukavasti, hauskasti... ja olen aivan totaalisen kuitti.  Mutta se oli kyllä ihan odotettavissa. Ainahan se niin menee tällaisissa elämänvaiheissa.*kaupallinen yhteistyö Galleria Kääntöpoijun kanssa*


Mutta tiedättekö, työelämäpaluuta varten olen vähän upgreidannut myös vaatekaappia treenitrikoista ja teeppareista siistimpään. Ja siihen sisältyy myös korut, joita ei kotona lasten kanssa juurikaan tule käytettyä.

Lappeenrantalainen ihana pieni putiikki, Galleria Kääntöpoiju Majurskan talossa pitäisikin olla teille jo tuttu aiemmista Lappeenranta-postauksista. Ihana putiikki myy suomalaisten naisyrittäjien tuotteita. Valikoima on laaja paitsi itsetehtyjen pellavatuotteiden osalta, myös kaikenlaisten ihanien muiden käsityötuotteiden osalta. Päätin panostaa valikoimasta pääasiassa korviksiin, vaikka kaula- ja rannekorujakin löytyy.

Kääntöpoiju antaakin meidän lukijoillemme nyt -15% kaikista valikoimansa Meimi Designin ja House of Simonen upeista koruista koodilla 'matkakuume.net'.

Nettikauppaa Kääntöpoijulta ei valitettavasti löydy, mutta ostoksensa voi tehdä paitsi myymälästä Lappeenrannasta, myös soittamalla tai sähköpostin kautta, ja maksunkin voi suorittaa siitä ohjeiden mukaan.

Jos siis näistä kuvista löytyy mieleisiä koruja, ota yhteyttä Galleria Kääntöpoijuun ja puhelimitse 05-4150226 tai sähköpostilla galleriakaantopoiju@gmail.com. Myös fb-sivujen viesteihin vastataan ihan kiitettävästi.

Meimi Design


Meimin tarina on alkanut Minna Forsmanin pihalle kaatuneesta omenapuusta, jolle piti keksiä tekemistä. Minna päätti alkaa valmistamaan itse koruja. Korut ovat siis täysin suomalaista käsityötä, ja ne tehdään Lappeenrannassa. Korujen tausta on aina puuta.


Koruista löytyy joko tyylikkäitä ja neutraalimman värisiä, tai sitten iloisemmalla väriskaalalla varustettuja koruja. Minä tykästyin kovin korujen eleettömyyteen, ja valitsin käyttöön mustavalkoiset sydännapit, vaikka mieli teki melkein ottaa kirkkaanväriset polkupyörät.
Bella valitsi itselleen bestis-tekstillä varustetut korvikset, joista epäilemättä toinen menee parhaalle ystävälle. :)

Meimin koruista saa maksaa napeista 18€, roikkuvista 21€ ja isoista roikkuvusta 24€ ja 26€, mallista riippuen. Ja näistä siis tulee vielä lukija-alennus.

House of Simone


House of Simonella on aavistuksen rohkeampia ja näyttävämpiä koruja. Erityisesti nahkaiset kaulakorut ja valkoinen nahkakukka-choker ovat upeita, mutta ei valitsemani hapsukorvikset näille kalpene.

House of Simonen korujen takaa löytyy Pia Temisevä, joka käsityönä valmistaa jokaisen korun. Ne valmistetaan ylijäämästä poronnahasta, jotka eivät syystä tai toisesta ole kelvannyt vaatteiksi tai laukuiksi. Noin yleisesti ottaen karsastan vähän eläimen nahan käyttöä missään, mutta jos sitä käytetään, on hyvä että se käytetään sitten ihan kokonaan, eikä mitään heitetä hukkaan.

Poronnahka on ihanan kevyttä, ja se on myös kovin kestävää. Näitä koruja ei käsitellä kemikaaleilla, vaan ne on kasviparkittuja. Koska nahka on omapäinen materiaali, jokainen kappale on uniikki, eikä sillä ole täysin samanlaista toista kappaletta. Vähintään värjäyksessä värit saattavat hieman vaihdella.

Kaikki metalliosat ovat allergisoimatonta kirurginterästä.

House of Simonen hapsukorviksista (jotka itselläni kuvassa alla), saa kaivaa kuvetta 26€ verran. Palleroista 19€, 23€ ja 26€ koosta riippuen. Ja näistä hinnoista siis -15% alennus.

Kaulakorujen hinnan saa kysymällä.


Galleria Kääntöpoijun omat pellavatuotteet


Ja muistattehan, että kaikki Galleria Kääntöpoijun pellavatuotteet on -25% myös. Meillä vuoden käytössä olleet pyyhkeet on aivan lemppareita. Ja eritoten, jos kaipaat helposti kuivaavia, mukavia, hyvän imukyvyn omaavia pyyhkeitä reissuun, pellavapyyhkeet ovat sinun valintasi.

Itse olen kävellyt pellavakylpytakissani koko kesän, aina kun vaan mahdollista. Kysykää vaikka Miikalta.Tarinoiden taival -blogin Heini kirjoitti muuten tänään paitsi talosta Ranskassa, myös Kääntöpoijun pellavalakanoista - lue juttu täältä.


Kaikki edut ovat voimassa aina 15.9.2019 asti! Koruista siis -15% ja pellavista -25%.


Ai miksi Lappeenranta? No vitsit, sehän on vaikka ja miten ihana paikka, lue vaikka täältä!Enemmän tarinoita, uusimmat jutut ja hetkiä elämästä muutenkin löydät meidän 
facebooksivuilta ja instagramista - olethan jo seurannut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!