keskiviikko 6. marraskuuta 2019

¡Hola Fuengirola!

Täällä me nyt sitten ollaan taas. On tirautettu pienet kyyneleet junamatkalla lentokentältä kohti Fuengirolaa, kun merimaisema on auennut junan ikkunasta auringon heijastaessa kultasäteitään niin kauniisti meren pinnasta. Ensimmäisen kuukauden vuokra-asunto on saatu, rinkat purettu kaappeihin. Mercadonassa käyty täyttämässä oman vessan kaapit hajustetulla vessapaperilla, jääkaappi ruualla, tuoreilla, Da Vidan punaviinillä, lemppariguacamolella, jättikokoisilla paprikoillla, uunissa paistettavilla sämpylöillä.

Tiistaimarkkinoiden tuoresaalis noudettu Idalta perheineen. Perheen pienin on vetänyt posket pullollaan granaattiomenan siemeniä suuri onnenkatse silmissään iltapalalla. Se tuntuu sanovan kiitos kun toitte minut tänne taas.

Aamun lentokin sujui ilman pienintäkään huutoa. Neljä ja puoli tuntia koneessa pienessä tilassa, aamuneljän herätyksellä. Se on aika hyvin pieneltä ihmiseltä. Mitäs siitä vaikka terminaalissa saapuessa seisoi silmät päässä väsymyksestä.

On hypitty rantahiekalla ja kasteltu housut polviin asti. On iloittu siitä, ettei ulos lähtiessä tarvitse vetää niskaan paksuja talvikamppeita, koska SE oli tyhmintä koskaan.


On pussailtu onnenhuumassa.

Huomenna vielä aamiainen GoGreenissä. Ja ehkä viikonloppuna ne croissantit Carrefourista. Sitten onkin lista jo hoidettu. Paljon sitä ehtii puolikkaassa päivässäkin jo.


It's good to be back home.
Enemmän tarinoita, uusimmat jutut ja hetkiä elämästä muutenkin löydät meidän 
facebooksivuilta ja instagramista - olethan jo seurannut?

6 kommenttia:

 1. Ihana onnellisuus välittyy tästä postauksesta! Aurinkorannikko on kyllä paras paikka asua. Itse asun perheineni Marbellan suunnalla San Pedro de Alcantaran kylässä, Fuengirolassa tulee välillä käytyä.

  Toivotan teille kaikkea hyvää muuton myötä ja onnellisia hetkiä täällä auringon alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkorannikko ON ihana juuri nimenomaan arkiasumiseen. Hei ole sinun elämääsi seurannutkin joissain kanavissa, ja vaikuttaa siltä, että tekin ihan pysyvästi täällä viihdytte! Tsemppiä muuten viimeisille kuukausille. <3

   Poista
 2. Ihanaa. Mahtavia hetkiä teille Fugeen.

  VastaaPoista
 3. No mitä tästä voi sanoa --ET TOI KAIKKI ON NIIN TOTTA--TUNNELMA KÄSINKOSKELTAVISSA---hyvä te ja unelmat ..mitään ei saa jos vaan -miettii ja haaveilee---olette toiminnan ihmisiä Turvallisia askeleita päiviinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se on! Vaatii ihan kauheesti yleensä säätöä, mutta lopputulos palkitsee! <3

   Poista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!