sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vuoden pimeimpänä päivänä minä olen onnellinen


Minä olen syntynyt vuoden pimeimpänä päivänä. Minä olen syntynyt tänä päivänä monta vuotta sitten.

Minä olen 35-vuotias.


Minä olen vaimo, äiti, maisteri, ystävä, kaveri, lomalla, intohimoinen, lukutoukka, onnellinen, yrittäjä, työntekijä, unelmien toteuttaja, auttava, miniä, käly, kunnianhimoinen, päämäärätietoinen, laiska, lihaksikas, läski, ryppyinen, kaunis, ruma, hyväsydäminen, kateellinen, rehellinen, ruoskija, hellä, treenaaja, laiskottelija, entinen lätkätuomari, käsipalloilija, salibandyilijä, jalkapalloilija, curlaaja, lippupalloilija, lätkänpelaaja ja kokkikolulainen, nykyinen joogaaja, punttitreenaaja, juoksija ja pyöräilijä, huono laittamaan ruokaa, hyvä leipomaan, valokuvaaja, kirjoittaja, travelleri, ihana, rakastava, suurpiirteinen, pilkuntarkka, ruskeahiuksinen, vihreäsilmäinen, tyytymätön, tyytyväinen, kilpailuhenkinen, feministi, normienrikkoja, kyseenalaistava, sosiaalinen, viinejä ja shampanjaa rakastava, gastronautiskelija, tyhmä, fiksu, avarakatseinen, oikeudenmukainen, väsynyt, innostunut, eläväinen, värikäs, väritön, rakastaja, voittaja, luuseri, ympäristön ystävä, huolehtija, organisoija, superproikkari, hyvämuistinen, turhan karvainen, kupliva, huoleton, mukava, ikävä, iloinen, kriittinen, hymyilevä, positiivinen, napakka ja niin paljon kaikkea muuta.


Minä olen monta. Minä olen yksi.


Minä olen onnellinen tässä ja nyt, kaikkine virheineni ja hyveineni. Syntymäpäivänäni.

Vuoden pimeimpänä päivänä minä olen 35-vuotias.
13 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 Aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Ihana erillainen synttäripostaus! Ja paljonpaljon onnea synttäripäivä kaimalle :-) itse vietän synttäreitäni ensimmäistä kertaa koskaan poissa myöskin suomen kamaralta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onnea sinne myös Fanni! ♥ Hienosti valittu synttäripäivä! :)

   Missäs päin synttärikemmakat?

   Poista
 3. Onneksi olkoon! :) Rakastan blogianne ja tekstejänne... Uutta odotan aina yhtä innolla! Yksi juttu kiinnostaisi: Minkälainen kamera teillä on reissussa mukananne, ts. millä nämä ihanat kuvat on otettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja siis todella lämmin kiitos kehuista! ♥♥

   Meillä on itseasiassa ihan pokkari, Sonyn RX-100. Aiemmin kannetttiin mukana kahta, sekä vähän huonompaa pokkaria ja järkkäriä, mutta eihän siitä tullut mitään niin todettiin että ostetaan sitten vain tosi hyvä pokkari. Ollaan todella tykästytty tuohon Sonyyn, se on parempi kuin monet järkkärit mitä on tullut käytettyä. Tuosta uudempi malli on tullut jo markkinoille, tuo meidän on pari vuotta vanha jo, joskaan uudessa ei tainnut olla itse kuvaukseen liittyviä uudistuksia, mutta härpättimiin kyllä. Voin ihan lämmöllä tuota suositella. Myös näiden sukelluskoteloiden hinnat ovat tulleet parinvuoden takaisesta huikeat 70% alas, joten sellaisenkin saa "kohtuuhintaan".

   ..ja sitten vielä lisänä siihen että olen aikoinani saanut valokuvaajan koulutuksen, joten ohjeistan myös Miikaa tarkkaan miten kuvia otetaan ns. "oikein". :) Kuvat lisäksi käytetään valo- ja värisäädössä ennen julkaisua, mutta orginaalien pitää sitäkin varten olla kunnossa.

   Poista
 4. Paljon onnea, Gia! Ei varmaankaan tarvitse erikseen toivottaa aurinkoa syntymäpäivään, sitä taitaa riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos intiaani! ♥ Itseasiassa, iltapäivästä alkoi satamaan, hävytön ilma kun sellaista tekee mun synttäripäivänä. :D Onneksi ehdittiin käydä snorklaamassa ensin, ja sadepäivänä on hyvä ottaa hierontakin. :)

   Poista
  2. No onpa tosiaan röyhkeää :D Ei kyllä thaihieronta harmittais täälläkään, onneksi sentään saatiin valkoinen joulu :)

   Poista
 5. Paljon onnea ystävä! Merja ��

  VastaaPoista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!