lauantai 20. joulukuuta 2014

Tyttö ja poika

Se alkoi hyvin huomaamatta. Juteltiin, naurettiin yhdessä ja herkkinä hetkinä purettiin hieman sydäntäkin. Toinen tuntui luottamuksen arvoiselta, ja ajatuksetkin kulkivat kovin samansuuntaista rataa. Maailma näytti avautuvan samankaltaisena molempien silmien edessä. Se sisälsi paitsi monta tutustumisen arvoista paikkaa, mutta myös vääryyttä, epäreiluutta ja ihmiskohtaloita, jotka surettivat molempia. Pörröisistä eläimistäkin puhuttiin, ja huokailtiin yhteen ääneen niiden söpöyttä. Oli paljon yhteistä. Kaikki tuntui kiinnostavalta.

Viimein päätettiin lähteä yhdessä katsomaan maailmaa. Nähtiin Budapestin vanha linna, käytiin jokiristeilyllä ja kylpylöihinkin tutustuttiin. Matkalla ja sen jälkeen ystävyys lujittui edelleen. Tyttö varasi yhä suuremman osan pojan ajatuksista. Pojan oli hyvä olla tytön lähellä. Kaikki tuntui helpolta.

Kului kuukausi, kului toinenkin. Maailmalla ja elämällä tuntui olevan yhä enemmän tarjottavaa. Poika kutsuttiin mukaan Buenos Airesiin. Kaupungin syke tuntui hyvältä. Nähtiin ja koettiin paljon. Hämyisessä salissa tanssittiin argentiinalaista tangoa. Iguazun putouksilla tyttö piti pojan kädestä kiinni. Poika puristi lujasti takaisin. Vatsassa kihelmöi, hymy ei pysynyt poissa. Kaikki oli uutta ja jännittävää, mutta samalla tuttua. Oli vain tyttö ja poika. Kaikki tuntui oikealta.

Sen jälkeen tyttö ja poika olivat erottamattomat. Maailmaa nähtiin yhä enemmän, matkat suuntautuivat yhä kauemmas. Eräänä joulukuisena iltana poika seisoi kaukaisella rannalla ja piti tyttöä hellästi kädestä. Hiekka lämmitti paljaita varpaita. Poika katsoi tyttöä syvälle silmiin, ja sanoi ääni liikutuksesta väristen "I do." Tyttö vastasi samoilla sanoilla. Auringon laskiessa Tyyneen Valtamereen uusi matka oli alkanut.

Tuosta hetkestä on nyt viisi vuotta. Yhteistä polkua on kuljettu pitkään, mutta matka tuntuu olevan vasta alussa. Kaipuu kauas ei ole kadonnut kummankaan sydämestä. Kaipuu toisen lähelle palaa yhtä vahvana.

Kaikki tuntuu oikealta.

11 kommenttia:

 1. <3 <3

  Kylmät väreet meni ja ihana tarina.Onnittelut.

  VastaaPoista
 2. Olette niin onnekkaita kun olette löytäneet toisenne! <3 Ihanaa hääpäivää!

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! ♥ Niin meistäkin, oikein harmittaa muiden puolesta ettei kaikki löydä täydelllistä vastakappaletta elämäänsä. Elämästä tulee niin paljon kivempaa. :)

   Poista
 3. Unelmat voivat toteutua. Jos se ei olisi mahdollista, luonto ei houkuttelisi unelmoimaan. Onnittelut omalle pojalle ja maailman parhaalle miniälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinne, ja kiitos kaikesta meidän tukemisesta ja rakastamisesta. ♥

   Poista
 4. Ihanasti kirjoitettu ja teistä huokuu se, että osaatte arvostaa toisianne. Onni on siinä, teissä <3 <3 Mahtavaa hääpäivää ja upeaa reissua.

  VastaaPoista
 5. Hei, onnea teille tosi paljon. Ihana teksti!

  VastaaPoista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!