sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Ole mahdollistaja - anna Sylville ja Kekkoselle syli & koti!

Tässä ennen matkaa on ns. riittävästi käytännön asioita hoidettavana ja kaikenlaista järjestelyä riittää. Eräs mielen päällä olleista huolenaiheista on hoitopaikan järjestäminen presidentilliselle kissakaksikollemme, Sylville ja Kekkoselle. Varakoti oli jo tiedossa, mutta viime hetken muutosten myötä joudutaankin nyt valitettavasti etsimään uusi paikka kisseille kaiken muun järkkäilyn lisäksi.

Aiemmin olemme reissanneet maksimissaan puolentoista kuukauden reissuja, ja kissoille on aina löytynyt hoitaja - joko kavereista, sukulaisista tai kavereiden sukulaisista. Vuoden reissu on kuitenkin asia erikseen. Monella tuntuu olevan suuri ongelma, ettei raaski enää vuoden jälkeen antaa kissoja takaisin, enkä ihmettele sitä yhtään. Kun on tottunut siihen, että aamulla herätessään varpaat osuvat pehmeään karvakasaan tai että lukiessa joku tulee aina lehden päälle makaamaan, niin vaikea on kuvitella että näin ei enää olisikaan.

Hoitopaikka pitäisi joka tapauksessa löytyä. Haluaisitko sinä siis tarjoutua avuksi ja antaa kisseille kodin vuodeksi, tai tunnetko jonkun joka on suunnitellut kissojen ottamista mutta ei ole vielä uskaltanut tehdä päätöstä? Nyt olisi tarjolla vuoden mittainen koeaika kahden valioyksilön kanssa. Hyvä mahdollisuus testata miltä elämä lemmikin kanssa tuntuisikaan.


Kaiken muun hyvän lisäksi, sinä voit olla osa tätä meidän unelmaa - sen mahdollistaja. 


Millaisia nämä karvaiset ystävämme sitten ovat? Luonteiltaan keskenään täysin erilaisia, mutta omilla persoonallisilla tavoillaan yhtä valloittavia.

Kekkonen on utelias ja sosiaalinen eläin, aina menossa mukana, ensimmäisenä ovella vastassa ja viimeisenä saattamassa ulos. Osallistuu kaikkiin kodin toimiin, oli se sitten kokkausta tai viemärin puhdistusta. Jäntevä, seurankipeä kiehnääjä ja epäilläksemme vähän iloinen (eng. gay). Ihan vaan sillä perusteella, että tykkää poikkeuksetta enemmän miespuolisista tyypeistä. Karkaa aina kun silmä välttää ja tuo toisinaan palatessaan citykanin näytille. Suurin osa näistä on onneksi ollut vain niskakannossa ja loikkivat karkuun vapaaksi päästyä. Kekkosparka aina ihmettelee etenkin perheen naispuolisten kiljuntaa kun maksaa kaneissa vuokraa. Etenkin nyt vanhemmilla päivillä herra presidentistä on tullut säyseä ja mukava seurakissa. Kekkonen seuraa nätisti myös ulkona valjaissa matkantekoa ja viihtyy kaikenlaisissa tilaneissa. Koirille vähän murisee ensin, mutta yleensä kun koira tajuaa pitää vähän hajurakoa niin Kekkonen on ihan lunki. Vanhaherra antaa ainakin meidän lapsen retuuttaa itseään yllättävänkin paljon ennen kun hermostuu. Välillä ne skidin kanssa nukkuvat yötkin yhdessä.

Sylvi pelkää kaikkea ja viihtyy päivät joko sängyn alla tai saunassa. Kaikkein kovin koettelemus on valjaiden laittaminen päälle ja kamalaan ulkomaailmaan joutuminen. Arkuudestaan huolimatta kuitenkin vilauksessa paikalla kun jääkaappia raotetaan, mikä ei varmaan kuvien perusteellakaan tule täytenä yllätyksenä. Illalla kun talo on rauhoittunut, Sylvi tulee hakemaan koko päivän hellyydet yhdellä kertaa ja jää sänkyyn nukkumaan koko yöksi Aamulla tulee kiehnäämään ja hakemaan rapsutuksia eikä lopeta ennen kuin kätesi on krampissa. Karkaa myöskin aina kun silmä välttää, mutta jää lähimpään puskaan piiloon. Jos perheessä ei ole lapsia, Sylviä saattaa nähdä myös päiväsaikaan koko pyöreässä olemuksessaan. Sylvillä on ihana possunenä.

Molemmat ovat löytökissoja, joten iästä ei ole tarkkaa havaintoa. Kekkonen lienee jotakuinkin 8v ikäinen ja Sylvi noin vuotta nuorempi.

Molemmat tykkää myös hengata tosi hölmöissä asennoissa matolla, sohvalla ja sängyssä. Eikä ne raukat edes ymmärrä mille nauretaan.

Tässä hieman esimerkkiä siitä mitä odotettavissa on jos osallistut meidän unelman toteuttamiseen kissahoitsun roolissa!


Sylvi

Kekkonen


Kissoja saa ehdottomasti tulla tapaamaan, ettei tartte ottaa Kekkosta ja Sylviä säkissä.

Ja hei, tokihan kissoilla pitää referenssejäkin olla, joten tässä aiempien hoitajien suosituksia:

"Kaksi ihanaa ja persoonallista kissaa valloitti meidän sydämet jouluna 2013. Sylvi ja Kekkonen olivat meillä kyläilemässä. Ihania, leppoisia, helppohoitoisia ja pehmeitä tapauksia. Voimme suositella lämpimästi heidän kanssaan yhteiseloa."

- Laura ja Lari


"Kylläpä niistä riitti seuraa. Varsinkin Kekkonen oli jatkuvasti kiehnäämässä ja halusi aina istua illat sohvalla katsomassa telkkaria."


- Pirkko


"Miksi tolla toisella kissalla ei ole kaulaa?"

- Tuntematon


"Oho, onpas toi kissa iso!"

- Tuntematon"Kepsu rules."

- Timo


--


Want to host to awesome kitty cats for a year? It's your lucky day! These two cutie pies are looking for a home for the time we stay on our journey. They love cuddling and Sylvi especially loves also food.

For more info, please comment down here or ping us on any channel/media suitable for you!

Be awesome and help us out.

7 kommenttia:

 1. Voi ei! "Miksi tolla toisella kissalla ei ole kaulaa?"... :D :D
  Jos meidän talon isäntä ei olisi allerginen kaikille karvaisille kavereille, niin kisut olisivat saaneet meiltä ehdottomasti sijoituskodin. Mulla on aina ollut lapsuudessani ja nuoruudessani kissoja, nyt heistä on jo aika jättänyt. Silti sitä kaipaa edelleen niitä kehräyksiä, märkiä kuonoja, lavuaarista löytyviä nukkujia ja lämpöisiä karvakeriä tyynyn vierestä.
  Toivottavasti muruset saavat hyvän sijoituskodin. :)

  VastaaPoista
 2. Ah että, jos elämäntilanne ei olisi niin sekava niin ehdottomasti pistäisin vakavasti harkintaan. Kyllä olisi kainalokisseille tarvetta mulla. <3

  VastaaPoista
 3. Jos kummallekaan tulee mieleen ketään tuttavapiiristä niin vinkatkaa ihmeessä! Mukavia tyyppejä, kertakaikkiaan, sisäsiistejä luonnollisesti ja muutenkin aika hyväkäytöksisiä.

  Kekkosesta on varsinkin näin vanhemmilla päivillä tullut ihan jumalattoman osallistuva sylikissi, joka rakastaa rapsutuksia. :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kisuille löytyy hyvä hoitopaikka! Voin kuvitella tietäväni tunteenne, koska neljä vuotta sitten etsimme meidän koirille hoitopaikat (menivät eri osoitteisiin ihan tarkoituksella) yhdeksäksi kuukaudeksi, kun lähdimme maailmanympärimatkalle. Oli se melkoista tunnemyrskyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä omansa kun toivoo että löytyy vielä mahdollisimman mukava koti. Lemmikit on kuitenkin perheenjäseniä, ja rakkaita sellaisia vielä.

   Kiva kun päädyit tänne kommentoimaan, blogistasi löytyikin aimo määrä mielenkiintoisia postauksia meidän kannalta! :)

   Poista
 5. Juuri tämän takia mä en ole koskaan hankkinut kissaa, vaikka ne onkin ihan huikeita otuksia. :) Toivottavasti hoitopaikka löytyy!

  VastaaPoista
 6. Kiitti kommentista Jenni, toivotaan tosissaan että hyvä koti löytyy!

  VastaaPoista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!