perjantai 12. kesäkuuta 2015

Ja gluteenittoman tuotepaketin voittaja on...

...arvottu, ja kohta kerrotaan!

Taannoin kirjoitimme Aasian gluteenitomasta ruokatarjonnasta, ja järjestettiinpä asian tiimoilta kilpailukin. Arvonta on suoritettu, ja onnekas voittaja kuittaa itselleen Free From -keliakiamessujen sponsoroiman gluteenittoman tuotepaketin. Mikäli gluteeniton ruokavalio on sydäntä lähellä, niin muista käydä likettämässä heitä Facebookissa jotta pysyt ajan tasalla.

Statistiikkojen valossa aihe ilmeisesti kiinnostaa paljon, sillä postauksella oli lähemmäs tuhat lukijaa ja kommenttejakin kymmeniä. Aasiaan suuntaavat matkailijat löysivät postauksesta toivottavasti käytännön vinkkejä, ja muutkin tietoa keliakiasta ja sen muutoksista elämään ja ruokailutottumuksiin.

Mutta se arvonta!

Kaikkien kommenttinsa jättäneiden joukosta arpaonni suosi hannaa, joten lähetäpä postiosoitteesi maililla osoitteeseen leimojapassissa [ät] gmail.com niin tuotepaketti kulkeutuu jos ei nyt suoraan kotiovelle, niin ainakin lähipostiin!

Sylin täydeltä onnea hannalle sekä iso kiitos kaikille muillekin osallistujille ja omia kokemuksiaan jakaneille. Ruokatarjonta on monissa paikoissa monipuolistumassa myös gluteenittomien vaihtoehtojen suhteen, eikä mitenkään vähäisimmin Uudessa-Seelannissa ja Australiassa, jossa tällä hetkellä olemme. Kokemuksia keliaakikkona matkailusta näissä maissa tulossa myöhemmin, ja ne on kuulkaa herkullisia ne kokemukset. Katsokaa nyt vaikka tätäkin ihan tavallisesta kahvilasta ostettua, itse leivottua vadelmamuffinssia! Nam!


(ehdin syömään melkein kokonaan ennen kuin muistin kaivaa kameran esiin)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!