keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Huomenta Suomi! - vuosi maailmalla, näin paljon meni rahaa


Kävimme aamulla Huomenta Suomessa Maikkarilla juttelemassa vähän matkailusta. Jännää oli, erityisesti perheen tällä hetkellä vielä nuorimmasta, joka vastaili lyhytsanaisesti kysymyksiin. :)

Itse ei olla tietenkään nähty miten julkinen esiintyminen meni, toivottavasti ruutu ei mennyt kokonaan ainakaan rikki.

Lisäys: pätkä julkistettiin ja sen voi katsoa täältä.Trafiikkia blogiin on tullut tänään normaalia enemmän, ja selvästi täältä yritetään löytää lisää tietoa budjettiasioista. Tehdään tämä siis helpoksi:

Näin paljon maksaa 342 päivää maailman ympäri - 11 maata ja lovi lompakossa -postaukseen pääset täältä.

Postauksessa on eritelty missä kaikkialla kävimme missäkin maassa, ja sieltä löytyy myös tarkka erittely paljonko meni mihinkin asiaan (lennot, asuminen, ruoka, aktiviteetit jne.).

Ja jos vain absoluuttinen rahasumma kiinnostaa, niin sehän oli 53 181,53 €. Se ei tosin vielä kerro mitään siitä mitä sillä rahalla saatiin, muuta kun että jossain asuttiin ja jotain syötiin ja juotiinkin vuoden ajan kun hengissä vielä ollaan.¨

Meiltä saa ilman muuta kysyä aiheesta, jos jokin mietityttää. Jätä kommentti tai lähetä meille viestiä jonkun muun kanavan kautta esimerkiksi Facebook -sivulta, Instagramista tai mikset twiittaisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!