lauantai 23. joulukuuta 2017

Lahjat, jotka vielä ehdit!


Joulu tulla jollottaa, tai itseasiassahan se on niin lähellä että alkaa olemaan jo todella kiire hankkia viimeisetkin lahjat. Koska "on tässä ollut vähän muuta" viime aikoina, ei kaikki lahjahommat ole olleet mitenkään ensisijaisesti mielessä. Monesta jutusta olen myöhästynyt täysin, mutta onneksi on asioita, joiden suhteen ei vielä ole liian myöhäistä.

Jos jotain toivon jouluksi, niin en ainakaan suurta tavararöykkiötä. Päinvastoin, maallista mammonaa ollaan pyritty karsimaan tämän vuoden ja aiempien vuosien mittaan parhaalla mahdollisella tavalla. Aineettomat lahjat ovat siksi useimmiten meille parhaiten mieleen. Rinkkaan pakataan mielummin muistoja kuin materiaa.
Tässäpä vinkkilista lahjoihin, jotka vielä ehdit hankkimaan!


Hanki hemmottelua


Kukapa ei tykkäisi rentoutumisesta ja hemmottelusta spa'ssa? Kävin Kirkkonummen Långvikissa loppuraskaudesta ihanasti hemmoteltavana heidän hoitolassaan, ja yövyinkin samaan syssyyn paikassa. Aivan täydellistä. Kyllä voisin mennä uudelleen vaikka heti vähän rentoutumaan taas. Hoito oli suorastaan taivaallinen, eikä erityisesti hotelliravintolan illallinenkaan antanut moitteen sijaa.

Lahjakortteja saa klikattua itselleen täältä, ja hoitoihin voi tutusta täältä.Suksielämyksiä!


Onko mielitiettysi halunnut kokeilla jotain uutta sukset jalassa? Eikö rohkeus ole riittänyt lähteä kokeilemaan yksin vaikkapa vapaalaskua? Ei hätää, sillä Pyhä järjestää vapaalaskutapahtumia pitkin kautta. Osa on sekajengille, ja sitten on vain naisille suunnattu Mimmi Free'kend. Piipahdin siellä viime helmikuussa, ja keikka oli aivan mahtava. Siis nuorisoslangilla sanottuna aivan törkeen siisti.

Osta lahjaksi itselle tai sille tärkeälle toiselle. Takaan, että tämä ilahduttaa laskujen ystävää ja hurjapäätä.

Lue ja buukkaa Mimmi Free'kend tai katso muut vapaalaskutapahtumat Pyhällä.Maistuuko herrasväelle tee?


Tiedätkö missä Juva on? Jos et, niin ei se haittaa, nyt on nimittäin erittäin hyvä hetki tutustua iloiseen Itä-Suomeen. Mitäs jos veisit ystäväsi tai puoliskosi maakuntamatkalle Suomen ainoaan englantilaiseen teehuoneseen, TeaHouse of Wehmaisiin, jossa kesällä piipahdumme Juvalla? Se on nimittäin mukava paikka se, ja ympäristössä on paljon muutakin, johon kannattaa tutustua samalla kertaa. Savonlinnakaan ei kaukana ole, jos oopperajuhlat kiinnostaa samaan syssyyn.

Yhtäkaikki, herkkuhetkitreffit eivät koskaan ole saaneet ketään mököttämään.

Lahjakortteja verkkokaupasta saa vain Cream Tea -tarjoilulla (suosittelen täyttä Afternoon Tea -menua), mutta yhtälailla voit itse askarrella kortin ja luvata että sillä voi lunastaa käynnin teen maailmaan hurmaavalla maaseudulla.Hänelle, jolla on jo kaikkea - auta muita äitiyspakkauksella


Monella maailmassa ei ole varaa edes miettiä joululahjoja. He toivovat esimerkiksi saavansa edes hieman helpotusta synnyttämiseen. Sitten on meitä, joilla on jo kaikkea, ja jotka voivat auttaa. Olemme mukana WorldVisionin -kampanjassa, jossa tarkoituksena on kerätä vähintään 300 äitiyspakkausta kolmen bloggaajan voimin. Vielä ehdit mukaan. Olemme ihan pian pääsemässä tuohon tavoitteeseen auttaa kolmeasataa äitiä ja vauvaa Keniassa.

Anna lahja joka varmasti tulee tarpeeseen, auttaa ja ilahduttaa. Parhaassa tapauksessa sinua, lahjan vastaanottajaa, ja lopullista äitiyspakkauksen saajaa.

Klikkaa joulupukin konttiin yksi äitiyspakkaus 35 € hintaan, tai kolme äitiyspakkausta 105 eurolla.Muuten me toivottelemme iloista joulumieltä ja antamisen iloa!


Oikein hyvää joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!