keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

"Eissaaa... kulta, me ollaan lähdetty vääränä päivänä!"


Sehän meni jotenkin näin, noin 1,5h sen jälkeen, kun olimme lähteneet ajamaan Fuengirolasta:

"Niin, kerros vielä, miten tää meidän yöpymissuunnitelma nyt menikään?"

"Me ollaan tässä matkalla nyt jossain yötä, katsotaan mihin asti jaksetaan ajaa, otetaan siitä joku paikka, ja sitten huomenna jatketaan Logroñoon."

"Ja sieltä meillä oli se AirBnb -kämppä varattuna jostain keskustasta?"

"Näin mie sen muistan, odotas hetki nii tarkistan.... eisssaaaa.... tää on varattu vasta ylihuomisesta, me ollaan lähdetty vääränä päivänä."


Sitten läheteltiin Jorgelle viestiä näppäimet punaisena, notta sattuisikohan olemaan niin, että asunto olisi vapaana jo edeltävänä päivänä kun tässä nyt...niin... tullaan vähän aiemmin.

Ja onneksi se oli. Sanon vaan, että luojan kiitos että nykyään asioiden hoitaminen on niin helppoa.


Koska muuten minä tuskin olisin nyt jo vähän Logroñoon tutustuneena meidän AirBnb -asunnon sohvalla syömässä tyytyväisenä mansikoita ja kermavaahtoa kun lapset vetelee jo sängyissään sikeitä, päivää liian aikaisin, huomenna lähdössä syömään Marques de Murriettan ja näin ollen La Riojan alueen vanhimmalle viinitilalle viiden ruokalajin "high gastronomy" menu'a, toivottavasti hyvinnukkuneena ja virkeänä.


Onneksi tässä perheessä ollaan kovin joustavahenkisiä noin muutenkin. Voishan se nyt sattua kenelle tahansa, että lähtee vääränä päivänä reissuun.


Reaaliaikaisia tarinoita löytyy kaikista eniten instagramin puolelta ja storyistä. Kurkkaa sinne, jos nämä meidän seikkailut kiinnostaa!
Enemmän tarinoita, uusimmat jutut ja hetkiä elämästä muutenkin löydät meidän 
facebooksivuilta ja instagramista - olethan jo seurannut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!