maanantai 4. tammikuuta 2016

Voita aamiainen Solo Sokos Hotel Tornissa + liput matkamessuille sinulle ja ystävällesi!



Olen täysi aamiaisfriikki. Voisin elää niillä. Itse asiassa, niin taisin raskausaikana tehdäkin.






Ennen matkaamme taisimme muutamassa vuodessa koluta ehkä kaikki Helsingin mahdolliset viikonloppubrunssit läpi yhdessä ystävien kanssa. Ollessani kotona tyttären kanssa kävimme pienellä porukalla usein testailemassa Helsingin arkiaamiaisia. Eikös sitä sanota, että aamiainen on päivän tärkein ateria - ystävien kanssa siitä muodostuu paitsi ruumiille, myös sielulle mieluisa aloitus päivään. Oletko koskaan kokeillut ystäväaamiaista?


Sydäntä lämmittävimpiä hetkiä viime vuonna oli vuoden matkalta paluuta seurannut aamu:

saimme ystäviämme koottua Solo Sokos Hotel Tornin mainion aamiaispöydän äärelle.


Voitte uskoa, että siinä virtasi paitsi appelsiinimehu jännästä koneesta lasiin, myös lämpimät ilonkyyneleet pitkin poskia.






Jos jotain maailmalla kaipaa, niin ystäviä kuin kunnollisia skandinavialaisia aamiaisia. Ei niin, kyllähän niitäkin löytyy ajoittain myös maailmalta, mutta valitettavan usein eteen isketään vaaleaa höttöleipää, sokerimuroja ja ylimakeaa purkkimehua. Suomessa lähes kaikissa hotelleissa voi odottaa jonkinlaista buffeta.

Paitsi että Solo Sokos Hotel Tornin pehmoisissa lakanoissa, ja juuri sopivan jämäkässä, mutta mukavassa sängyssä oli aivan ihanaa aloittaa kotiinpaluu, myös aamiaisella sai huokailla monta kertaa kylläisyydentäytteisestä ilosta.


Aurinkoinen, lämminhenkinen ja tyylikäs sisustus toivottaa tervetulleeksi


Hotelli Tornin aamiainen on pikkuisen parempi, tuunattu hotellibuffet. Reissussa rähjääntyneen, mutta hyvin nukkuneen matkailijan toivottaa tervetulleeksi aurinkoisen valoisa, keltaiseen ja oranssiin painottunut varsin tyylikäs sisustus, joka erinomaisesti sopiikin historiallisesti tärkeän ja värikkään rakennuksen art deco ja jugendin sekoitukseen.

Kauniissa ympäristössä ruokaa maistuu paremmalta, ja mieli rahoittuu alkavaan päivään.






Hotellissahan on muuten useampia erilaisia huoneita mistä valita, ja näissä on eri sisustustyylit epookkien mukaan. Lue Pako Arjesta -blogin Jerryn kattava postaus huoneista täältä.

Hotelli Tornissa on poikkeusaikoina harrastettu paitsi vakoilua ja asetuttu vakinaisemmin asustamaan toisen maailmansodan aikaan, myös tehty kulinarismia oikein toden teolla. Hyvällä ruoalla on täällä pitkät perinteet. Torni on aikoinaan ollut kulinarismin keskipiste Helsingissä, jossa esiteltiin aina uutuuksia sekä ruoan, että teknologian osalta.

Taiteilijoilla, kulttuuripuolen väellä, kuin myös liikemiehillä, diplomaateilla ja kansan korkeimmalla edustuksella oli tapana yöpyä ja juhlia juuri nimenomaan Tornissa aina Sibeliuksesta ja Sillanpäästä alkaen. Ei ihme, että hyvän ruoan perinteitä halutaan vieläkin vaalia.

Historiasta voit lukea lisää täältä ja täältä.





Laaja, laadukas valikoima arkiaamiaiseen


Hotelli Tornin aamiaisbuffet taas koostu erilaisista pisteistä; lämmin buffet, kylmä buffet, leivät, juustot, hedelmät, jugurtit, mehut sekä myslit ja pähkinät ja lopuksi vielä makeat.






Lämpimässä buffet'ssa on tarjolla valmismunakokkelia, nakkeja, pekonia ja keitettyjä munia. Myös puuron ystävälle löytyy pitkään haudutettua puhdasta kaurapuuroa - josta keliaakikko kiittää pitkän matkan jälkeen. Puuron koostumuksesta olen erittäin tarkka, ja parhaimmalta se maistuukin kun iso satsi on saanut pitkään hautua kattilassa. Tornin puuro on siltä osin täydellistä.

Nakit, pekoni ja munakokkeli ovat aika lailla samaa mitä hotellibuffeteista yleensä löytääkin - perustavaraa, niille kenelle sellainen maistuu.






Kylmäbuffet'n kohdalla sitä jää hämmästelemään tarjonnan laajuutta; Suomessa sitä ei aina ymmärrä, miten etuoikeutetussa asemassa olemmekaan kun tiskistä löytyy maukasta, hyvärasvaista lohta, ihan tuoreita ja herkullisia kirsikkatomaatteja ja muita kasviksia, sekä freesit vihreät vihannekset. Monessa maassa mennään sillä mitä tuoreena sattuu saamaan, jopa Australiassa, joka kuitenkin on täysin länsimaiset standardit omaava maa. Elintarvikkeita sinne kuitenkin tuodaan vain vähän.

Leikkeleiitä on useampaa laatua leivän päälle. Tuoreet ananakset, melonit ja rypäleet ilahduttavat, sillä liian usein hotellibuffet'issa korvataan tuoreet hedelmät purkkihedelmäsalaatilla, jossa on ikäviä sivumakuja ja hedelmänpalat lilluvat sokeriliemessä. Ei täällä.










Leipäpöydässä perheen normiruokailijat kohtaavat iloisen yllätyksen: leivät tulevat Briossilta, joka onkin varsin kuuluisa laadukkaista ja hyvistä leivistään. Kuohkea, ja hyvin tehty leipä näyttää maistuvan kaikille muille oikein hyvin, eikä ihme kun on suurimmalti osin syöty vuosi lähinnä valkoista höttöä, mitä maailmalla on useimmiten tarjolla.

Keliaakikolle Solo Sokos Hotel Tornin aamiaiselta löytyy oma pöytä, josta saa sämpylää, näkkileipää, mysliä, keksejä, ja jos oikein tuuri käy, hieman pullaakin. Jos minulta kysyy, niin tätä valikoimaa voisi hieman supistaa, ja sen sijan panostaa vain muutamaan, mutta laadukkaampaan gluteenittomaan tuotteeseen. Ne voitaisin tarjoilla vaikka aina pyydettäessä pöytään.






Juustopisteellä meitä tervehtii briejuusto, sekä edamtyyppinen arkisempi, mutta silti makua antava juusto, hilloineen. Juustoa? Minulleko? Kyllä kiitos! Hillon koostumus vaikuttaa laadukkaalta, ja se sopiikin erinomaisesti yhteen brien kermaisuuden kanssa. Jäin kaipaamaan vielä sinihomejuustoa tähän kaveriksi.


Erityisen paljon meiltä kerää plussapisteitä mysliä ja pähkinöitä tarjoava pysäkki, josta tankkaamme vielä viimeiset mukaamme lautaselle, ennen kuin siirrymme katsastamaan, miten jännän näköinen mehuhärveli toimiikaan.








Ensimmäistä kertaa vastaan tulee näin hifi mehulaite. Eikös se niin ollut, että Tornilla oli pitkät perinteet myös uusimman keittiöteknologian osalta. Perinne näyttää jatkuvan yhä tähän päivään. Kosketusnäytöltä valitaan millä mehulla lasinsa aluaa täyttää, ja ihan heti sitä alkaa viereisestä hanasta valumaan. Ei tämä taida ihan tuorepuristettua olla, mutta ei mitään täysin ylisokeroitua purkkimehuakaan.






Sisustuksen kanssa yhtä aurinkoisesti hymyilevä tarjoilija tuo pannullisen kunnollista vihreää irtoteetä pyydettäessä, samoin kahvit tuodaan pöytiin. Teevesi voisi olla hieman viileämpää vihreälle teelle, ettei mausta tule kitkerä. Notkuvista pöydistä löytyy vielä lopuksi pientä makeaa piirakan muodossa normiruokailijoille, ja keksinä ja muffinsina keliaakikoille.






Lisätilauksella aamiaisella voi pyytää smoothieta ja joitakin jälkiruokia maksua vastaan. Jos siis tämän esityksen jälkeen tilaa vielä on.



Voita itsellesi ja ystävällesi aamiainen Solo Sokos Hotel Tornissa sekä liput matkamessuille!



Aamu. Se alkaa aivan mahtavalla tavalla yhdessä ystävien kanssa. He ovat niitä ihmisiä, jotka tekevät elämästäsi niin paljon hauskemman, ja joskus jopa pitävät sitä kokonaan pystyssä. Vähän sama, mitä kunnon aamiainen tekee päivälle.

Ei välttämättä ihan kaikille tule mieleen että hotelliaamiaiselle voi tosissaan mennä ihan kuka tahansa, myös tänne Torniin, vaikkei siellä yöpyisikään. Aamiainen tarjoillaan yleensä 6.30 ja 10.00 välisenä aikana arkisin ja viikonloppuisin hieman myöhempään.







Nyt me ja Solo Sokos Hotel Torni tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla tätä samaa, eli miltä aamiainen ystävän kanssa tuntuu näissä puitteissa.

Voit voittaa kahden hengen lahjakortin Solo Sokos Hotel Tornin aamiaiselle
, ja aloittaa aamusi mukavasti laadukkaalla aamiaisella yhdessä sen parhaan tyypin kanssa. Samaan pakettiin kuuluu myös 2 hengen liput Matkamessuille, jotka järjestetään 21.-24.1 Helsingin messukeskuksessa!



Kerro meille tähän alle kommentilla sunnuntaihin 10.1 puoleen yöhön mennessä kenet sinä veisit aamiaiselle ja messuille ja voita yhdistetty aamiais- ja lippupaketti!




Aamiaisesta ystävien kanssa nautittu yhteistyössä Solo Sokos Hotel Tornin kanssa. He tarjoavat myös aamiaisen voittajalle. Liput Matkamessuille lahjoittaneet, kukapa muu kuin Matkamessut itse.


PS. Olemme mukana haastateltavana myös Kampin ostoskeskuksessa 12.1 järjestettävässä Matkamessujen Tempaudu -tapahtumassa, jossa voit voittaa itsellesi palkintoja, ja inspiroitua muuten vaan matkusteluaiheisten teemojen ympärillä. Meitä haastatellaan kello 16.30, mutta ohjelmaa on siellä tuntikaupalla! Tule mukaan tempautumaan!

270 kommenttia:

  1. Veisin ystäväni Ninan nauttimaan aamupalaa rauhassa, pienten lasten äiteinä se olisi meille luksusta :) ja päälle matkamessut niin aijai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veisin siskoni aamupalalle

      Poista
    2. Veisin äskettäin eläkkeelle jääneen työkaverini aamupalalle nauttimaan hiljattain saadusta vapaudesta ja suussasulavista herkuista.

      Poista
    3. Veisin hyvän ystäväni jonka myös yllättäisin.

      Poista
    4. Mieheni sinne veisin 40 vuoden seurustelun ja avioliiton kunniaksi.

      Poista
    5. Ehdottomasti mieheni sekä 6kk tyttäremme! �� emme ole vielä oikein nauttimaan ja rauhoittumaan vaan uusi arki on vienyt aikalailla huomiomme, joten nyt olisi ehkä aika rauhoittua ja mahdollisesti suunnitella ensimmäistä perhelomaa

      Poista
  2. Olen niin kateellinen! Minä ja ystäväni Viivi olemme todellakin aamiaisfriikkejä. Kokoamme useinkin yhdessä hotelliaamiaisen veroisen tarjonnan kotiin, mutta jäämme kyllä selvästi Tornille kakkoseksi! Luin koko postauksen ja kun sain sen päätökseen, päätin mennä ostamaan pekonia ja hedelmiä huomiseen aamuun. Ihana postaus ja olen mielelläni myös mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  3. Veisin ehdottomasti mieheni siskon syömään aamiaisbrunssin! Ei taida edes muistaa millon on viimeksi saanut istua valmiiseen pöytään kun nykyisellään elämässä kolme lasta ja aikamoinen hulina siis kokoajan ympärillä :) pienet omat hetket on kultaa!
    -maria

    VastaaPoista
  4. Minä ja mieheni sen jälkeen messuilemaan, täydellinen päivä ja lähes pako arjesta :)

    VastaaPoista
  5. Voi veisin niin mielelläni teidät sekä Tornin aamiaiselle, että messuille ❤ (eli taisin juuri jäävätä itseni arvonnasta)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Veisin ystäväni,jonka kanssa olemme par aikaa kiertämässä Thaimaata. Ehdimme juuri sopivasti takaisin ennen messuja. :)

    VastaaPoista
  8. Mieheni totta kai. :) Olisi ihana nauttia kiireetön aamupala ja messut. T: Sukellus-Heli

    VastaaPoista
  9. Aamupalalle veisin parhaan ystäväni, jota arjen tohinassa tapaan vain harvoin. Rauhallinen aamiainen arjen keskelle piristäisi synkkää talvea muutenkin. Matkailun ystävinä, matkamessuille olisi aivan ihan päästä käymään, jos sieltä löytyisi vaikka inspiraatiota seuraavaa matkaa varten. :D

    VastaaPoista
  10. Veisin aamiaiselle rakkaan kilhattuni Samin :)

    VastaaPoista
  11. Oi mikä aamiainen! Kyllä noiden herkkujen vuoksi olisin valmis ajamaan, tai istumaan junassa, 400 km :) Oman rakkaan matkamiehen veisin aamiaiselle matkamessumatkalla.
    Ihana blogi teillä, matkakuume on kyllä tapissa aina kun noita teidän seikkailuja lueskelee.

    VastaaPoista
  12. Veisin poikaystäväni, olemme kummatkin kunnon aamiais -faneja! Aika monet Helsingin aamiaiset on jo kolotti läpi mutta tornissa emme ole vielä päässeet käymään, kuvien perusteella olemme jääneet paljosta paitsi!

    VastaaPoista
  13. Aamupalalle ja messuille mukaan lähtisi ystäväni, jota tulee nähtyä ihan liian harvoin kun en enää itse asu pääkaupunkiseudulla.

    VastaaPoista
  14. Veisin serkkuni aamiaiselle. Rakkaan sielunsiskoni joka on ollut tukenani näinä vaikeina aikoina. Olisi ihana päästä tapaamaan häntä Helsinkiin ja osoittaa kiitollisuutta yhteisen hetken merkeissä. Uskon, että olisimme molemmat sen ansainneet ja sen tarpeessa :)

    VastaaPoista
  15. Mieheni veisin. Ihana irtiotto. Ensin hyvä aamiainen, jonka jälkeen jaksaa messuilla.

    VastaaPoista
  16. Veisin aamiaiselle puolisoni. Herkullinen aamiainen parhaassa seurassa ja matkamessut piristäisivät arkea. Ehtisimme viettää laatuaikaa kahden vielä juuri ennen toisen lapsemme syntymää! :) -MarianneH

    VastaaPoista
  17. Veisin parhaan reissukaverini, eli aviomieheni A:n :) Tämän vuoden reissut ovat kaikki vielä suunnitteluasteella, vain yhdet lennot on buukattu, joten täydellä mahalla kelpaisi katsastaa messuilta uusimpia tuulia!

    VastaaPoista
  18. Veisin avopuolisoni aamiaiselle :)

    VastaaPoista
  19. Äitini ansaitsisi irtioton arjesta. Joten hänen kanssaan.

    VastaaPoista
  20. Katsos vaan, mun aiempi kommentti ei ole löytänyt tietään perille. Yritän siis uusiksi. Aamiaiset ovat parasta. Veisin sinne ystävän, joka kaipaa piristystä. Täytyykin koittaa päästä tuonne Kamppiin moikkaamaan kaikkia bloggaajia :).

    VastaaPoista
  21. Vesisin ehdottomasti avopuolisoni aamiaiselle tuollaiseen paikkaan! :) Harvoin sitä ehtii herkutella aamuisin pitkän kaavan kautta...

    VastaaPoista
  22. Veisin mieheni ihanalle aamiaiselle, koska emme lähes ikinä ehdi syödä aamiaista yhdessä :)Sini A-F

    VastaaPoista
  23. Veisin avopuolisoni, sillä rakastetaan brunsseja ja aamiaisia, mutta opiskelijoilla niihin on valitettavan harvoin varaa :) -ansku

    VastaaPoista
  24. Oii olen juuri tuona viikonloppuna tulossa Helsinkiin juhlimaan kaverin 30v synttäreitä, eli veisin tietysti kaverin synttäriaamiaiselle ja sen jälkeen matkamessuille 😊 Täydellinen synttärilahja!
    Ansku

    VastaaPoista
  25. Ottaisin mukaan mieheni! molemmat ollaan kunnon aamupalaihmisiä ja nautiskelijoita, joten hän osais kyllä todellakin arvostaa tämmöstä ylläriä! <3

    VastaaPoista
  26. Veisin ehdottomasti avopuolisoni! Matkamessuille sitten suunnittelemaan seuraavaa matkaa :)

    VastaaPoista
  27. Veisin ehdottomasti avopuolisoni! Matkamessuille sitten suunnittelemaan seuraavaa matkaa :)

    VastaaPoista
  28. Veisin tulevan aviomieheni! Saisimme samalla mukavan minimatkan kahdestaan (kotona 11kk poikavauva). Matkamessuille menisimme suunnittelemaan häämatkaa. :D

    VastaaPoista
  29. Aamiaiselle ja sen jälkeen messuille veisin sen parhaimman reissukaverin,aviomieheni.

    VastaaPoista
  30. Sanovat, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Itselläni se jää a i n a kiireessä väliin, mutta hotelliaamiainen - se on ihan toinen juttu. Se onkin sitten koko maailman tärkein ateria! Söisin kaikkea. suurella halulla. Ja ainakin pekonia ja Briossin leipää santsaten. Ehkä useaampaankin otteeseen...

    Seuralaiseni olisi paras ystäväni, joka on seisonut vierelläni kuluneen vuoden kriiseissäkin ja pitänyt huolen siitä, ettei nauru ole päässyt elämästäni loppumaan x

    VastaaPoista
  31. En osallistu kilpailuihin, mutta halusin kommentoida tätä ja erityisesti kiittää, kun nostitte postaukseni esille :)! Tällainen lämmittää aina mieltä :).

    Tornista jäi erityisesti mieleen herkullinen aamiainen, jonka muistan vieläkin, vaikka siitä on lähes kaksi vuotta aikaa. Silloin tuota hifistely mehukonetta ei ollut, mutta nykyään noita näkee useammissakin paikoissa. Ne toimivat hyvin ja ovat fiksu keksintö, mutta niissä on se ainoa miinus, että jos niistä ottaa vettä (joissain tarjolla tuo vaihtoehto), veteen pääsee myös niitä mehuja pieni tilkka, jolloin neste muuttaa väriä ja tietysti myös makua. Tornin palvelu oli tosi huippua meidän vierailukerralla, joten toivottavasti se on sitä yhä :).

    Ystäväaamiaisia ei ole valitettavasti vielä tullut testattua, mutta erinomainen idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös toisaalla kuulin jotta mehukoneita näkyy olevan useammassakin Sokos Hotelsien paikassa. Jäänyt huomaamatta kun on vuoden viilettänyt ulkomailla. :)

      Ystäväaamiaiset on parhaita, kannattaa testata! Harvalle saattaa tulla mieleen että hotelliaamiaisella voi itseään hemmotella muutenkin kun vaan hotellissa asumalla.

      Kiitos kun olit kirjoittanut niin laajan ja hyvän postauksen aiheesta, johon saattoi linkata! :)

      Poista
    2. Itse törmäsin tuohon vekottimeen ensimmäistä kertaa kesällä Tampereen Tornissa ja olin ihan ihmeissäni :P. Nyt sama on näkynyt myös Radisson Blu Plazassa ja Tukholman Radissonissa, eli taitaa olla buumi menossa :).

      Kävin itse asiassa joululomalla kahdellakin hotelliaamiaisella, mutta toinen oli Tiian ja toinen vanhempieni kanssa, eli ehkä pitää testata myös sitä ystäväaamiaista ;).

      Ole hyvä vain :)! Kivasti sanottu :).

      Poista
  32. Aamiaiselle ja messuille veisin tietenkin puolisoni ja parhaan ystäväni, jonka kanssa on useampikin seikkailu koettu, mutta tilaa uusille sellaisille on aina lisää. Hotelliaamiainen on jotain spesiaalia, joka tekee harvoin aamiaista nauttivalle ikävistä aamuistakin ihania. Matkamessuilta sitten voisi saada idean matkaan, jota varten alkaisi säästää ja jota odottaa.

    Hanna

    VastaaPoista
  33. Veisin tyttäreni Emmin aamiaiselle. Hänellä on muuttoviikonloppu joten aamiaistavarat korona vähissä.

    VastaaPoista
  34. Meille on tullut äitini kanssa viime vuosina perinne tehdä äiti-tytär -reissu ulkomaille aina kerran vuodessa. Ensimmäinen reissumme oli Nürnbergin joulumarkkinoille Saksaan, mikä oli myös äitini ensimmäinen lentäen tehty matka. Siitä se sitten lähti, ja nyt yhteisestä reissusta on tullut yksi vuoden kohokohdista. Aamiaiselle ja seuraavan reissun suunnittelukaveriksi lähtisi siis rakas äitini. -Minna

    VastaaPoista
  35. Oman miehen vuosipäivän kunniaksi! :)

    VastaaPoista
  36. Oman mieheni, keponi eli kennelpoikani. Meille odotetaan syntyviksi cockerspanielin pentuja noin viikkoa ennen matkamessuja ja puoli päivää vapaata siitä rumbasta olisi ihana ajatus!

    VastaaPoista
  37. Olisi ihanaa viedä rakkaani aamiaiselle ja messulle :) saisi piristystä talven kylmyyden keskelle <3

    VastaaPoista
  38. Ottaisin kaverini Marian mukaan. Ainoa ihminen kenen kanssa voin olla oma itseni syömisen suhteen, ja herkutella. Ollaan molemmat todellisia herkuttelijoita. Ollaan molemmat myös innokkaita reissaajia (vaikka välillä reissu kohteet ja tyypit joskus hieman eroaakin toisistaan)

    sara.risb@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Ehdottomasti ottaisin parhaan ystäväni Kian mukaan! Kia tulee kahden viikon päästä vuoden vaihdosta Australiasta kotiin ja tarkoitus olisi viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä ennenkuin heinäkuun lopussa tulee mun aika lähteä vuodeksi vaihtoon Ranskaan!

    Mirka A.

    VastaaPoista
  40. Oi, mukana arvonnassa. Aamiaisseuraksi lähtisi mikroseikkailuystäväni Mari, joka kahden pienen lapsen äitinä olisi todellakin rauhallisen aamiaisensa ansainnut. Ennen lapsia Mari on kiertänyt maailmaa lähinnä purjeveneen kyydissä, joten matkamessuille olisi kiva päästä fiilistelemään tulevaisuuden reissuja. ;)

    VastaaPoista
  41. Ehdottomasti mukaan lähtisi mieheni jolla on vuosien aikana ollut opettelemista kanssani :) siis sen suhteen että hän ei ollut matkustanut ollenkaan ennen tapaamistamme ja on sen tässä opetellut pikku hiljaa. Kahvilla toimiva mies opetelee myös syömään aamiaisia ja tänä vuonna kysely miten matkamessut sai kommentin noo voipi olla :) eli siis edistystä tapahtuu pikku hiljaa ja tuosta aamiaisesta kaiken hedelmä runsauden lisäksi itseäni ilahdutti suuresti mahdollisuus gluteenittomaan syömiseen, viimeksi eilen kun taas yhdellä reissun päällä aamiaisella näkersin riisikakkua kun muut nauttivat huikeasta leipätarjonnasta :( olen toki siihen tottunutkin, mutta silti tuntuu siltä että et ole saman arvoinen asiakas jos kaikki ei käy ja kun tämä ei ole itse valittua vaikka joskus olen jopa siihen törmännyt. Yhden hotellin henkilökunnan kommentti kun kysyin asiaa: jos me täällä aletaan kaikki niin sanotut allergiat huomioimaan niin ei ehditä tekemään meidän duunia....siis mitä, eikö asiakas ole se teidän duuni ja niin ei kai se keliakia sitten olekaan allergia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ollut todella ikävä suhtautuminen keliakikkoihin - jotka tosissaan eivät itse ole valinneet tätä ruokavaliota. Jotenkin ehkä ymmärrän vielä jos koko aamiainen ei palvele ihmisiä, jotka ovat tehneet ideologiaan perustuvan valinnan, mutta autoimmuunisairaus on kyllä ihan eri asia. Toivottavasti laitoit palautetta tästä hotellille! Ja jos et silloin, laita nyt edes jälkikäteen.

      Täällä keliaakikko oli tosissaan varsin runsaalla tarjonnalla huomioitu!

      Poista
  42. Olen asunut Australiassa nyt neljä kuukautta ja kaksi olisi vielä jäljellä... Kunnon skandinaavista aamupalabuffettia on siis todellakin tälläisellä aamupalarakastajalla ikävä! Aamupalalle ottaisin mukaan rakkaan poikaystäväni, joka odottaa siellä kylmässä. Matkamessujen liput antaisin myös hänelle, jotta hänkin saisi matkakärpäsen pureman ja pääsisin heti suunnittelemaan palatessani uutta reissua ;D

    VastaaPoista
  43. Ottaisin mukaan aviopuolisoni jonka kanssa menisin myös matkamessuille suunnittelemaan seuraavaa matkaa :)

    VastaaPoista
  44. Lähtisin aamiaiselle ja matkamessuille avomieheni kanssa. Siinä yhdistyisi kaksi todella lemppariasiaa, eli aamupala sekä matkustelu, mikä olisi aika täydellistä! Joka tapauksessa meillä on tarkoitus mennä matkamessuille. Ollaan missattu kyseinen tapahtuma jo todella monta vuotta peräkkäin, kun aina ollaan satuttu olemaan jossain matkalla. Tällä kertaa paikan päälle ja seuraavaa matkasuunnitelmaa kehiin! :)

    VastaaPoista
  45. Haluaisin viedä ystäväni Mian aamiaiselle ja messuille, koska meillä molemmilla on olemattomasti omaa aikaa (siis todella olemattomasti; keskimäärin 0,0000001h vuodessa) ja olis ihanaa voida olla "yhdessä yksin" yksi päivä <3

    Kati K.

    VastaaPoista
  46. Veisin rakkaan aviomieheni, joka ansaitsee enemmän aikaa rentoutumiselle. Olemme tällä hetkellä todella kiireisiä, stressaantuneita ja koko ajan haaveissa on se, että pääsisimme joskus yhdessä matkalle. Haaveilemme myös hitaista aamuista ja herkullisista aamupaloista. Osaisimme nauttia Tornin aamiaisesta ja matkamessuista todenteolla. -ErikaM.

    VastaaPoista
  47. Puolisoni on reissussa noin 200 päivää vuodesta, tänä vuonna jopa 250 vuorokautta. Yhteiset hetket ovat harvinaisia ja niitä pitääkin vaalia. Vaikka parasta useimmiten onkin olla kotona, reissut ovat yhteinen tärkeä harrastuksemme.
    Puolisollani on erittäin tarkka ruokavalio, sillä hän on urheilija eikä saa herkutella kovin usein. Kun herkuttelupäivän aika on, suuntaamme brunssille, sillä toiveena on laadukkaat ja hyvät leivät ja muut perustuotteet. Toistaiseksi Fazer on ollut suosikki juuri leipävalikoiman vuoksi ja Torni kokeilematta. Olisi meille ihanaa, harvinaista yhteistä aikaa :) lisäksi tulevan kevään yhteisen reissun kohde on vielä auki, joten matkamessuilta saisi varmasti hyviä ideoita.
    Viime keväänä muuten teimme pienen maailmanympärysmatkan, jonka yksi kohde oli Gili Air. Siellä yövyimme samassa hotellissa, jossa olitte olleet ja nimenomaan suosittelusi perusteella. Kävin myös Supjoogaamassa ja kerroin ohjaajalle, että olin bongannut idean teidän instagramista. Vetäjä oli kuulemma täysin ihastunut tyttäreenne ��

    Inka K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläpä reissuvuorokausia tulee! Mahtavaa että poikkesitte Gili Airille, me tykästyttiin siihen oikein, eikä haittaisi mennä takaisinkin pian. Minkälaiset fiilikset teillä jäi?

      Hauskaa että tuo joogaopettajakin muisti meidät, tai ainakin Bellan! Onhan se yleensä aika veikeä, vaikka osaa olla kyllä ihan muutakin.. ;)

      Poista
  48. Aamiaiselle veisin pikkusiskoni, joka osaa itseni lailla arvostaa buffetaamiaista. Ai että me tytöt nautittais! :)

    VastaaPoista
  49. Mä veisin aamiaiselle erään herrasmiehen, joka vuoden ulkomaillaoleiluni aikana tajusi, että ehkä minä sittenkin olen se, kenestä kannattaa pitää kiinni. Aamiainen voisi olla ensi tapaamisemme kaikkien näiden kuukausien jälkeen, kun vihdoin palaan takaisin Suomeen.

    VastaaPoista
  50. Aamiaiselle mukaan mieheni ja sen jälkeen matkamessuille. Positiivista olikin tuo keliaakikon näkökulma.

    VastaaPoista
  51. Veisin ystävän, jota näen harvoin. Olisi ihana päästä valmiiseen pöytään ja messuille.

    Sanna H.

    VastaaPoista
  52. Kaksi viikkoa sitten vuoden pimeimpänä päivänä sanoimme tahdon mutta häämatka on vielä täysin auki. Siispä koppaisin tuoreen aviomiehen mukaan minihäämatkalle Torniin ja messuille sitten suunnittelemaan pidempää häämatkaa :)

    VastaaPoista
  53. OLisi ihanaa mennä aamiaiselle miehen kanssa :) Vietimme aikoinaan hääyömme Tornissa!

    VastaaPoista
  54. Veisin aamiaiselle parhaan ystäväni, matkakumppanini ja sielunpuolikkaani. Veisin oman aviomieheni <3 :)

    VastaaPoista
  55. Veisin sinne aviomieheni. 3vuoteen liian vähän kahdenkeskeistä aikaa ja rauhaa keskittyä toiseen.

    VastaaPoista
  56. Heippahei! Puolison kanssa lähtisin reissuun <3 Mukava arvonta =) Kiitos siitä!

    Marika

    VastaaPoista
  57. Puolison ilman muuta :). Olen tässä hotellissa yleensä työmatkalla yksin, joten vapaa-aikakin pitäisi testata...

    VastaaPoista
  58. Meillä on muutaman ystävän kanssa sovittu juuri tuoksi ajankohdaksi treffit "etelään".. Ja olispa muikeeta ilmoittaa, että päästäänki matkamessuille ja torniin herkuttelemaan:)

    VastaaPoista
  59. Aviomies lähtisi mukaan! :) Minä jos joku oon hulluna hotelliaamupaloihin, eikä ole vielä tullut käytyä tuossa hotellissa! Olis ihanaa päästä rentoutumaan ennen helmikuun laskettua aikaa.

    VastaaPoista
  60. Hyvän ystäväni veisin aamiaiselle. Toivottavasti voitan arvonnassa :)

    VastaaPoista
  61. Miten saatte voittajaan yhteyden? Kommentissa ei ole ollenkaan paikkaa yhteystiedoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta olisi tietysti jos kommentteja ei jättäisi ihan pelkästään anonyyminä, ilman nimimerkkiä, tai jonkinlaista tunnistetta itse postauksessa. Useimmat ovatkin onneksi jättäneet jonkinlaisen tunnisteen.

      Julkaisemme voittajan nimen (tai pelkästään vastauksen jos jäi anonyyminä, jolloin tosin on riskinsä että sieltä joku tuntematon vie palkinnon nenän edestä) sekä blogissa, että fb-sivuillamme!

      Poista
  62. BFF, soulsister Susa tulisi mun mukaan!

    VastaaPoista
  63. Veisin oman rakkaani. Aamiainen kuulostaa kyllä kerrassaan hyvältä, kaikille jotakin.

    VastaaPoista
  64. Veisin rakkaan tulevan mieheni aamiaiselle sekä tyttäreni jotka molemmat rakastavat rauhallisia ja kiireettömiä aamiaisia - samoin kyllä nauttisin siitä itsekin näin neljännellä kuulla raskaana.
    Matkamessuilta olisi oiva tilaisuus lähteä metsästämään tulevaa häämatkakohdetta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, nyt on moninkertaiset onnittelut paikallaan! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

      Poista
  65. Veisin varmasti aamiaiselle pikkusiskoni, joka nauttisi yhteisestä aamusta ja matkamessuista :)

    VastaaPoista
  66. Veisin aamiaiselle 1.1 synnyttäneen siskoni! ☺

    VastaaPoista
  67. Aamiaiset on parhaita! Mukaan ottaisin äitini.

    VastaaPoista
  68. Veisin aamiaiselle ystäväni Mervin, jonka matkailuinnostus on pikkuhiljaa heräämässä. Hemmottelu tekisi hyvää meille molemmille!

    VastaaPoista
  69. Suurena aamiaisten ystävänä voisin helposti syödä vaikka kahden hengen edestä, mutta eiköhän mukaan pääsisi tällä kertaa poikaystävä - jos saisi tartutettua myös matkakuumeen messuilla ;)

    VastaaPoista
  70. Nappaisin mukaan poikaystäväni! Matkamessut olisivat loistava tapa herätellä myös hänen matkakuumettaan jotta suunnitelmat pantaisiin toteen ja lähtisimme reissuun yhdessä.

    VastaaPoista
  71. Mulle ja rakkaalle puolisolleni, koska ei olla saatu syödä aamiaista kaksin kuopuksen syntymän jälkeen. Siitä on pian kolme vuotta, joten olisi ehkä jo aikakin. Muuten rakastetaan koko perhe hitaita aamuja ja runsaita aamupaloja. Useimmiten ne syödään kotona pyjamat päällä allekirjoittaneen tarjoilemana. Eikä siinäkään mitään vikaa toki ole.

    VastaaPoista
  72. Mukaan lähtisi ystäväni, joka on paiskinut töitä niin paljon, että on vihdoin ymmärtänyt tarvitsevansa a) kunnollista vapaa-ajan viettoa b) kunnollisen lomamatkan. Jos päivään saa mahtumaan loistoaamiaisen ja vielä matkamessujen matkavinkit maailmalta, olisi ystäväni onnellinen!

    -Anja
    a.konttori(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  73. Oman mieheni veisin, hieman yhteistä aikaa viettämään. Mukaan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Oman mieheni veisin, hieman yhteistä aikaa viettämään. Mukaan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  76. Vaimon ottaisin mukaan.

    jpraty@live.com

    VastaaPoista
  77. Avopuolison kanssa lähdettäisiin -matkustaminen kiinnostaa molempia :D miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  78. Raskaana pitäisi kyllä syödä monipuolisesti, pitkin päivää, jos mahdollista. Pelkkä aamiainen ei ihan taida riittää.

    VastaaPoista
  79. Ottaisin mukaan avopuolisoni. Emme ole koskaan olleet Tornissa syömässä, mutta kovasti olen saanut kuulla kehuja heidän aamupalastaan. Aamupala onkin tarpeen, koska matkamessuilla saa kulutettua vaikka koko päivän aikaa.
    k_fin@hotmail.com

    VastaaPoista
  80. kukkakauppias risto Romusen veisin aamiaiselle

    VastaaPoista
  81. Veisin sinne mieheni, koska olemme menossa hakemaan viisumia Lapista Hesaan. Täydellä mahalla jaksaa paremmin... :)tapiiri_1(AT)hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Veisin ystäväni Annelin.

    VastaaPoista
  83. Puolisoni kanssa, ihanat aamiaisetkin :)
    garanbola(at)gmail.com

    VastaaPoista
  84. Ottaisin mukaan äitini.
    anna.laitinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Veisin ystäväni Katjan, jonka kanssa ystävyytemme alkoi messukeskuksesta, jossa työskentelimme messuilla 4 päivää ja siten se yhdisti meitä. Yövyn silloin työmatkallani Tornissa ja Katja kävi minua aina moikkaamassa siellä ennen työpäivää, kuin istuin aamiaisella. Nyt haluaisin verestää vanhoja muistoja ja viedä Katjan syömään sinne ja siitä sitten messuille 😊

    VastaaPoista
  86. Miehen tai äitini..vaike valita :) arla.tuukkanen@netti.fi

    VastaaPoista
  87. Lähtisin miehen kanssa aamupalan kautta matkamessuille suunnittelemaan ensi kesän reissua :)
    hennatiejoki@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. Veisin aamiaiselle aviomieheni:) mussu87@luukku.com

    VastaaPoista
  89. minä ja poika haluaa syömään kohniontarzan@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Veisin naapurini, sillä he ovat kovia matkustelemaan, ja joka vuosi pitää käydä matkamessuilla. Ensin tankkaus, jotta jaksaa :)Kika64@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Veisin jonkun aikuisista lapsistani tai ehkä hyvän ystävän. Mistäs sitä vielä tietää. ;)
    leila.hp@luukku.com

    VastaaPoista
  92. Ihanaisen tyttäreni veisin lempihotelliini Torniin, jossa aina niin leppoisa tunnelma ja niin ihanan rento ja iloinen henkilökunta. Pientä luxusta ja iloa tyttären elämään haluaisin antaa.

    VastaaPoista
  93. Veisin pojat syömään,kerrankin kunnolla! lniemi1@outlook.com

    VastaaPoista
  94. Veisin ystäväni Saran, jotta hän kerrankin saisi syödä aamiaista rauhassa. Kotona se ei onnistu kolmen pienen lapsen kanssa.
    mari.holmqvist@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Työkaverini

    ttee4910@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Enköhän mieheni Jukan veisi aamiaiselle. Olisi ansainnut hyvää ruokaa lautaselleen.

    piia.eskola@kotinet.com

    VastaaPoista
  97. Mieheni, ei olla koko 20-vuotisen liiton aikana päästy kaksin minnekkään.

    stun30@hotmail.com

    VastaaPoista
  98. Voisin poikani rentoutumaan ja nauttimaan aamiaisesta , sillä armeijassa tuskin nautitaan aamiaisesta :(

    VastaaPoista
  99. Mukaan Torniin (ja matkamessuille) lähtisi kumppani, jonka kanssa tehdään arkisin pitkää työpäivää ja viikonloput ja muut vapaapäivät painetaan vanhan omakotitalon remontin parissa. Olisi ihanaa ottaa vähän yhteistä vapaa-aikaa ilman rakennuspölyä ilmassa.

    VastaaPoista
  100. Ottaisin mukaan avopuolisoni. Ihanaa kahdenkeskeistä aikaa kodin ulkopuolella. ^^

    VastaaPoista
  101. Puolisoni veisin
    raijastiina@suomi24.fi

    VastaaPoista
  102. Ottaisin mukaan tyttäreni

    VastaaPoista
  103. Veisin ystäväni, joka on juuri tullut takaisin Suomeen. :) Mikä parempaa, kuin nauttia hyvää brunssia ystävän kanssa upeassa Tornissa. :)

    kiiksukka@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Tyttäreni Oonan veisin aamiaiselle :)

    VastaaPoista
  105. Tornin aamupala on ihana! Veisin sinne mieheni. - neitis@jippii.fi

    VastaaPoista
  106. Haluaisin yllättää rakkaani, jonka kanssa olemme kaukosuhteessa aamiaisella ja suunnitelmalla yhteisestä matkasta kaukomaille. -kisavisa@gmail.com

    VastaaPoista
  107. Oi miten kiva palkinto! Yllättäisin mieheni aamiaisella :) - HeidiT

    VastaaPoista
  108. Menisin aviomieheni kanssa ekaksi aamupalalle ja siitä sitten matkamessuille

    VastaaPoista
  109. Veljeni veisin aamupallalle ja sammall mietittäisiin ensi kesän matkaa..

    VastaaPoista
  110. Oman Äitini <3

    Jo.Kä

    VastaaPoista
  111. Aviomieheni nappaisin kainaloon ja mukaani. Käytiin nyt jouluna ekaan kertaa yhdessä ulkomailla (yli 12 vuotta oltu yhdessä) ja tais matkustuskärpänen puraista molempia. Olisi ihanaa aloittaa päivä hyvällä aamiaisella ja sitten jaksaisi kierrellä messuilla.

    VastaaPoista
  112. Aviomieheni nappaisin kainaloon ja mukaani. Käytiin nyt jouluna ekaan kertaa yhdessä ulkomailla (yli 12 vuotta oltu yhdessä) ja tais matkustuskärpänen puraista molempia. Olisi ihanaa aloittaa päivä hyvällä aamiaisella ja sitten jaksaisi kierrellä messuilla.

    VastaaPoista
  113. Veisin aamiaiselle hyvän ystäväni, Petrin, jonka kanssa emme ole nähneet todella pitkään aikaan ja jonka näkeminen voi jäädä harvaksi, kun muutimme pois pääkaupunkiseudulta.

    VastaaPoista
  114. Veisin yh tyttäreni 2 erityislapsen äidin.liisa.pietila@kymp.net

    VastaaPoista
  115. Veisin poikani hienokoru(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  116. Poikani tai ystäväni.Kerran olen teillä käynyt aamiaisella ja ruhtinaallinen olisi,seuraavaksi söin iltapalan.maarit68@windowslive.com

    VastaaPoista
  117. Äitin veisin :) jossu.lindgren@hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Ottaisin mukaani jonkun tutun Kummituksen. Useimmat niistä eivät syö, mutta seura on sitäkin hauskempaa. Ja ainakin yksi on haamuillut jo Tornissa, suunnittelee kuulemma asettumista pysyvästi kyseiseen torniin, joten siinäkin mielessä olisi kiva päästä katsastamaan paikan aamiaistarjonta. marit.koskinen@luukku.com

    VastaaPoista
  119. Avomiehen ottaisin mukaan. :)
    helena.valonen@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Mieheni kanssa nauttisimme runsaan aamiaisen ja sen jälkeen messuille suunnittelemaan seuraavaa matkaa :)

    VastaaPoista
  121. Avopuolisoni kanssa olisi kiva nauttia kunnon aamiainen rauhassa kahdestaan ja suunnitella yhteistä lomareissua ja messuilla tutustua matkakohteisiin.

    juippeli@luukku.com

    VastaaPoista
  122. Luulen, että ottaisin mukaan aamiaiselle 5-vuotiaan esikoiseni meidän yhteisellä äiti-poika-reissulla Helsinkiin kummitätiä tapaamaan. Mahtaisi olla luksusta pikkuherralle päästä nauttimaan notkuvista pöydistä yhdessä ja yksin äidin kanssa ilman vieressä nahistelevia pikkusisaruksia ;) Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

    VastaaPoista
  123. Aamupalat ovat ihania!! Mukaani ottaisin kummipoikani :) myymeri@hotmail.com

    VastaaPoista
  124. Oi miten herkulliselta kuulostava brekkari! Ottaisin mukaani Helsingissä asuvan siskoni, jota näen aivan liian harvoin ❤️ speuhkur@hotmail.com

    VastaaPoista
  125. Tyttäreni veisin aamupalalle, jos hän lähtee äippän kanssa. Ja sitten messuileen olis kiva päästä.
    hanna.kanko@hotmail.com

    VastaaPoista
  126. En ole aamupalaihmisiä, mutta hotelliaamupalat ovat kyllä parasta! Mukaan lähtisi tyttäreni :) leena.kaasila@arkjr.fi

    VastaaPoista
  127. Joskus aikoinaan en lainkaan syönyt aamupalaa (!), mutta nykyisin se on ehdottomasti päivän paras ateria ja usein haaveilen seuraavan aamun aamupalasta jo edellisenä iltana :) hotelliaamupalat ovat kyllä todellista luksusta: 10 pistettä, jos croissantit ovat isoja ja tuoreita, pekoni rapsakkaa, hedelmät tuoreita (ananaksesta pisteitä!), tarjolla luonnonjugurttia tai kreikkalaista herkullisine myslilisukkeineen. Jos tarjolla on vielä suurimpia herkkujani savulohta ja spesiaalijuustoja sekä hyvää kahvia, olen myyty!! �� parhaimman aamupalani söin viime keväänä köpiksen reissulla kong arthur-hotellissa. Se oli yhdellä sanalla kuvailtuna TÄYDELLINEN! Luomua, itseleivottua...aaaah itkettää muistellakin niitä herkkuja �� Eli siis aamupalafani täällä ilmoittautuu arvontaan ja mukaani herkuista nauttimaan lähtisi oma pieni prinsessani, joka kaipaisi yhteistä aikaa äidin kanssa, kun viimeinen vuosi äiti on joutunut hengailemaan aika tiiviisti perheen vauvelin kanssa. sinipit@gmail.com

    VastaaPoista
  128. Matkamessuille pitää ehdottamasti mennä, aamiainen tornissa kruunaisi päivän alun :) kaksiokahdelle@gmail.com

    VastaaPoista
  129. Mieheni veisin aamiaiselle matkamessujen lomassa.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  130. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  131. Menisin ehdottomasti rakkaan avomieheni kanssa aamiaiselle, hän on jo kahdeksan vuoden ajan yllättänyt minut aina sunnuntaisin herkkuaamiaisella kotona, nyt on minun vuoro yllättää hänet!
    mimerette@gmail.com

    VastaaPoista
  132. Veisin aamiaiselle perijättäreni eli perheen teinin. Ilman puhelinta. maria_hirvonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  133. Veisin hyvän ystäväni Pauliinan aamiaiselle ja messuille pois kiireen keskeltä ja suunnittelemaan tulevaa matkaamme. :)

    VastaaPoista
  134. Veisin rakkaan mieheni aamiasiselle ja messuille kiinnostvaa seijautriainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Veisin tällä hetkellä armeijassa olevan poikaystäväni aamiaiselle :) pääsee lomille juuri sopivaan aikaan! viljapeltoniemi@icloud.com

    VastaaPoista
  136. Naisystäväni tietenkin.

    VastaaPoista
  137. Mieheni veisin aamupalalle. Joka tapauksessa suuntaamme Matkamessuille :) ostajamyyja@gmail.com

    VastaaPoista
  138. kaverini, joka tykkää matkailla :)

    VastaaPoista
  139. Wow, mikä arvonta! :) Aamiaiset ovat todellakin parhautta ja voisin elää niillä itsekkin ja vielä kun siihen lisää matkamessut (vuoden parhaat messut) Veisin oman mieheni kanssani nauttimaan tästä päivästä <3

    katisarita(at)gmail.com

    VastaaPoista
  140. Veisin rakkaan vaimoni aamiasiselle ja messuille
    seppo.savikko@gmail.com

    VastaaPoista
  141. Voisinpa yllättää äidin sekä aamaiisella, että messulipuilla

    VastaaPoista
  142. Veisin puolisoni aamiaiselle ja messuille. :)

    minkaahola@hotmail.com

    VastaaPoista
  143. Ystäväni Miran. Jounikoist (miukumauku)gmail.com

    VastaaPoista
  144. Jonkun ystäväni, kukapa tuosta ei ilahtuisi... :)
    marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  145. Mieheni, koska kärsimme kovasta matkakuumeesta ja suunnitelmissa ollut matkamessuille meno !
    joso1@suomi24.fi

    VastaaPoista
  146. Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, hän on ansainnut vain parasta :)
    satu.lakka@luukku.com

    VastaaPoista
  147. Oman rakkaan aviopuolisison veisin aamiaiselle ja messuille

    mirjahelena.savikko@gmail.com

    VastaaPoista
  148. Lähtisin aamiaiselle ja messuille pikkusiskoni kanssa

    VastaaPoista
  149. Pikkusiskon kanssa messuille ja aamiaiselle
    marne@netti.fi

    VastaaPoista
  150. Veisin aamiaiselle ja messuille puolisoni

    VastaaPoista
  151. rakkaan aviomieheni, tinahai@hotmail.com

    VastaaPoista
  152. Hyvän ystäväni Helenan, jonka kanssa ystävyyttä jo 50 vuotta.

    VastaaPoista
  153. Kyllä ehdottomasti veisin äitini yöksi Torniin ja nauttisimme hotelliyöstä ja aamupalasta ihan rauhassa
    tiina@kalliot.net

    VastaaPoista
  154. Veisin mutsini aamupalalle, on tarjonnut mulle niin monet lounaat :)
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  155. veisin aamiaiselle siskoni

    tarja.korhonen@maxinetti.fi

    VastaaPoista
  156. Poikkikseni.
    nappo22@gmail.com

    VastaaPoista
  157. Mieheni kanssa menisin. Olikin uusi tieto, että Tornin aamiaiselle voi mennä ilman hotellivaraustakin. Rakastan hotelliaaamiaisia ja tämä vaikuttaa niin laadukkaalta, että pakko kokea! :) kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  158. Ystäväni kanssa. eva@iki.fi

    VastaaPoista
  159. työkaverini ,jonka kanssa käymme pitkillä viikonloppu matkoilla euroopassa

    VastaaPoista
  160. Ystäväni!
    annam.soini@gmai.com

    VastaaPoista
  161. Veisin parhaan ystäväni, jolla ei muuten liiemmin ole ilonaiheita elämässään.

    syvasalmi at yahoo.com

    VastaaPoista
  162. Veisin poikaystäväni. anna.m.karjalainen@gmail.com

    VastaaPoista
  163. Veisin poikaystävän. Mies rakastaa aamiaisia ja nauttisi varmasti. Liput matkamessuille olisivat myös mieleen, meille kävi viime kesänänkin niin vanhanaikaisesti, että otettiin vaan laiva Viroon lomaksi, koska edellisen päivänä aloitettu suunnitteleminen ei sitten ihan toiminut. Jos tänän vuonna saisi tehtyä ihan oikean lomamatkan!

    emariaem(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  164. Veisin sekä aamiaiselle että Matkamessuille parhaan reissuseuralaiseni eli poikaystäväni. Aamiaisbrunssit ovat parhaita ja Matkamessut kuulostaa sopivilta, joskin vähän petollisilta, reissukuumeekroonikoille.

    VastaaPoista
  165. Avopuolisoni veisin ehdottomasti! :) jii.jokela@gmail.com

    VastaaPoista
  166. Ehdottomasti Brasiliasta muuttaneen kälyni! Toivon hänelle uusia positiivisia kokemuksia Suomalaisesta kulttuurista myös kulinarismin merkeissä :)
    sonjaknihtila@hotmail.com

    VastaaPoista
  167. Rakkaan avovaimoni veisin aamiaiselle, nauttimaan valmiin pöydän antimista!

    VastaaPoista
  168. Ilahduttaisin aviomiestäni yllätysreissulla Helsinkiin ja hyväksikoettuun Torniin! Samalla saisi matkamessuilta vinkkejä kesän matkasuunnitelmiin Gardalle...

    tintsu64@gmail.com

    VastaaPoista
  169. veisin isoveljeni olisi kiva yllätys veljelle
    k.hautala@nic.fi

    VastaaPoista
  170. Messuille ja aamiaiselle veisin rakkaan avomieheni :)
    enuuun@hotmail.com

    VastaaPoista
  171. Vaimon ja esikoisen veisin aamarille!

    VastaaPoista
  172. Rouvan tietysti
    niilotap@gmail.com

    VastaaPoista
  173. Miehen kanssa lähdettäisiin, honskuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  174. Puolison kanssa lähtisin aamupalan kautta messuille fiilistelemään tulevaa lomaa.
    tapsa2002@gmail.com

    VastaaPoista
  175. Rakkaan mieheni veisin aamiaiselle ja messuille.

    VastaaPoista
  176. Ottaisin mukaan rakkaan ystäväni, joka kaipaisi piristystä arkeen.

    VastaaPoista
  177. Aika vaiva aamiaiselle...

    VastaaPoista
  178. Antaisin siskolle lahjaksi koska hän tykkää olla hotelleissa.

    VastaaPoista
  179. Veisin tietysti keliaakikko Virpin mukaan aamiaiselle Torniin, näytti olevan kaikenlaista hänelle sopivaa einestä tarjolla, lisäksi rakastetaan hitaastisyömistä, niin olisi talven piristys tuo kyseinen hulppea aamiaisbrunssi! meillä on myös matkasuunnitelmia kun Virpi täyttää helmikuussa 55v, ja rakastetaan messuilua ja kaikkea kiva messupöhinää siellä, jep, mukana ollaan Teidän ihanassa kisailussanne:) /sandi.osterlund@luukku.com

    VastaaPoista

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!