torstai 21. maaliskuuta 2019

Granadan nappiin osunut hotellivalinta - Sercotel Gran Hotel Luna


Minulla on harmillisesti todella vähän kuvia tästä hotellista, sillä en ollut alkujaan ajatellut kertoa siitä lainkaan. Kirjoittelin eilen Granadasta, ja siitä, miten vaikea sieltä oli löytää taikaa, mutta kun sen kerran löysimme, se olikin aivan huikea. Ihana. Sellainen, että odotan, koska pääsen sinne takaisin.

Meidän Granadan visiitistä teki erityisen hyvän hotellivalinta. Vaikka kuvamateriaali ei ole paras mahdollinen, saattaa olla ihan hyödyllistä jakaa erinomainen hotellikokemus, päättelin silti.

Sercotel Gran Hotel Luna de Granada on oman luokituksensa mukaan neljän tähden hotelli. Ja sen puitteet ovatkin aivan erinomaiset.

Hotelli sijaitsee El Corte Inglesin vieressä, keskustan ulkopuolella, mutta silti vain noin 15 minuutin kävelymatkan päässä sieltä, ja myös  apostolikyytimatkan päässä Alhambrasta. Autolle löytyy vartioitu parkkihalli niille, jotka sellaisella liikkuvat.


Hotellin ulkokuori on ehkä vähän bunkkerimainen, ja siinä on kaksi osaa; uusi ja vanha. Koko hotelli on remontoitu kauttaaltaan, jos ei ihan äsken, niin varmaankin noin viiden vuoden sisään.

Olemme liikkeellä joululomalla, eli korkeasesongin aikaan. Saamme huoneen, jossa on parisänky, ja nukkumatila eroteltu pienellä, ei-umpinaisella seinällä kohtuullisen isosta oleskelutilasta, jonka sohvan saa levitettyä kaksipaikkaiseksi lisävuoteeksi. Meille on myös tuotu vauvan sänky vielä erikseen. Huoneeseen mahtuu nukkumaan koko meidän perhe, ja hyvin jää tilaa meidän aika isoille vaunuille ja silti myös lasten leikeille.

Seinässä kiinni oleva telkkari kääntyy riippuen kummalta puolelta sitä haluaakaan katsoa.

Kylppäri on ihan kohtuullisen tilava, se on siisti ja siellä on myös kylpyamme. E-rit-täin suuri bonus kun matkassa on mukana vauveliinos.

Ja vaikka meillä on näkymät sekä vuorille, että moottoritielle, äänet eivät kantaudu sisään. Äänieristyksestä on huolehdittu erittäin hyvin.

Hintaa huoneella on sesonkiaikaan n. 120 euroa / yö. Halvimmillaan huoneen näyttää saavan reilu 60 € / yö.Hotelli on iso, ja erityisen hyvän siitä tekee sen fasiliteetit ja palvelut. Huonepalvelu pelaa, ellei läpi yön, ainakin myöhään ja ruokalista on varsin sopiva sekä tarjonnaltaan, että hinnoiltaan. Käymme niin usein kuitenkin keskustassa, ettemme ehdi käyttää sitä lainkaan, vaikka heti tullessamme kuolaamme tarjontaa.

Hotellilla on oma padel-kenttä, siellä on myös (ainakin aamuisin) tyhjä sali, jossa onnistuu perustreeni ja juoksumatolla juoksu. Erillisestä maksusta löytyy myös sauna ja spa, ja käymme molemmat hierotuttamassa Sierra Nevadan laskettelusta kipeytyneitä lihaksia hotellin hoitolassa.

Hoitoja löytyy ihan laidasta laitaan.
Erityisesti lapset rakastavat tietysti lämmitettyä uima-allasta, jolla on tosin tiukat aukioloajat. Sen lisäksi siellä pitää ehdottomasti olla uimahattu päässä. Yksi maksaa muistaakseni noin 3 euroa, ja se vaaditaan kaikilta, paitsi tällaisilta puolikaljuilta, pohjoismaisilta vauvoilta. Ilman uimahattua saat nopeasti ottaa hatkat altaasta. Sellaiset voi myös ostaa huonelaskuun, ja ne kiikutetaan kyllä altaaseen asti tarvittaessa.

Allas on todella suosittu, joten rauhaa siellä ei sesonkiaikana välttämättä saa. Mukavaa siellä on kuitenkin. Kesäaikaan altaan katto ilmeisesti laitetaan kasaan, ja se muuttuu ulkoaltaaksi isompine auringonpalvonta-alueineen. Näppärää!

Ja sitten, kuulkaa tämä: hotellilla on ilmainen lastenvahtipalvelu. Sanon uudestaan: ILMAINEN LASTENVAHTIPALVELU!

Sitä ei mitenkään mainosteta, vaan se pitää vähän ikäänkuin keksiä itse.

Jos nyt oikein muistan, palvelu aukeaa illalla n. 18 tai 19 aikoihin ja lapsen saa jättää sinne, kunhan on ensin täyttänyt pienen tietolappusen. Siitä sitten vaan joko mukavaan aulabaariin mojitolle, tai illallista syömään kahdestaan, jos muksujen iltauniaika sietää olla vähän myöhempi.

Hoidon alaikäraja taisi olla kaksi, mutta koska alkuilta oli niin hiljainen, myös meidän vuosikas sai sinne jäädä isosiskonsa kanssa.


Koirootkin ovat hotelliin tervetulleita, kunhan asiasta ilmoittaa etukäteen.


Hotellissa oli jotenkin kaikki oikein kohdillaan kun kaipaa hyviä palveluita ja kauniita, mukavia puitteita. Ja lastenhoitoa, eli kahdenkeskistä aikaa puolison kanssa. Ihan vaan jo pelkästään tämän takia voitaisiin mennä tänne takaisin.

Ja koska tämän postauksen kuvat olivat niin kertakaikkisen huonot, kun mielessä ei ollut alunperin tästä mitään kirjoittaa, katso suoraan hotellin sivuilta tätä kuvasivua - se ei valehtele, voin luvata.Enemmän tarinoita, uusimmat jutut ja hetkiä elämästä muutenkin löydät meidän 
facebooksivuilta ja instagramista - olethan jo seurannut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!