lauantai 9. maaliskuuta 2019

Kotikatu puhkesi kukkaan - kuten koko Málagan provinssi


Tuntuu siltä, että koko Málagan provinssi, johon Fuengirolakin kuuluu, on puhjennut kukkaan. Vähän joka puolella tulee vastaan kuvia kukkivista puista Espanjassa. Ihan vähintään instassa. Itse huomasin kukinnat eräskin päivä kun lenkkeilin rantabulevardilla, ja ihmettelin miksi maisema tuntuu niin erilaiselta.

Tietysti, puihin oli ilmestynyt hiirenkorvat, tai pienet nuput.


Pari päivää myöhemmin huomasin, miten meidän kotikatukin oli puhjennut täyteen kukkaan. Ilmeisesti tänä vuonna on ollut niin hyvät kelit läpi talven, että kevätkin on ajoissa. Mene ja tiedä, kun kokemusta ei ole kuin tältä talvelta.

Kyllähän se tukisi yleistä kehitystä lämpötiloissa.Appelsiineja täällä kasvaa puissa vuoden ympäri, ja pelkästään ne ovat olleet vallan ihanaa katseltavaa talviaikaan. Mutta nyt, kun ainakin mimosa, oliivipuut, ja hedelmäpuut kukkivat, koko maisema Aurinkorannikolla on vielä entistäkin ihanampi.


Huono puoli tässä? No tietysti se, että allergikko ei ilman oireita selviä ja apteekki varmasti kiittää kasvavasta kassavirrasta.


Mutta kukapa sellaisesta nyt jaksaa välittää, kun hymy on entistäkin leveämpi kaduilla kävellessä, kiitos kukkamaisemien.


Enemmän tarinoita, uusimmat jutut ja hetkiä elämästä muutenkin löydät meidän 
facebooksivuilta ja instagramista - olethan jo seurannut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun haluat kommentoida! Vastamme sinulle mahdollisimman pian. Kommentti ilahduttaa aina!